• ΦΟΒΑΜΑΙ

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #131545  από bude
 Παρ Μάιος 24, 2019 2:19 pm
Ευχαριστώ πολύ!!!! Ευχομαι και σ εσένα όλα τα καλά! :emojis-1:
 #131557  από Vivi28
 Δευ Μάιος 27, 2019 1:56 pm
την εκανες την μαγνητικη
?
 #131560  από evaggelia87
 Τρί Μάιος 28, 2019 12:00 am
Εύχομαι το καλύτερο σε όλους!σκέψου ότι και αν είναι αντιμετωπίζεται πλέον!και να βλέπεις τα παιδιά σου και να παίρνεις κουράγιο!πέρασα πριν 6 μήνες από τη δική σου θέση!να θηλάζω το μωρό 14 μηνών τότε και ξαφνικά ένα πρωί να σηκώνομαι με πέλματα μουδιασμένα και την επόμενη με γεννητικά όργανα!λέω έχε γούστο να είναι από την επί σκληριδιο.τότε έκανα και δίαιτα και λέω λες να μου λείπουν βιταμίνες?αμέσως πήγα νευρολόγο και έκανα και αιματολογικές!το καλό ήταν ότι δούλευα 6 χρόνια σε ιατρείο και είχα γνωριμίες και όλα έγιναν γρήγορα!έκανα μαγνητικές και βρέθηκε μια εστία στο θώρακα!μπήκα για παρα κέντηση και για σχήμα κορτιζόνη 5 μέρες! Ευτυχώς όλα τα αντισώματα και κάτι άλλες ειδικές εξετάσεις βγήκαν καλές!οπότε έμειναν στη διάγνωση της μυελιτιδας! Δεν παίρνω αγωγή!μόνο βιταμίνη d .- τώρα έκανα επανέλεγχο και όλα καλά για την ώρα!σε 10 μήνες πάλι έλεγχο.Έχω βέβαια κάποια μούδιασματα ακόμα αλλά με το καιρό θα φύγουν πιστεύω! Απλά να έχεις πίστη και να λες ότι είναι θα το περάσεις για τα παιδιά σου!εγώ έχω πάρει πολύ κουράγιο από ότι διαβάζω εδώ μέσα!και όταν βλέπω το σπλάχνο μου!σου εύχομαι καλά αποτελέσματα και όλα να είναι μια κακη εμπειρία!ας σκεφτούμε ότι υπάρχουν χειρότερα!
 #131561  από bude
 Τρί Μάιος 28, 2019 9:53 am
έκανα και περιμένω τα αποτελέσματα... ήμουν 80 λεπτά μέσα στον μαγνήτη, τρελάθηκα, το σκέφτομαι συνέχεια και δεν μπορώ να κοιμηθω. Δεν ξέρω βρε παιδιά αλλα μου φαίνοντε όλα ΒΟΥΝΟ! την κορτιζόνη γιατί την κάνουν; πρεπει να μπω σε νοσοκομειο; Νιώθω πως είμαι πεταμένη μέσα στον ωκεανό, μου λένε μην αγχωνεσαι όλα θα γίνουν, οτι και αν είναι αλλα εγώ δεν ξέρω αν έχω το κουραγιο να το αντιμετωπίσω...
 #131562  από bude
 Τρί Μάιος 28, 2019 10:35 am
οταν λες αντισώματα τί εννοείς; p anka c anka και όταν λες επανέλεγχο;;; πάλι ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ;;; είναι άλλο η μυελιτιδα και άλλο η ΣΚΠ;συγγνώμη για τις ερωτήσεις αλλα προσπαθώ να γίνω γιατρός... εγώ είχα χαμηλό σίδηρο και η b12 στα κατώτερα φυσιολογικά και η d στα κατώτερα φυσιολογικά και αυτή. Σε χαίρομαι που έχεις δύναμη και κουράγιο για τα παιδιά σου, εγώ με τα zanax είμαι μέχρι να βγει το αποτέλεμσα και να πάω στην νευρολογο.
 #131563  από evaggelia87
 Τρί Μάιος 28, 2019 12:45 pm
Δεν υπάρχει λόγος να είσαι έτσι!περίμενε να πάρεις τις απαντήσεις από τις μαγνητικές και όλα θα πάρουν το δρόμο τους!σε καταλαβαίνω απόλυτα Πώς είσαι!το πέρασα είχα χάσει τον εαυτό μου!αντισώματα έγιναν στο υγρό που μου πήραν από την πάρακΕνΤηςη. Εσύ μπορεί να μην έχεις τίποτα και αυτά που νιώθεις να είναι από την έλλειψη της b12! Πάρε τις βιταμίνες Σου και λίγο υπομονή μέχρι να πάρεις τις μαγνητικές! Και εγώ μια ώρα ήμουν Στο μαγνήτη Τις προάλλες! Η μυελιτιδα είναι φλεγμονή στο νωτιαίο μυελό άγνωστης αιτιολογίας. Μου την είπαν ιδιοπαθης. Την κορτιζόνη την έκανα εφόσον βρέθηκε η εστία Στο νωτιαίο για να γίνει πιο γρήγορα η ανάρρωση!
Λίγη υπομονή και ενημέρωσε μας αν θες για τις απαντήσεις και οτιδήποτε θες εδώ είμαστε όλοι!σου εύχομαι να μην είναι τίποτα και να ηρεμήσεις!
 #131564  από bude
 Τρί Μάιος 28, 2019 1:58 pm
τελικά απ ότι μπορώ να καταλάβω απο το πορισμα έχω εστίες και στον εγκεφαλο(ενεργή) και στον θωρακα(ανενεργή) και στον αυχένα (ενεργή)....Αν δεν δω νευρολογο δεν καταλαβάινω...Κανονισα ένα ρεντεβου με κάποιον για αυριο το μεσημερι. Τελικά δεν ξέρω πως νιώθω. Τουλαχιστον ξέρω πως κάτι έχω...φοβάμαι όμως για τα φάρμακα κτλ. και για την εξελιξη...Τουλαχιστον έχω κάποιους να με καταλαβαίνουν εδω μέσα. Να είστε καλά παιδιά . Αισιοδοξία και θετική σκέψη και όλα θα γίνουν!!!! :emojis-8:
 #131565  από evaggelia87
 Τετ Μάιος 29, 2019 7:06 am
Εύχομαι το καλύτερο!ενημέρωσε μας όταν πας στο γιατρό!
 #131566  από Vivi28
 Τετ Μάιος 29, 2019 10:45 am
ενημερωσε μας ναι οταν πας στον γιατρο ελπιζω να ακουσεις καλα πραγματα..
 #131568  από bude
 Τετ Μάιος 29, 2019 12:17 pm
πήγα στον Κουτ... στην θεσσαλονικη. Μου έκανε πολύ καλή εντυπωση . Μου είπε πως ειναι σκληρυνση και μου έγραψε μια ακομη εξεταση αίματος μου είπε δεν χρειάζεται παρακέντηση ειναι ξεκάθαρο.θα δουμε το αποτελεσμα τηε αιματολογικής εξέτασης (κατι αντι Mog) και πρεπει να παρω χάπι, για να μην έχω χειροτερες εξελήξεις και να υποχωρήσουν και αυτά τα συμπτώματα. θα παω και την δευτέρα στην πρώτη νευρολογο