litsa πήγαινα στο Θριάσιο. Εκεί έγινε γνωμάτευση το 2002. μου είχε δοθεί avonex μέχρι το 2008.... (δεν πήγαινα καλά ούτε με το φάρμακο ούτε με τις παρενέργειες του) και ενώ το έλεγα στην γιατρό ''Τ", μου έλεγε ότι μάλλον έχω αναιμία και ότι είμαι μια χαρά! Μαγνητική αυχενικής μοίρας δεν είχα κάνει ποτέ. Το 2008 έδωσε οδηγίες να μου γράψουν τις ίδιες εξετάσεις που θα έκανε και η ''Χ΄΄ φίλη μου και ασθενής της γιατρού. Όταν είδε τη μαγνητική, μου είπε ''Χάλια είναι , Αν πέσεις στο κρεβάτι δεν πρόκειται να ξανασηκωθείς ποτέ!'' 7 ημέρες κορτιζόνη και στο τέλος '' Πάρε Rebif 44, και ο Θεός να βάλει το χέρι του'' . (Η Rebif = Αvonex στο ποιο ενισχυμένο) θα με έστελνε.... Πήγα Γεννηματά μου έδωσαν Betaferon , πολύ καλλίτερα αλλά ο κύριος Γιαννούλης δυστυχώς ήταν εξωτερικός συνεργάτης και ιατρείο στην Κόρινθο με ότι συνεπάγεται αυτό... Με προτροπή της φίλης μου ''Χ'' επέστρεψα στο Θριάσιο όπου είχε συνταξιοδοτηθεί η ''Τ'' γιατρός. Αλλά είναι αδύνατον να μπορέσω να συνεννοηθώ με την αντικαταστάτρια της !!!!!! Αντί για νευρολόγο θα χρειαστώ Ψυχίατρο! Επισκέφτηκα πριν δύο μήνες κάποιο γιατρό από ιδιωτική ασφάλεια ο οποίος είναι ]εξαιρετικά συζητήσιμο άτομο χωρίς σκαμπανεβάσματα συμπεριφοράς και υστερίες ..... (Έπρεπε να κάνω και εισηγητικό φάκελο για ΚΕΠΑ) αυτός μου είπε να βγω από την ιντερφερόνη και να πάω σε πόσιμο.... Όταν τον ρώτησα όμως για τη βιταμίνη D (που όλοι ξέρουμε ότι είναι σημαντική στη ΣΚΠ) μου είπε να ρωτήσω τον ενδοκρινολόγο, και όταν του είπα ότι έχω τρελή κόπωση και υπνηλία με ρώτησε αν πίνω καφέδες!!
Που να βασιστώ; και τι εμπιστοσύνη να έχω;
Ή γιατρό πρέπει να βρω, ή να αλλάξω πάθηση.... (Το δεύτερο είναι λίγο δύσκολο)
Γι αυτό αδέρφια σας παρακαλώ αν μπορείτε βοηθήστε