• Διορισμός καθηγητών

• Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
Συζητήσεις για επιδόματα αναπηρίας, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ, κοινωνικά ιδρύματα και άλλων υπηρεσιών.
 #13082  από maestro
 Παρ Δεκ 11, 2009 12:24 pm
litsa έγραψε:αυτό συμβαίνει σε όλες τις επιτροπές?
γιατί νομίζω κάποιοι έξυπνοι εχουν δώσει και λιγότερο.. :o
Οταν ειχα περασει επιτροπη, μου ειπαν(οι ανθρωποι εκει) οτι σχετικα με το ποσοστο, αυτο θα ξεκινουσε απο το 67 % και πανω!!!
Τελευταια μου δοσανε 80% αναπηρια!!!
 #13202  από Lena
 Κυρ Δεκ 13, 2009 10:22 pm
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΕΣΤΡΟ! ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ? ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?
 #13219  από Fotis
 Δευ Δεκ 14, 2009 1:44 am
Ναι, διορίζονται. Έχω μία φίλη που διορίστηκε φέτος με αυτό τον τρόπο (Λένα, είναι η ίδια για την οποία σου έχω αναφέρει). Η διάταξη αυτή είναι σχετικά πρόσφατη. Εάν θέλετε μπορώ να την ρωτήσω σχετικά.
 #13230  από maestro
 Δευ Δεκ 14, 2009 10:39 am
Fotis έγραψε:Ναι, διορίζονται. Έχω μία φίλη που διορίστηκε φέτος με αυτό τον τρόπο (Λένα, είναι η ίδια για την οποία σου έχω αναφέρει). Η διάταξη αυτή είναι σχετικά πρόσφατη. Εάν θέλετε μπορώ να την ρωτήσω σχετικά.
maestro έγραψε:ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΠΡΙΝ ΜΕΡΕΣ:
ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η Πρόσκληση υποβολής αιτήσεων εκπαιδευτικών με ποσοστό αναπηρίας εξήντα επτά τοις
εκατό (67%) και άνω που συμπληρώνουν δώδεκα (12) μήνες τουλάχιστον πραγματική
προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού

http://www.proslipsis.gr/cmCat_treePrd. ... prdid=8899
Προθεσμία υποβολής ορίζεται από 24-11-2009 μέχρι και 11-12-2009, οπως ελεγε στην προσκληση!!!
'Οπως καταλαβατε, τελειωσε!!!
Τωρα, τι γινετε για αυτους που δεν εχουν παει εγκαιρα, δεν γνωριζω αν δοθηκε καποια παραταση!!!

Πιστευω, πως λογικα θα υπαρξει συνεχεια...
Ας κανουμε, αυτο που ξερουμε καλυτερα απο ολους...
Να ελπιζουμε για το καλυτερο!!!

ΥΓ.
Lena έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΑΕΣΤΡΟ! ΕΙΣΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ? ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ? ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ?
Ναι ειμαι εκπαιδευτικος ΛΕΝΑ και περιμενω για το καλυτερο!!!
Αυτη τη σχολικη χρονια, ξεπερναω το 12μηνο, αλλα δεν πιστευω οτι μπορει να γινει μονιμοποιηση στα μεσα της χρονιας.
Λογικα, [αν ολα πανε καλα και με την Ελλαδα μας*], θα βγει μεσα στο 2010 ξανα κατι παρομοιο!!!

[* οικονομια κλπ]