• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #13396  από sofi
 Τετ Δεκ 16, 2009 9:57 pm
ΕΛΕΝΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...
ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙ Ο ΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ :?:
ΤΟ ΧΑΠΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΣ...
ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΣΗ...ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΥΧΟΦΘΟΡΑ...
:P :P :P
 #13398  από sofi
 Τετ Δεκ 16, 2009 10:02 pm
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ?
ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΕΑ...
ΟΛΑ ΚΑΛΑ...
 #13399  από litsa
 Τετ Δεκ 16, 2009 10:42 pm
ας λέμε καλύτερα το χάπι χωρίς παρενέργειες.. :idea:
 #13400  από mary_d_ath
 Τετ Δεκ 16, 2009 10:43 pm
Ρένα, άντε ξεμπέρδεψες τυχερή!! Όλα καλά θα είναι στα αποτελέσματα, μην αγχώνεσαι!!
Γράψε μας νέα σου...
Litsa, ευχαριστώ για το link, θα το τσεκάρω αύριο!!
Έλενα, αμέσως να εκφράσεις απορία για τον ακτινολόγο-τον "ωραίο".. :oops:
Θες να σου κάνω και περιγραφή; Γύρω στα 26-27, ψηλός, μελαχρινός, με μούσια και πολύ ωραία φωνή!! :lol: :lol:
Πως να περάσει δηλαδή η ώρα στο μαγνητικό τομογράφο; :lol: :lol:
Ουφ... Πάω για νάνι...
Καλό βράδυ σε όλους/όλες!!
 #13412  από Κατερίνα
 Πέμ Δεκ 17, 2009 8:52 am
Καλημέρα σας!!! :)
Τι κάνετε?Εμείς εδώ στην εξοχή καλά είμαστε!
Ρένα που είσαι να μας πεις πως πήγε?
mary_d_ath καλή επιτυχία και με την δική σου μαγνητική σήμερα,τι ώρα θα πας?
περιμένουμε και τα δικά σου νέα!και με το ξέρεις ξέρεις,το μελαχροινό αγόρι... :D
παρεμπιπτόντως και μένα αυτός που μου την κάνει, είναι πολύ ωραίος!!Μα τι έγινε όλα
τα ωραία αγόρια στα διαγνωστικά κέντρα έχουν μαζευτεί?Πάντως να απαιτήσεις μουσική,
σχεδόν παντού βάζουν...
Γιούλη Κ. ευχαριστούμε για τις ευχές!!!Να μπαίνεις συχνά,έχουν αρχίσει και μοιράζουν δώρα! :D
litsaki τα ψώνια αυτές τις μέρες που είναι όλα στολισμένα,είναι απόλαυση...Καλή αρχή και καλή
επιτυχία με τα γλυκά σου!!
Θα επανέλθω σε λίγο να σας διαβάσω...φιλιά!!
 #13414  από βικυ
 Πέμ Δεκ 17, 2009 10:17 am
Καλημερα!
Εχθες παιδια ηπια τον μισο Βοσπορο!
Βγηκαμε γυναικοπαρεα σε μια καταπληκτικη ταβερνα και περασαμε τελεια!
Σημερα ειμαι λιγο...σαν να με πατησε τραινο.
Αντε ΡΕΝΑ πες μας τι εγινε!
 #13415  από mary_d_ath
 Πέμ Δεκ 17, 2009 10:20 am
Καλημέρα σε όλη την παρέα!!
Στις 17:00 θα πάω για τη μαγνητική, εντάξει έχω "άπειρο" χρόνο...
Πάντως γι' αυτό που λες Κατερίνα 83, στο κέντρο που πάω συνεχώς αλλάζουν τους ακτινολόγους και πάντα "ωραίοι" είναι, μπας και τους παίρνουν για πρακτική για να τους πληρώνουν λίγο; :lol: :lol:
Αλλά ο συγκεκριμένος ήταν επαγγελματίας, ο πρώτος-πρώτος, ούτε "φούσκα" μου είχε δώσει για να την πατήσω αν αισθανθώ τίποτα και να "πέθαινα" δηλαδή, στο τέλος της εξέτασης θα με έβρισκαν!! :lol: :lol:
Ενώ αυτός έμπαινε διαρκώς και μου μιλούσε για να δει αν ζω, γιατί φοβόταν για την παραμαγνητική! :lol: :lol:
Τελοσπάντων, πάω να κάνω καμία δουλειά σιγά-σιγά γιατί πλησιάζουν τα Χριστούγεννα (πριν 2 εβδομάδες ανυπομονούσα να έρθουν-αλλά τώρα σκέφτομαι ότι πλησιάζει και απειλητικά η εξεταστική γμτ... Από την άλλη εβδομάδα λέω ν' αρχίσω διάβασμα, στα λόγια το λέω, στη σκέψη το επεξεργάζομαι, στην πράξη θα δούμε τι θα γίνει!! :lol: )
Καλημέρα και πάλι!!
 #13416  από ΡΕΝΑ
 Πέμ Δεκ 17, 2009 10:22 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!
Τελίκα τέλειωσε το "μαρτύριο", γιάτι μαρτύριο ειναι....Περιττο να σας πώ ότι μόνο ανοιχτος δεν ήταν ο τομογράφος...(με κοροιδεψαν) σίγα μην χώραγε 250κίλα μέσα...ΑΠΑΤΕΩΝΕΣΣΣΣΣΣ....
Ειχα βάλει και την mother μου μέσα - σαν μίκρο κορίτσι που είμαι..... :oops: :oops: :oops:
Εναν πανικο τον έπαθα , πατησα την φουσκα και ήθελα να βγώ,άλλα ο κυριούλης με ηρεμησε....Να'ναι καλά.... Μου είπαν ότι θα κρατήσει 40λέπτα και κράτησε μια ΩΡΑ...... ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΡΩΕΙ DELETE!!!!!! Δεν ξαναπάταω εκει με τίποτα.... Σήμερα θα πάρω τα αποτελέσματα και σε cd ....μιλάμε για πολύ τεχνολογία....(μην χ...ω) :!: :!: :!:

Μary_d_ath μου άντε καλή επιτυχια σου εύχομαι και ΟΛΑ ΚΑΛΑ να πάνε....Περιμένουμε τα νέα σου....

Φιλάκια γλυκά αγγελάκιααααααα
 #13418  από mary_d_ath
 Πέμ Δεκ 17, 2009 10:50 am
Σε cd? Σοβαρά μιλάς; :lol:
Το δικό μου κέντρο είναι πολύ πίσω, θα τους πω ν' αναβαθμιστούν!!
Καλά αποτελέσματα εύχομαι!! Εντάξει καλά θα βγουν, αυτό να σκεφτόμαστε!!
 #13419  από ΡΕΝΑ
 Πέμ Δεκ 17, 2009 10:52 am
mary τι ώρα θα πας εσύ???????
  • 1
  • 201
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 2901