• Απορίες..

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #136434  από Roulax.
 Πέμ Φεβ 08, 2024 10:23 pm
Ένα μικρό update....
Έκλεισα τελικά για μαγνητική την επόμενη εβδομάδα καθώς εδώ στο νησί είναι μαγνητικοί τομογράφοι είναι δύο....κ γίνετε χαμός..
Τα μουδιάσματα συνεχίζονται...μέσα στην μέρα κάποιες απλά αυτό που με """τρομάζει""" είναι ότι κάποιες φορές είναι σε περίεργα σημεία.... Πχ μέσα στην κλείδωση των δαχτύλων του χεριού...
Ο νευρολόγος με έβαλε να κάνω κάποιες αιματολογικές.... Μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα έχω στα χέρια μου την μαγνητική με σκιαγραφικό..για να δούμε αυτή την μια εστία ..αν είναι ενεργή κτλ...
Τα αποτελέσματα είναι....

Σίδηρος 53 με τιμές αναφοράς 50-170

Φυλλικό οξύ 2.17 με τιμές αναφοράς 3-19
Ασβέστιο 8.75 με τιμες αναφοράς 8.5-10
Μαγνήσιο 1.72 με τιμές αναφοράς 1.7 -2.55
Ανοσοσφαιρίνη igg 1371 με τιμή αναφοράς 700-1600

Βιταμίνη 12... 535 με τιμές αναφοράς 197-770
Βιταμίνη d 11.7 που σύμφωνα με τις τιμές του εργαστηρίου είναι στα τάρταρα ..!!!!

Πώς βλέπετε τα αποτελέσματα εσεις? :smile-whew:
Γνωρίζω ότι οι εξετάσεις αίματος δεν δείχνουν την σκλήρυνση αλλά ίσως ο γιατρός ήθελε να δει αν υπάρχει η πιθανότητα να προέρχονται από αλλού τα μούδιασματα ...

A..

#136438  από Anasgeo
 Σάβ Φεβ 10, 2024 6:03 pm
Καλησπέρα σας είμαι 31 και είμαι υπερτασικός... σταμάτησα να παίρνω τα χάπια μου και πριν μια εβδομάδα ανέβασα πίεση 22 πήγα νοσοκομείο βγήκα βεβαίως και μιυ χορηγήθηκε μια αγωγή με πιο βαριά χάπια γιννα πέσει η πίεση..από κει και πέρα από αυτή τη μετά και μετά έχω μια θολούρα στην όραση και σαν πονοκέφαλο όταν ξυπνάω πιο πολύ... μούδιασμα καμιά φορά όταν ξαπλώνω σαν τσιμπήματα πήγα κατευθείαν σε νευρολόγο γιατί φοβήθηκα για σκπ δε θεωρείσαι σκόπιμο να κάνει μαγνητική παα μόνο αξονική που φάνηκε κάτι σαν ιγμορίτιδα..πήγα και σε οφθαλμίατρο και μου βρήκε μόνο αστιγματισμό...έχει περάσει μια εβδομάδα και ακόμα η θολούρα μια.οαει.κια έρχεται σα να λέμε πιο πολύ πρωί όταν ξυπνάω..δε ξέρω τι να κάνω και το δω πάρει με πολύ άγχος δε ξέρω αν είναι λόγο της υπέρτασης που τράβηξα η σκπ ..ο νευρολόγος μου λέει δεν είναι κάτι και μου έδωσε μόνο στεντον για να ημερησωε είδε αγχώδη..αν μπορείτε κάποια βοήθεια η μια γνώμη.. ευχαριστώ