Γεια σας,παιδιά.Ελπίζω να είστε όλοι καλά.Θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με το αν είναι γνώριμο αυτό που σας λέω.Έχει εδώ και 2 μήνες που όταν κουραστώ,αρχίζουν στο σώμα καρφιάσματα-καρφάκια αίσθηση και μετά από κάμποση ακόμα κούραση είμαι σαν ζαλισμένο με βαρύ κεφάλι κοτόπουλο και θολώνει κάποιες φορές το μάτι.Η αίσθηση καρφάκια-καρφιάσματα είναι πιο έντονη σε μάγουλα,στόμα,λαιμό και και χέρια από αγκώνες και κάτω και πόδια από γόνατα και κάτω.Αφού περπατήσω πολύ-πολύ είναι πλέον 700 μέτρα-αρχίζουν τα πόδια να αισθάνονται οι γάμπες και τα χέρια περίεργα σαν πιο δύσκαμπτα τα μεδού΄λια τα χοντρά οι μυς μέσα σαν να μαγκώνουν και να πηγαίνω σαν τη μεθυσμένη-για ευθεία γραμμή δεν το συζητώ.Να πω και ότι ω εκ του θαύματος όταν είμαι ξάπλα ολημερίς φερειπείν,μιας κι έχω χαλαρό πρόγραμμα εφέτος,αυτά τα συμπτώματα ψιλοεξαφανίζονται κι είμαι πιο καλά.Μιας και ετοιμάζομαι για πρακτική στο Αιγνήτειο στη Νευροψυχολογία-με βλέπω και για κατατακτήριες στην Ιατρική παλιά θετική κ/θνση- έχω κάμποσες γνώσεις κτλπ. και θά'θελα να αποκλείσω το ενδεχόμενο σκλήρυνσης.Είμαι 30.Κάποτε στα 24 είχα για 20 μέρες τον δεξιό μηρό όλο χωρίς αίσθηση,αλλά μέχρι και προ 2 μηνών όλα τέλεια.Ίσως να ταν παραισθητική μηραλγία,οπότε το χω ξεχάσει.Εξετάσεις αίματος κτλπ. καθαρές.Ενθυμούμενη περιπτώσεις που ξεκίνησαν κάπως περίεργα με υπερκόπωση και χέρια ,πόδια περίεργα στην κούραση,αδυναμία κ πόνους στα νεύρα μέσα, όπως του Θοδωρή Μωρα'ί'τη για μήνες δεν το βρισκαν,λέω είναι δυνατό΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄///Το καλό ειναι ότι έχω θέμα με το έντερο και φλεγμονές κ πολύποδες στο χρυσό μου που με ψιλοσακατεύει 15 μ΄ήνες τώρα,αλλά ποτέ δεν είχα αυτά τα συμπτώματα που σας περιέγραψα πάνω.Ελπίζω να μην ισχύει ότι το έντερο και το μικροβίωμά του είναι η βάση των πάντωνκαι πολλών αυτοάνοσων που έλεγε και ο Ιπποκράτης.Τέλος,να πω ότι εδώ και κάμποσες εβδομάδες το έντερό μου έχε πάθει χαζομάρα,καθώς πάει στο μπάνιο όποτε του καπνίσει ενώ αυτές τις μέρες είναι ακούνητο κ μου χει σπάσει τα νεύρα.Δεν τα κανε αυτά. Τελοσπ΄άντων,ίδωμεν.Ευχαριστώ πολύ.Καλό σας βράδυ κ ξημέρωμα -Σε νευρολόγο δεν έχω πάει λόγω εξόδων για το έντερο και την πανάκριβή του διατροφή-οριακή κοιλιοκάκη και δωσ΄του gluten free κτλπ.