• Πρόβλημα οπτικού νεύρου

  • Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #136112  από Στάθης
 Πέμ Ιούλ 20, 2023 9:46 pm
Nos έγραψε: Πέμ Ιούλ 20, 2023 3:13 am Καλησπέρα , πια με τις σύγχρονες θεραπείες της είναι δεδομένο ότι μπορείς να ζεις μια φυσιολογική ζωή σαν τους υπόλοιπους ; Με τα χρόνια αναπτύσονται σίγουρα κινητικά προβλήματα σε εμάς ; Τι αλλά θέματα θα έχουμε ; Είμαι πολύ μικρός σε ηλικία και είμαι χαμένος θα ήθελα παρακαλώ κάποιος να με κατευθύνει λίγο ; Μπορούμε να ζούμε μια κανονική ζωή χωρίς να μας ενοχλούν κάθε μέρα τα συμπτώματα όπως κούραση και πολλά αλλά; Είμαι απεγνωσμένος ; Πως θα μπορούμε να κάνουμε μια σχέση αν λέμε πτι πάσχουμε από αυτό και πολλά αλλά που μου τρώνε το μυαλό και την ψυχή ταυτόχρονα. Ένα μήνυμα αισιοδοξίας από κάποιον που έχει και είναι σαν μην το εχει; Πως θα συνεχίσω την ζωή μπυ ; Νιώθω πολύ άτυχος :emojis-25:
Ουδέν κακόν αμιγώς καλού

Ακολούθα το Φως της Καρδιάς σου, και όλα καλά θα πάνε. Μην φοβάσαι. Θεραπεία γίνε του εαυτού σου με Αγάπη και Γνώση. Η πολλαπλή σκλήρυνση δεν είναι τόσο φοβερή αν μάθεις λίγο την ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ. Όχι στην Φιλαργυρία, όχι στην Ματαιοδοξία, όχι στην Φιληδονία. Εκεί βρίσκεται η Υγεία !!
 #136113  από Nos
 Παρ Ιούλ 21, 2023 2:53 am
Ναι ρε Στάθη έτσι είναι , αλλά φοβάμαι πολύ αλήθεια! Τρέμω στην σκέψη σε λίγα χρόνια να μην μπορώ να Στάθη στα πόδια μου. Να είναι ευάλωτος ο οργανισμός μου σε άλλες άρρωστιες. Όλα αυτά μου καίνε το μυαλό δεν ξέρω …είναι αρχή ακόμα
 #136114  από Στάθης
 Παρ Ιούλ 21, 2023 12:10 pm
Nos έγραψε: Παρ Ιούλ 21, 2023 2:53 am Ναι ρε Στάθη έτσι είναι , αλλά φοβάμαι πολύ αλήθεια! Τρέμω στην σκέψη σε λίγα χρόνια να μην μπορώ να Στάθη στα πόδια μου. Να είναι ευάλωτος ο οργανισμός μου σε άλλες άρρωστιες. Όλα αυτά μου καίνε το μυαλό δεν ξέρω …είναι αρχή ακόμα

Γιατί δεν μελετάς τους ήρωες της πάθησης, δηλαδή αυτούς που είναι παράδειγμα προς μίμηση μέσα από την ζωή και την καθημερινότητά τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Matt Embry, ψυχάκιας με την καλή υγεία και την καλή πορεία της νόσου. Πολύ θα πουν μα αυτός έχει την ήπια μορφή της πάθησης. Εγώ θα πω ότι, όλοι έχουμε την ήπια μορφή και όλοι έχουμε την πολύ βαριά μορφή. Αν δουλεύουμε με την πάθηση, δηλαδή την χρησιμοποιούμε προς όφελός μας τότε δεν έχουμε τίποτα να φοβόμαστε.

Πέτα ότι τοξικό, ότι σε πάει πίσω, και ασχολήσου με αυτό που πραγματικά αξίζει. Μάθε να διαλογίζεσαι, μάθε να γυμνάζεσαι, μάθε να μελετάς, μάθε να τρως υγιεινά, λιτά, ελαφριά. Προσπάθησε να αποφύγεις την μακροχρόνια ανοσοκαταστολή που φέρνει τις πρόσθετες αρρώστιες. Δυνάμωσε τον καμβά του νου και σώματός σου μέσα από τις πολλές διατροφικές αξίες που ξέρουμε καλά πόσο καλά μας βοηθούν να είμαστε.Αξίες όπως γράφει στο βιβλίο του ο Matt Embry, το Best Bet Diet.

Αυτά μελέτα και πιάσε από την αρχή ένα ρυθμό που θεραπεύει την πάθηση, όχι που την ενισχύει. Πολλοί έχουν θεραπευτεί από την πάθηση, από καρκίνους, από αυτοάνοσα, από πολλά και διάφορα, γιατί απλά έπιασαν το ρυθμό της καλής υγείας με όπλο την κάθε αυτού πάθηση, αποτύπωμα για τον καθένα μας.

Ο φόβος στην αρχή μας οδηγεί σε σκοτεινά λημέρια.... μέχρι να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό μας, το γιατί. Τότε όχι μόνο δεν αισθανόμαστε άτυχοι, αλλά τυχεροί που μπορέσαμε μέσα από την πάθηση να αφυπνιστούμε, να ξυπνήσουμε, να ζούμε κάθε στιγμή της ζωής μας, το Παρόν με Ευλογία και Αγάπη.

Για αυτά είμαστε εδώ στο Mssociety!! Να ξυπνάμε τον κόσμο από το λήθαργο, από την απάτη, από το σκοτάδι, με κατεύθυνση προς την συνείδηση, την αγάπη και το Φως !
 #136122  από Nos
 Τετ Ιούλ 26, 2023 6:55 pm
Καλησπέρα όταν έχεις κάποιος μυική αδυναμία στο ποδι φαίνεται στο ηλεκτρομυηγραφημα ξέρει κανείς ;γίνεται να οφείλεται σε ψυχοσωματικά γιατί από ότι έσω διαβάσει Γίνεται πολλές φορές από το μυαλό!