• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #126096  από Criss
 Τρί Ιαν 31, 2017 4:52 pm
Καλησπέρα στον υπέροχο κόσμο του καφενείου! Αντιστέκομαι στο χειμώνα όπως μπορώ, γι'αυτό θα πάρω τη φραπεδιά μου με πολλά παγάκια όπως πάντα! Καλησπέρα, Μαρίνα! Ελπίζω να είσαι καλά! Και με την ευκαιρία, με λένε Χρήστο, γιατί με το criss δεν ξέρεις αν είμαι άντρας ή γυναίκα! Σας αποχαιρετώ για την ώρα!
 #126098  από Criss
 Τρί Ιαν 31, 2017 5:33 pm
Το είπαμε; Συγνώμη, δεν το θυμόμουν, μάλλον θα είναι η γεροντική άνοια!
 #126099  από litsa
 Τρί Ιαν 31, 2017 5:59 pm
Αχαχαχα
Αστε τις αμοιβές και βάλτε να ακούσετε την Σοφία σε καμια ωρίτσα!!!!
Άκου εκεί άνοια! Χαχα

Φιλί!
 #126105  από MARINA21
 Τρί Ιαν 31, 2017 8:23 pm
Σοφια -Δαναη :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: Επιτέλους ακουσα την εκπομπή σου και την υπεροχη μουσική σου!Σ ευχαριστώ για τη μπαλαντα της Ιφιγένειας!και το καπηλειο εβαλες, φροντισες για τις φίλες σου!να σαι καλά γλυκο Σοφακι και ειπαμε οι πονοι να φύγουν μακρυά! :smile-flower:
 #126107  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τρί Ιαν 31, 2017 9:56 pm
Καλησπερα παρεακι μου αγαπημενο :emojis-4:
Χωρις ιντερνετ σημερα απο το πρωι λογω βλαβης, μου λειψατε πολυ! :emojis-16:
Σοφια μου, εχασα και την εκπομπη σου σημερα :emojis-16: και την αγαπημενη μου Μαρινα που σε παρακολουθησε! Μαρινα η ακροαση απο το δικο σου spa, ε; Αυτα ειναι!! Το τερπνον μετα του ωφελιμου :emojis-3:
Σοφακι περαστικα, Μαρινα μου, περαστικα στο συζυγο!
Λιτσα, ελπιζω να εισαι καλα και να εχει καλες θαλασσες ο γιος σου :smile-flower:
Καλες θαλασσες και σε σενα Γιαννη, ολα καλα να ειναι και ολα πριμα σε ολα τα επιπεδα!
Νικο, τι νεα απο την Κυπρο; Πως ειναι ο Χαριτωνας; Φιλια σε ολους σας!
Χρηστο την καλησπερα μου!
Ο φιλος μας, ο Ελληνοολλανδος που ειναι σημερα; :emojis-17:
Βικυ και anni, μου λειπετε κοριτσαρες μου αγαπημενες :smile-heart:
Τα φιλια και την αγαπη μου σε ολα τα φιλαρακια μου!! :smile-heart:
 #126109  από Criss
 Τρί Ιαν 31, 2017 11:02 pm
Την καλησπέρα μου και σε σένα, Ντιάνα! Πάνε μέρες που δεν έχουμε μιλήσει! Ελπίζω να είσαι καλά στην υγεία σου!
 #126113  από sofia13
 Τετ Φεβ 01, 2017 6:06 am
Καλημέρα σας αγαπημένοι φίλοι ψυχής !
:smile-coffee: :smile-coffee: :smile-coffee: Πρωινός τύπος , απ΄ τις 4 ξύπνια είπα να μπώ στο καφενείο και να ετοιμάσω καφεδάκια , πράσινα τσαγάκια και ότι ρόφημα αγαπάτε.
Ευχαριστώ σας που χθές ήσασταν συνταξιδιώτες της μουσικής :smile-heart:
Μαρίνα , σε κάποια κομμάτια , δε μπορώ να πώ πολλά , σπάει η φωνή μου ...όπως στη μπαλάντα της Ιφιγένειας (εν μέρει βιωματικό ) και η ΦΩΝΗ της Αλεξίου άσε , ΄Να φανταστείς πήρε φίλος τηλ. την ώρα που παιζόταν και δε μπορούσα να μιλήσω.......
Και ναί, φυσικά το Καπηλιό μετά (ΧΑΙΝΗΔΕΣ λατρεμένοι ) , επειδή εύστοχα η Ντιάνα το πέρασε ένα πρωί εδώ στο Καφενείο μας ....για τη νοσταλγία , τη μελαγχολία της χαμένης αθωότητας.....
Όμως πάμε μπροστά πάλι , έ ; Πίσω κοιτάμε μόνο όταν παρκάρουμε και πουθενά αλλού
Λιτσάκι ήθελα να στείλω χαιρετισμό στον captain που πάει Σιγκαπούρη (ακόμα κι΄εκεί έχει Ελληνικό ταβερνάκι πανέμορφο ) αλλά το ξέχασαααα . Μυαλό κουνημένο......
Κώστα , ευχαριστώ για τα ευγενικά σχόλια . Ευχαριστώ.
Όμορφη μέρα σε όλους με χαμόγελα ψυχής ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ :smile-flower:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ . ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ .
:smile-blush:
 #126118  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Τετ Φεβ 01, 2017 9:08 am
Καλημέρα και καλό μήνα.
Σοφία-Δανάη δεν τα κατάφερα να σ' ακούσω γιατί κλήθηκα ξαφνικά σε surprice party, σίγουρα όμως θα ήσουν υπέροχη όπως πάντα.
Του Χαρίτωνα χειροτέρευσε το μούδιασμα του, έπεσε και η ψυχολογία του και νοιώθω ανίκανος να βοηθήσω. Ο νευρολόγος του είπε πως μάλλον πρέπει να πάει σε ποιο "δυνατό" φάρμακο(!) και δεν του καλοέκατσε η λέξη και έπεσε ακόμα ποιο πολύ. Το ευχάριστο είναι που λόγω της καλής διατροφής που μας συμβουλεύσατε όλοι σας εδώ και της τακτικής γυμναστικής, οι αναλύσεις του είναι σχεδόν τέλειες. Το απόγευμα πάει για mri και ο Θεός βοηθός.

Την αγάπη μου σε όλους και στον καθένα ξεχωριστά και περαστικά στους αρωστούληδες. Καλοτάξιδος Γιάννη και καλή θάλασσα νάχεις πάντα στη ζωή σου.
Φιλούθκια και τα ξαναλέμε ποιο μετά.

ΥΓ
Αυτό το ΚΙΝΑΣΗ ΚΡΕΑΤΙΝΗΣ / CPK είναι το μόνο που είναι οριακά πολύ υψηλό σε συνδυασμό με τα ερυθρά που είναι κάπως χαμηλά αν ξέρει κανείς κάτι παραπάνω θα ήμουν υπόχρεος.
Θα ενημερώσω και το ανάλογο ποστ κάποια στιγμή.
 #126122  από away
 Τετ Φεβ 01, 2017 10:08 am
Καλημερα και Καλο μηνα φιλαρακια!!!! :emojis-8: Ευχες για οτι καλυτερο για εσας και τις οικογενειες σας!!! :emojis-8:
Και μην ξεχνατε ο Φλεβαρης και αν..... :emojis-32:
  • 1
  • 2888
  • 2889
  • 2890
  • 2891
  • 2892
  • 2901