Καλημέρα σας!!!
βλέπω σας έχει πιάσει λογοδιάροια....
ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!
λίγη δουλίτσα έχω λόγω του ότι κλείνει ο χρόνος σε λίγες μέρες,και πρέπει να τακτοποιηθούν
κάποια πράγματα!!!
ας παραβλέψω το ότι είμαι χάλια!!!αυτή η κ...ένεση μου δημιουργεί μεγάλη τάση για εμετό,ζαλάδες και δεν συμμαζέυεται...δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου,δεν μπορεί να λειτουργήσει ο εγκέφαλός μου!!!ναι,τις άλλες μέρες λειτουργεί κανονικά!!!

πήρα την εταιρεία και ρώτησα αν μπορώ να παίρνω κάτι και μου είπαν ότι σαν παρενέργεια δεν αναφέρεται μέχρι και την άλλη μέρα...μόνο 2-3 ώρες μετά την ένεση...και να πάρω τον γιατρό μου να ρωτήσω...δεν με παρατάνε?με δουλεύουν?άλλη σκασίλα δεν είχα να είμαι στα τηλέφωνα για το παραμικρό...τέλος πάντων...θα δω τι θα κάνω!!!αυτό που μου την "δίνει"περισσότερο είναι ότι δεν καταλαβαίνουν οι άλλοι πως είμαι!!!πρέπει να τους το ζωγραφίσω?
καλά βρε παιδιά ,τώρα κανονίσατε να πάμε για μαγνητική?τώρα που έκανα εγώ?πριν δύο μήνες?
και τραγούδια ακούω και πράγματα...εσείς είστε οργανωμένοι!!!
άντε καλή επιτυχία και πάλι!!!
το τρίχρωμο στις βαφές δεν νομίζω να έχει πρόβλημα...ευτυχώς που είμαι trikolore!!!
καλό μεσημέρι σε όλους!!!
φιλιά πολλά!!!
elena trikolore
Υ.Γ μόλις διάβασα και για ουισκάκι....

να γίνει στο Ιατρικό....το έλα να δεις!!!
να σου κάνουμε καμμιά πλάκα και να έρθουμε,με τα ουίσκια και τους χορούς,να μην ξέρεις που να κρυφτείς

πλάκα θα έχει!!!να μην βγαίνεις από τον τομογράφο!!!