• Δεν είμαι καλά

  • Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
Η κορτιζόνη είναι ένα φάρμακο το οποίο βοηθάει σημαντικά στην καταστολή των ώσεων της ΣΚΠ. Ερωτήματα και συζητήσεις για "Corticosteroids" εδώ.
 #136329  από Danai34
 Τρί Οκτ 31, 2023 9:59 am
Παιδιά τα πράγματα δε πάνε καθόλου καλά.τα έχω κάνει όλα μπαχαλο.. παρασκευή καί Σάββατο έκανα κορτιζόνη.και σήμερα δε μπορώ να περπατήσω σχεδον
 #136330  από Στάθης
 Τρί Οκτ 31, 2023 9:45 pm
Danai34 έγραψε: Τρί Οκτ 31, 2023 9:59 am Παιδιά τα πράγματα δε πάνε καθόλου καλά.τα έχω κάνει όλα μπαχαλο.. παρασκευή καί Σάββατο έκανα κορτιζόνη.και σήμερα δε μπορώ να περπατήσω σχεδον

Καλησπέρα Δανάη. Θεωρητικά, κανένας μας δεν είναι καλά και γιαυτό βρισκόμαστε εδώ. Για να βρούμε λύσεις μέσο των εμπειριών μας αλλά και θαλπωρή, μέσω τον συζητήσεων και των συμβουλών. Δεν είναι εύκολο όμως, χρειάζεται υπομονή, χρειάζεται και ψυχραιμία.

Επειδή γνωρίζω ότι νέα δυσάρεστα δεδομένα σε έχουν βρει με την διάγνωσή σου, ελπίζω και εύχομαι να μπορέσεις να ξεκουραστείς ώστε να ξαναβρεις τον εαυτό σου, ή τουλάχιστον κάποιο πάτημα να ανέβεις λίγο ψυχολογικά.

Πολλαπλή σκλήρυνση έχω πολλά χρόνια, αλλά για την αταξία δεν γνωρίζω πολλά και σε αυτό το φόρουμ δεν έχουν γραφτεί πολλά για το θέμα αυτό.

Αλλά μην βλέπεις το βουνό, προσπάθησε να έλθεις σε ηρεμία, μέρα με την μέρα, να τρως καλά, να ξεκουράζεσαι και σιγά σιγά πιστεύω θα ξεπεράσεις την κατάσταση στην οποία έχεις περιέλθει σήμερα. Έχω συνέλθει από αμέτρητες υποτροπές, έχω πάρει και τόνους κορτιζόνη, αλλά τελικά αυτό που έσωσε στις δύσκολες εποχές, είναι η αισιοδοξία και η διαρκή προσπάθεια για να κατανοήσω την κατάστασή μου, να εμβαθύνω σε αυτό που μου συμβαίνει.
Όλα συμβαίνουν για κάποιο σημαντικό (Θεϊκό) Λόγο πιστεύω, ακόμα και τα δύσκολα.

Κρατήσου γερά από την Καρδιά σου, γιατί γνωρίζει πάντα την Αλήθεια!