• Καψιμο

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #130096  από Kpoplistener
 Πέμ Ιουν 07, 2018 4:03 pm
Εμένα μου έκανε και μου κάνει χρήση ..αυτό είναι δική σου άποψη ίσως και δική σου εμπειρία ..μην ξεχνάμε ότι είναι διαφορετική η αντίδραση κάθε οργανισμού
 #130097  από Kpoplistener
 Πέμ Ιουν 07, 2018 4:06 pm
Ααα και η μεγάλη δόση όσο δύσκολη και επίπονη να είναι η υποτροπή ΒΛΑΠΤΕΙ έχω και εγώ τις γνώσεις μου δεν μπορείς να είσαι απόλυτος ή απόλυτη για το κάθε τι
 #137300  από Πάνος
 Παρ Οκτ 10, 2025 9:49 pm
Καλησπέρα στην παρέα έχω και εγώ κάποιο μεγάλο πρόβλημα 4 χρόνια και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας, νιώθω στα πέλματα ότι περπατάω σε βαμβάκι σε χαλίκι κάψιμο βελονιές επιδεινώνεται τη νύχτα έχω ευαισθησία στο άγγιγμα του δέρματος, έχω πάει σε διάφορους νευρολόγους και διαγνώστηκα σε νευροπάθεια λεπτών ινών small fiber neuropathy που μόνο από ότι ξέρω στο αιγινήτειο ξέρουν από αυτό.εκει έγινε και η διάγνωση, και είμαι στο στάδιο που ψάχνω το υποκείμενο αίτιο, 4 χρονια πήγαινα από δω και από κει άκουγα διάφορα, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το μεγάλο πρόβλημα που έχω πλέον δεν μπορώ να φορέσω ούτε παπούτσια με αυτά τα συμπτώματα μήπως υπάρχει κάποιος εδώ μέσα πού να έχει τα ίδια συμπτώματα και τι έχει κάνει
 #137301  από Πάνος
 Παρ Οκτ 10, 2025 10:25 pm
litsa έγραψε: Πέμ Φεβ 28, 2013 9:30 am να νιώθεις την άμμο για βελόνες??
τέλεια??

σημ : εγώ τα ένιωθα αυτά..
καλησπέρα λίτσα έχεις βρει απάντησης και θεραπεία για το πρόβλημα που έχεις?έχω και εγώ τα ίδια συμπτώματα
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7