• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12826  από aoratos
 Δευ Δεκ 07, 2009 11:39 pm
Καλησπέρα σας και καληνύχτα σας. (Θα μπορούσε να ήταν αυτό το ποστ μου :lol: ).

Όμως ας γράψω λίγο ακόμα! :D
Την βαρυσήμαντη δήλωση θα την κάνω στο τέλος μετά από λίγα σχόλια.

Το βίντεο που είδα ότι αναφέρεστε με το άλογο και τον σκύλο κάπου το έχω δει, θα το ψάξω το πρωί να σας το βρω.

Αναρωτιέμαι Έλενα πώς θα σου έρθει όρεξη με τόσα μελομακάρονα που τσάκισες! :P

Και τώρα η βαρυσήμαντη δήλωση...
Σήμερα έκανα το πολυσυζητημένο εμβόλιο...

Καλό σας βράδυ και καλό ξημέρωμα απο Αθήνα. (προσγειωμένος μόλις) :lol:
 #12828  από LL--MM
 Τρί Δεκ 08, 2009 12:04 am
Καλησπέρα σε όλους!

Ιππότη Λάνσελοτ, πρέπει να ομολογήσεις ότι η αυτού Μεγαλειότης έχει και... στρογγυλή τράπεζα, και, δυστυχώς, αργότερα, και Κοινοβούλιο, κι ότι και να κάνει, οι Σύμβουλοι αποφασίζουν... Πάντως, ένας Ρομπέν των Δασών θα ήταν πάντα ευπρόσδεκτος :P :lol:

Χαιρετίσματα στην Ελέην και το Γκάλαχαντ :D
 #12829  από elena
 Τρί Δεκ 08, 2009 12:07 am
Έκανες το εμβόλιο?????
καλά είπα ότι πρέπει να κόψεις τα extreme sport....αλλά δεν με ακούς!!!
και τώρα?τι σου είπαν οι γιατροί?γιατί το έκανες?θα το κάνει και η σύζυγός σου?
γράψε μας λεπτομέρειες...που το έκανες?
και δεν μας είπες τίποτα εεεε....

καληνύχτα!!!

Υ.Γ χάλια το στομάχι μου από τα μελομακάρονα....δεν θα φάω άλλα σήμερα!!!
 #12834  από Κατερίνα
 Τρί Δεκ 08, 2009 8:27 am
Καλημέρα σας!!!! :P
Τι κάνετε?Εγώ μια χαρά!Εχει αρχίσει να φεύγει και η "ανεμοβλογιά" και νιώθω
καλύτερα!δηλ πίτσα είμαι ακόμα αλλά ας πούμε με λιγότερα υλικά! :lol:
Έλενα με ρέγουλα τα μελομακάρονα,κάπως έτσι πρέπει να την πάτησα κι εγώ
με τα σπυριά γιατί έφαγα πολλά και τα δικά μου είχαν σοκολάτα! :D
aorate σε έπιασε και σένα πανικός κι εμβολιάστηκες ή σε στριμώξαν?Α και τώρα
που το θυμήθηκα,ευχαριστούμε για την πρόσκληση!Αν δεν ήταν η απόσταση,θα έπαιρνα
ένα κουτί τουλουμπάκια να σου έρθω και επειδή θέλω πολύ να σε γνωρίσω,αλλά και για να δω και την περιβόητη γειτόνισα! :P
sofi που ήσουν τόσο καιρό?Πήγες να γλιτώσεις το στόλισμα ε?Αχ τέλοσπάντων...κι εμάς μας έλειψες! :D
Βρε Βικούλα φτιάξε μου αν μπορείς έναν ελληνικό σκέτο γιατί δεν προλαβαίνω,
γλυκάκι δεν θέλω!
mary_d_ath μπράβο για την ένεση και υπομονή με τα μαθήματα!Δεν σε φοβόμαστε εσένα
μια χαρά θα τα πας!Θα σας μαζέψω μια μέρα και σένα και την Έλενα για ιδιαίτερα μαθήματα
ένεσης,γιατί βλέπω πολύ μου δυσκολεύεστε!! :D Ενώ εγώ μετά απο τόσες που έχω κάνει (2)
έχω και μια εμπειρία!! :lol: Μα που είναι αυτά τα χάπια επιτέλους?
Τα νέα σας?
 #12838  από aoratos
 Τρί Δεκ 08, 2009 10:32 am
Την καλημέρα μου αγαπητές και αγαπητοί.

Θα σας εξηγήσω τους λόγους που έκανα ότι έκανα μην βιάζεστε. :lol:
Πρώτα όμως να πω ότι στις αρχές ήμουν εναντίον του εμβολίου, κάπου στην πορεία έφτασα στο 50-50 και έφτασα να είμαι θετικός (αυτό όχι απόλυτα).
Αυτός που επέμενε περισσότερο και πείστηκα ήταν ο παιδίατρος μας, τον έχουμε από την αρχή που γεννήθηκε ο μικρός και του έχω εμπιστοσύνη, καμία σχέση με τον μάγο Μέρλιν. :lol:
Ο ίδιος είπε πως εμβολιάστηκαν τα παιδιά του και η γυναίκα του.
Ο μικρός έχει μια ελαφρά χρόνια βροχίτιδα (συνηθισμένη στα παιδιά) και δεν θα ήθελα να διακινδυνεύσω τίποτε. Με έπεισε λοιπόν για να κάνει το εμβόλιο ο μικρός και κατά προέκταση εγώ λόγω του φαινομένου της αγέλης.
Η γυναίκα μου δεν θα το κάνει, τα extreme sport είναι ανδρικά. :lol: :P
Μαντέψτε δε που το έκανα... Που αλλού θα μπορούσα εκτός από το Νοσοκομείο Παίδων. :lol:
Είχαμε και μια ώρα κλάματα μόλις άκουσε ο μικρός ότι θα κάνει το εμβόλιο, με έβαλε πρώτα να το κάνω εγώ και μετά τον έπιασε μια λογοδιάρροια και φώναζε πόσο του άρεσε. Τους αναστάτωσε όλους εκεί. :lol:
Σήμερα έχει λίγο πυρετό (από τις αναμενόμενες παρενέργειες) και δεν πήγε σχολείο. Εγώ δεν έχω πυρετό αλλά μια κεφαλαλγία (που την είχα και πριν αλλά έγινε λίγο μεγαλύτερη).

Μόνο ένα πράγμα θα με σώσει, τα τουλουμπάκια της Κατερίνας. :lol:

Αυτά και ξανά καλημέρα από Αθήνα που βρίσκομαι σπάνια όπως ξέρετε. :lol:
 #12842  από elena
 Τρί Δεκ 08, 2009 10:44 am
Καλημέρα και από εμένα!!!

έχω ένα στομάχι χάλια....πιο χάλια δεν γίνεται!!! αφού σκέφτομαι μελομακάρανα και μου έρχεται
να τρέξω να κρυφτώ :D καλά κυκλοφορούν και μελομακάρονα με σοκολάτα???ενδιαφέρον!!!!
τώρα για την συνάντηση στο γραφείο του aoratou ,με θέα την γειτόνισσα....μμμμ δεν το βρίσκω ενδιαφέρον...αν είχε κάτι άλλο θα το συζήταγα...ας πούμε ...με θέα την Ακρόπολη ή τον Λυκαβητό..ή...άντε στην ανάγκη κανένα γυμναστήριο.... :D :D ή στίβο... :D :D
αλλά αν έρθω ,θα έρθω για να κρατάω το κουτί με τα τουλουμπάκια!!!!

και δεν θέλω ιδιαίτερα στην ένεση..ευχαριστώ πολύ ...να μου λείπει!!! :D :D :D τώρα τα καταφέρνω!!!

σε λίγο θα ξεκινήσω να παιδεύω τις ασκήσεις μου,μπας και λυθούν μόνες τους!!!

με αφορμή το εμβόλιο που έκανε ο aoratos ,παίρνετε καμμιά προφύλαξη?εγώ πάντως τίποτα...
κυκλοφορώ κανονικά,σε δημόσιες υπηρεσίες που γίνεται χαμός,παντού...
και αυτό που μου κάνει εντύπωση ,είναι ότι τόσα χρόνια όλοι μπορεί να κολάνε ιώσεις στο σπίτι,εγώ τίποτα!!!και δεν έχω καταλάβει ακόμα η θεραπεία που κάνουμε ενισχύει το ανοσοποιητικό,το καταστέλει,τι στο καλό γίνεται?αν το καταστέλει εγώ γιατί δεν κολάω? :?

αυτά προς το παρόν....

καλή συνέχεια στην ημέρα σας!!!
elena trikolore :D
 #12845  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τρί Δεκ 08, 2009 11:07 am
elena η θεραπεία που κάνεις όπως και οι περισσότεροι με ΣΚΠ είναι ανοσοκατασταλτική . Σκοπός της θεραπείας είναι η μείωση της δυνατότητας προστασίας του οργανισμού για να μην βρίσκει ευκαιρία το ανοσοποιητικό να καταστρέφει την μυελίνη του οργανισμού . Παρακάλα να μην κολλήσεις τη νέα γρίπη όπως κάνουν και οι υπόλοιποι για να μην ταλαιπωρηθούν . Σε αυτή την ασθένεια όλα είναι μια ρουλέτα .
 #12852  από Maria77
 Τρί Δεκ 08, 2009 11:44 am
Γειά χαρά σε όλη την παρέα! :)
Ένα βαρύ καφέ για μένα να πάνε κάτω οι πίκρες... 8-) Αν υπάρχει και κανένα κουραμπιεδάκι με τον καφέ δεν θα έλεγα όχι...

Απο αλλού το περίμενα και άλλο μου ήρθε...προσπαθούσα να προστατευτώ απο τον ιό της γρίπης και τώρα έπαθα έρπη ζωστήρα. Τα φάρμακα φταίνε...αυτά που πέρνουμε για να προστατευόμαστε απο την ΣΚΠ και στο τέλος γινόμαστε ευάλωτοι σε όλες τις άλλες λοιμώξεις...

Θέλω και δεύτερο καφέ, δεν μου ήταν αρκετός αυτός! ;)
 #12853  από Κατερίνα
 Τρί Δεκ 08, 2009 11:57 am
Αχ όλα τα πιτσιρίκια εδώ μαζευτήκαμε!! :D
Εγώ μπορεί να περνάω παιδική αρρώστια και ο aoratos πάει στο Παίδων για εμβόλια! :lol:
 #12854  από aoratos
 Τρί Δεκ 08, 2009 12:03 pm
Μόλις γίνεις καλά Κατερίνα θα πάμε στις τραμπάλες και τις κούνιες. :P :lol:

Άσε τα τουλουμπάκια Έλενα θα τα φέρει η Κατερίνα, εσύ φέρε κανένα γαλακτομπούρεκο ή έστω προφιτερόλ. :lol:
  • 1
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 2901