• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #126236  από ΓιαννηςΑγιαννης
 Σάβ Φεβ 04, 2017 8:46 pm
Φίλοι μου καλησπερα σας
Χαίρομαι ιδιαίτερα για τα καλά νέα της Ντιανας, τα ενθαρρύτικα του Χαριτονα, κουράγιο Όλανδε,
Επέστρεψα σε πλοίο και εγώ και σας χαιρετώ
Με latitude N 37,53
Lon 8,32
Καλο Σαββατοκύριακο
 #126268  από Μιμικαμ
 Κυρ Φεβ 05, 2017 9:45 pm
Γεια σας και χαρά σας, αγαπημένη μου παρεα :emojis-4: επιτέλους, μετα από πολύ πολύ μεγάλο διάστημα αποχής από το καφενειο μας, λογω πολλων προσωπικων θεμάτων που με ειχαν στην πριζα, επέστρεψα αρκετα κουρασμενη αλλα και ηρεμη πλεον, αφου όλα μπηκαν στην θεση τους και στην καθημερινότητά τους... :emojis-8:

Μου λείψατε, σας σκεφτόμουν, εχω να διαβάσω πολλες σελιδες και να μάθω ολων τα νεα σας, από τα λιγα που διαβασα χαίρομαι που το παλεύετε δυναμικα, παρα τις οποιες δυσκολιες αντιμετωπίζει ο καθένας μας...

Φιλια και την αγάπη μου στην αγαπημένη μου Σοφια, Ντιανα,Λιτσα, Μαρίνα, καθως και σε όλα τα αγορια της παρεας :emojis-4: :emojis-4: :emojis-8:
 #126270  από Στάθης
 Κυρ Φεβ 05, 2017 10:38 pm
Μιμικαμ έγραψε:Φιλια και την αγάπη μου στην αγαπημένη μου Σοφια, Ντιανα,Λιτσα, Μαρίνα, καθως και σε όλα τα αγορια της παρεας :emojis-4: :emojis-4: :emojis-8:
Γεια σου Μιμίμακ,
Ευχή μου να παραμείνουν στην θέση τους και στην καθημερινότητά τους για πολύ πολύ πολύ μεγάλο καιρό.

Καλή Δύναμη για την Συνέχεια, μακάρι να σε βλέπουμε πιο συχνά !!! :smile-muscle: :emojis-9:
 #126272  από ΝΤΙΑΝΑ
 Κυρ Φεβ 05, 2017 10:51 pm
Καλησπερα αργοπορημενη σε ολα τα αγαπημενα μου φιλαρακια :emojis-4:
Μιμικα :emojis-4: ποσο χαρηκα που επιτελους εμφανιστηκες και που ολα δρομολογηθηκαν! :emojis-8:
Την αγαπη μου και την καληνυχτα μου σε ολους :smile-flower:
 #126275  από MARINA21
 Κυρ Φεβ 05, 2017 11:25 pm
Καλησπέρα κι από μένα Μιμικα!Χαίρομαι κι εγώ κι εύχομαι όλα να πάρουν και καλύτερη ακόμα πορεία!Καληνυχτα :emojis-4: :emojis-4: :emojis-31:
 #126322  από sofia13
 Δευ Φεβ 06, 2017 9:44 pm
Καλησπέρα σας αγαπημένοι μου.
Μιμίκαμ , χαίρομαι που όλα δρομολογήθηκαν επιτέλους ! Και χαίρομαι που κατάφερες
και ήρθες πάλι εδώ . Πόσο σας έχω επιθυμήσει νάξερες. (Θυμάσαι τότε στο Mall τα ''φιλιά της πριγκήπισσας'' ; Αχ πότε θα σας ξαναδώ ; ...σνίφ :emojis-21:
Ντιάνα , Μαρίνα, Λίτσα, Βίκυ, Anni, σας χαιρετίζω και σας σκέφτομαι πάντα με αγάπη :smile-heart:
Γιάννη Αγγιάνη , καλές θάλασσες και όλα καλά να σου πηγαίνουν απο δώ και πέρα.
Ελληνοολανδέ , έχεις οξύ πνεύμα και ρεαλιστικά βλέπω αντιμετωπίζεις τη ζωή. Μπράβο.
Νίκο της Λεμεσσού , χαρήκαμε όλοι με τα νέα του Χαρίτωνα :smile-star:

Αύριο στις 7 , όποιος μπορεί , ας περάσει απ΄ το ράδιο.
Νικόλα εννοείται ότι θα αναφερθώ στην ιστορία του ''Αι γαρούφαλλό μου '' και θα πώ όσα έμαθα απο σένα, όσο μπορώ .
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ :smile-flower:
 #126349  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τρί Φεβ 07, 2017 7:57 pm
Δυστυχως Σοφια μου, παλι το μισο προγραμμα μπορεσα να ακουσ :emojis-16: Το ταμπλετακι μου υπερθερμανθηκε για μια ακομα φορα και με πεταξε εξω :emojis-16:
Τα τραγουδια που επελεξες υπεροχα :emojis-4: μπραβο Σοφια μου! :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping:
Τα φιλια μου σε ολα τα αγαπημενα φιλαρακια του καφενειου! Παιδια, σας σκεφτομαι, σας διαβαζω και σας νοιαζομαι ολους, απλα δεν εχω τι να γραψω πια....
Καλο βραδυ! :smile-flower:
  • 1
  • 2891
  • 2892
  • 2893
  • 2894
  • 2895
  • 2901