Καλημέρα σας!!!κελαϊδάτε
λοιπόν χαίρομαι Ρένα που τελείωσε η χτεσινή περιπέτεια!!!καλά αποτελέσματα !!!
τελικά οι ανοιχτοί τομογράφοι ,δεν είναι έτσι όπως τους περιγράφουν?γιατί το σκεφτόμουν και εγώ αλλά δεν συμφωνούσε ο γιατρός μου.
Οπότε κάνω μαγνητική πάντα στο ίδιο κέντρο,γιατί όπως μου είχε πει δεν έχουμε να κάνουμε διάγνωση αλλά σύγκριση,και από τομογράφο σε τομογράφο έχει διαφορά...
Mary_d_ath καλή επιτυχία και σε εσένα το απόγευμα και όλα να πάνε καλά!!πρέπει να μας πεις που κάνεις μαγνητική,αν και εγώ από ενδιαφέρον ρώτησα για το "παιδί"...μήπως είναι ορφανό,κατατρεγμένο....κτλ.

μην μιλήσει άνθρωπος ...αμέσως εσείς!!!
Βίκυ το σαλόνι να το παραγγείλεις σε κόκκινο με πορτοκαλί και κίτρινες ρίγες!!!θα είναι της μοδός!!!
aorate έχεις χάσει την "φόρμα" σου....ανησυχώ!!!
χτες που έκανα την ένεση μία ώρα πριν πήρα χάπι για το στομάχι και είμαι πολύ καλά!!τουλάχιστον δεν είχα και δεν έχω ,κανένα σύμπτωμα με το στομάχι...
Κατερίνα ,αν δεις ότι συνεχίζεις να έχεις πρόβλημα με το στομάχι την ημέρα της ένεσης,να επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου ,μήπως σε βοηθήσει με κάτι!!!
Γεώργιε πως πάει ο μικρός με την γρίππη?εσύ καλά είσαι?
ΓιούληΚ ,τώρα δεν πρέπει να σε μαλώσω?καλά δεν μας έγραψες κανένα νέο...πως τα πας?ξεκίνησες θεραπεία?η μέση καλά?που βρίσκεσαι?να μάθουμε και εμείς....να μην ξέρουμε?
στεναχωρέθηκα που έγραψες Κατερίνα ,ότι η ΕυηΞ ,ήταν στο νοσοκομείο..τώρα άραγε είναι καλύτερα?
κάθε μέρα παρακαλάω να είμαστε όλοι καλά,να χαζογελάμε,να πειράζουμε ο ένας τον άλλο,και να μαθαίνουμε τα νέα...έστω απλά και για συμπαράσταση...
καλή συνέχεια στην ημέρα σας!!!
φιλιά πολλά
elena trikolore