• Γιατροι

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #129524  από Αστερι
 Πέμ Ιαν 25, 2018 5:09 pm
Καλησπερα σε ολους σας. Ευχομαι να ειστε καλα. Εχω λιγο πελαγωσει και θελω την πολυτιμη εμπειρια και γνωμη σας.
Μια με δυο φορες τον χρονο( γιατι θελει πολυ κοπο!)βλεπω μια γιατρο στο Αιγινητειο. Τωρα που τη χρειαζομουν ομως,εννοειται πως αδυνατω να την βρω. Γκουγκλαρα λοιπον και καταλαβα πως εχει ιατρειο(οποτε μαλλον θα παω εκει και θα τη βρω...).Εχετε να μου προτεινετε καποιον καλο γιατρο στην Αθηνα;;;Καλα αν μου πειτε και Χαλκιδα θα τρελαθω... Να ειναι ανθρωπος βρε παιδια και να μη μου πασαρει ολη τη φαρμακοβιομηχανια.Καντε εναν κοπο σας παρακαλω. Ευχαριστω.
 #129525  από Dhm
 Πέμ Ιαν 25, 2018 5:39 pm
Επειδή κι εγώ είμαι ξανά στην αναζήτηση....Και ψάχνω για Αιγινήτειο, πώς την λένε αυτήν;
 #129526  από Αστερι
 Πέμ Ιαν 25, 2018 7:11 pm
Ευαγγελοπουλου τη λενε. Τωρα αποψη δεν εχω. Τρεις φορες την εχω δει...Συμπαθεστατη.
 #129527  από Dhm
 Πέμ Ιαν 25, 2018 7:35 pm
Απλώς γενικά εκεί δεν τους βρίσκεις εύκολα; Είναι στο ειδικό τμήμα ΣΚΠ;
 #129531  από hope
 Σάβ Ιαν 27, 2018 11:02 am
Η Ευαγγελοπουλου έλειπε στο εξωτερικο. Ίσως για αυτό δε την εβρισκες.
Τώρα γύρισε οπότε αν θες πάρε στο ιατρείο της.
Κι εγώ πήρα και περιμένω να με πάρει να μου κλείσει ραντεβου.
Δεν έχω ξαναπάει κι ελπίζω να είναι καλή και σαν γιατρός και σαν άνθρωπος γιατί έχω ανάγκη να βρω ένα σταθερό γιατρό να με παρακολουθεί και είμαι στο ψαξιμο.