Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Τώρα αξιώνομαι να γράψω μιας και, που οπως πολύ σωστά μάντεψε η Έλενα, το ξενύχτησα λίγο χθες... Όχι βέβαια με τον ακτινολόγο!!
Ήταν άλλος, τι στο δ**** όλο τους αλλάζουν, οι προηγούμενοι ήταν 2 πολύ καλοί άνθρωποι, με όλη τη σημασία της λέξης...
Τώρα ήταν μια σκύλα γιατρός και ένας μαμούχαλος ακτινολόγος...
Το είχα το προαίσθημα πριν πάω, αφού καθώς πλησιάζαμε με τη μητέρα μου στο κέντρο, της λέω "δεν φεύγουμε όπως είμαστε να πάμε για καφέ;"
Τότε θυμήθηκε να με πιάσει λίγο άγχος...
Λοιπόν, μπαίνω στο μαγνητικό τομογράφο κανονικά και αμέσως μου καρφώνουν την κορτιζόνη κανονικά, μπαίνω μέσα και αρχίζω να ακούω τα ντάγκα ντούγκα... Ούτε ακουστικά,ούτε μουσική ούτε τίποτα...
Σε κάποια φάση τρόμαξα και τινάχτηκα λίγο γιατί άλλαξε απότομα ο ήχος!!
Σε κάποια άλλη φάση άρχισα να τρέμω, αλλά παιδιά δε φοβόμουν, ή μόνο του έτρεμε τοσώμα μου, ή το μηχάνημα κουνούσε, ένα από τα 2.
Περνάει η ώρα ευτυχώς και με βγάζουν για την παραμαγνητική και η ηλίθια η γιατρός μου βγάζει τη φούσκα από το χέρι και δε μου την ξαναδίνει, ευτυχώς της φώναξα "τη φούσκα,τη φούσκα"!! Εντάξει, επέζησα!! Την πήρα τη φούσκα στο άλλο το χέρι που από το φόβο μου είχε καταμουδιάσει!!
Σήμερα μετά τη δουλειά θα πάω να πάρω και τα αποτελέσματα, εύχομαι μόνο να μην είναι καμία ενεργή εστία και να μην έχει προχωρήσει καθόλου, καλύτερα να έχει εξαφανιστεί!!
Ωραία θα ήταν!! Γμτ, πάλι "τραμπαλίζεται" η οθόνη...
Τελοσπάντων... Μετά τη μαγνητική πήγα τζάμπο και έκανα μία μικρή shopping therapy!!

Και μετά βόλτα στη Γλυφάδα!!Και μετά νάνι...
Αυτά εν ολίγοις!! Μόλις πάρω τα αποτελέσματα θα σας γράψω!!
Ρένα, τα δικά σου πως είναι; Όλα καλά;
Σούλα, περαστικά σου!! Πάρε τηλ το γιατρό σου και ρώτα!!
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
Όταν η ζωή σε κερνά λεμόνια, μην ξεχάσεις να ζητήσεις λίγη τεκίλα και αλάτι!!
Και... άσπρο πάτο!!