Κλειω έγραψε:Γεια σας θελω τη βοηθεια σας... Τον περασμενω μηνα πηγα στο νοσοκομειο με εντονο τρεμουλο αδυναμια και μουδιασμα.Η διαγνωση του γιατρου ηταν:στην νευριλογικη εξετασηη ασθενης εμφανιζεισπαστικοτητα κατω ακρων υπερτονιακυριως δεξιουκατω ακρου με εξαντλουμενω κλωνο και μυικη αδυναμια(4\5)στην καμψηστο ισχιοκαι στο πελμα.Η βαδιση ειναι σε κανονικη βαση με δυσχερεια στην αναπηδησηστο δεξιο ποδικαι στην εγερση απο καθιστη θεση.Εκανα λοιπον μαγνητικη στο κεφαλι στον αυχενα και θωρακα τα οποια και τα 3ειναι καθαρα!!Εκανα και οσφυονωτιαια παρακεντηση την οποια πηρα εχθες και γραφει...Ανοσοκαθηλωση ΕΝΥ παρουσια ολιγοκλωνικων ζωνων στο ΕΝΥκαι αντιστοιχων στον ορο(εικονα καθρεπτη)Τα ειδε λοιπον ο γιατρος και μου ειπε οτι υπαρχει αυτοανοσο το οποιο δουλευει ακομα γι αυτο δεν εχει φανει στις μαγνητικες και να τις επαναλαβω τον Σεπτεμβρη τα συμπτωματα ομως συνεχιζουν και εγω δεν την παλευω τι να κανω?? 
Γεια σου Κλειώ,
η μαγνητική δείχνει το παρελθόν, οπότε πιθανό να εμφανιστεί σε μια μελλοντική MRI η ταλαιπωρία που περνάς. Ο γιατρός δεν το είπε πολύ σωστά κατά την άποψή μου, δηλαδή σου είπε ότι δουλεύει αυτοάνοσο, αλλά για την ακρίβεια δουλεύει φλεγμονή ή φλεγμονές (όχι τυχαία) και επηρεάζουν τον οργανισμό σου.
Πιστεύω κάτι πέρασες μεγάλο άγχος ή στρες και σε συνδυασμό με άλλους ψυχολογικούς και οργανικούς παράγοντες εμφανιστήκαν τα σοβαρά αυτά συμπτώματα του Κεντρικού Νευρικού Συστήματος. Η γενική φιλοσοφία μιας τέτοιας κατάστασης αυτήν την στιγμή είναι να ηρεμήσεις με καλή ξεκούραση, επείγον καλή διατροφή και ελαφρύ καθημερινό περπάτημα να κρατήσεις τον μεταβολισμό σου δραστήριο και το Νευρικό σου σύστημα. Προτείνω επίσης να ξεκινήσεις μια γερή δόση Κουρκουμά Turmeric που είναι το πιο φυσικό αντιφλεγμονώδες και λινέλαιο, πολυβιταμίνη Β, τουλάχιστον αυτός είναι τρόπος που την παλεύω με επιτυχία εδώ και μερικά χρόνια με τις φλεγμονές.
Και να βάλεις στο μυαλό σου ότι αυτό που περνάς μπορεί να αντιστραφεί και να ηρεμήσει, διότι όσο αυτοάνοσο και να λένε ότι είναι, τόσο αυτοθεραπεύσιμο είναι επίσης, αρκεί να κατευθυνθούμε προς τα εκεί με Πίστη και Δύναμη.
Κουράγιο και εδώ είμαστε για ότι χρειαστείς, τουλάχιστον μια μικρή βοήθεια ηλεκτρονική πιστεύω μπορείς να αποκομίσεις από εδώ....
Καλή Δύναμη και Γρήγορα περαστικά

“Η φύση θεραπεύει, η επιστήμη καθοδηγεί, η πίστη ολοκληρώνει.”