• Μια ακόμη καλησπέρα

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #12801  από swt
 Δευ Δεκ 07, 2009 8:25 pm
Με λένε Σωτήρη και εντόπισα το φόρουμ πριν λίγες μέρες. Είμαι 40 ετών, έγγαμος με δυο κορούλες. Συνήθως δεν έχω χρόνο για συμμετοχή σε φόρα, ομως η ώση που περνώ αυτόν τον καιρό μου προσφέρει τουλάχιστον χρόνο για ψάξιμο και κουβέντα :) .
Η πρώτη μου γνωριμία με τη ΣΚΠ έγινε το 2002 και ευτυχώς παρά τις εστίες στη μαγνητική είμαι σε καλή νευρολογική κατάσταση.
Το φόρουμ το εντόπισα ψάχνοντας να δω τι λέγεται στην Ελλάδα για την έρευνα του καθηγητή Zamboni, έρευνα που έχει ανοίξει ένα παράθυρο ελπίδας για ίαση της νόσου, τουλάχιστον σε κάποιο υποσύνολο των πασχόντων (στα ξένα φόρα είναι πρώτο θέμα συζήτησης και πληθαίνουν μέρα με τη μέρα τα καλά νέα).
Δεν είμαι δυστυχώς γιατρός, όπως έλπιζε η soulla, ωστόσο έχω βάσιμες ελπίδες ότι θα ενδιαφερθούν πραγματικά για την έρευνα αυτή και στην Ελλάδα.
Σας χαιρετώ για την ώρα και εύχομαι το καλύτερο για τον καθένα μας.
 #12802  από βικυ
 Δευ Δεκ 07, 2009 9:13 pm
Γεια σου Σωτηρη!
Καλως μας ηρθες.Ευχομαι γρηγορη αναρωση και να εισαι παντα καλα οπως μεχρι τωρα.
Τα λεμε δεν χανομαστε!
 #12804  από sofi
 Δευ Δεκ 07, 2009 9:31 pm
:roll: SWT καλως μας ηρθες!!!!
Να εισαι καλα...
Να χαιρεσαι την οικογενεια σου. :roll:
 #12823  από LL--MM
 Δευ Δεκ 07, 2009 11:15 pm
Καλώς τον! Να είστε όλοι καλά και να δείς τις κόρες σου όπως επιθυμείς!
 #12825  από elena
 Δευ Δεκ 07, 2009 11:24 pm
καλησπέρα Σωτήριε!!!
καλή συνέχεια με δύναμη και αισιοδοξία!!
 #12827  από soulla
 Τρί Δεκ 08, 2009 12:01 am
ΚΑΛΟς ο σωτηρης ψαγμενος :lol: ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΙς ΕΔΩ ΗΜΑΣΤΕ :lol: ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΤΩΡΙΝΗ ΥΠΟΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙς :lol: ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕς ΦΟΡΕς ΕΧΩ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΝΙΚΗΣΕ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΡΩΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΦΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΞΕΛΙΞΕΙς :cry: ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΑΩ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΕΛΙΩΝΕΙ :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ :cry: :cry: Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗς ΗΤΤΑς ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΗΤΤΑ
 #12832  από Κατερίνα
 Τρί Δεκ 08, 2009 8:01 am
Καλημέρα Σωτήρη και καλωσήρθες κι απο μένα!!!
Εγώ ως αισιόδοξη και πιο "ρομαντική" θα πω περαστικά, γιατί πιστεύω
οτι περαστικό θα είναι για όλους μας!!!
 #12837  από swt
 Τρί Δεκ 08, 2009 9:37 am
Καλημέρα σας και ευχαριστώ για το ζεστό καλωσόρισμα.
Ελπίζω κι εγώ όπως η Κατερίνα83 να αποδειχθεί τελικά ότι υπάρχει θεραπεία και να είναι όλα περαστικά. Όσο για μένα, το ψάχνω πράγματι αρκετά και θα σας κρατώ ενήμερους για κάθε εξέλιξη που μπορεί να σας ενδιαφέρει.
Χαιρετώ,
Σωτήρης
 #12840  από ΡΕΝΑ
 Τρί Δεκ 08, 2009 10:39 am
Καλως όρισες στην παρέα μας Σωτήρη!!! Να'σαι πάντα γερός και να χαίρεσε την οικογένεια σου :!: :!: :!: