• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12586  από aoratos
 Παρ Δεκ 04, 2009 2:09 pm
Παράξενο... Κάμερα μου βάλατε και ξέρετε τι κάνω ή έγινε η Έλενα Big-Sister; :P

[youtube]ngftZbMqexk[/youtube]

Ούτε να δουλέψει μπορεί κανείς αν μπλέξει με σας! :lol: :P
 #12587  από elena
 Παρ Δεκ 04, 2009 3:36 pm
Oύτε κάμερες σου βάλαμε ,ούτε big sister έγινα... :D :D :D
απλά δουλεύω στο απέναντι κτίριο στο τρίτο γραφείο δεξιά :D :D (τώρα θα πανικοβληθείς έτοιμος είσαι)

αχ βρε Κατερίνα 3 χρόνια την έκανα...μου την έκανε ο άντρας μου δηλαδή...οπότε την ξέρω καλά..αλήθεια μόνη σου την κάνεις?παιδιά ούτε να δω την σύριγγα δεν μπορούσα...ούτε και αυτή που κάνω τώρα...απλά την rebif την βάζεις μέσα στο μηχανάκι και δεν την βλέπεις,εκεί είναι όλη η ιστορία....πάντως καλή επιτυχία για σήμερα!!!

και όσο για την διασκέδαση ,μόνο κωλοτούμπες που δεν έχω κάνει σε αυτό το καφενείο πια!!!!

τα άλλα κορίτσια που είναι?

καλό μεσημέρι!!!
 #12588  από mary_d_ath
 Παρ Δεκ 04, 2009 3:42 pm
Πέρασα λίγο να πιω ένα εσπρεσάκι (που δεν έχουμε στο ντουλάπι, απ'ό,τι είδα... :lol: ) και φεύγω!!
Πάω για δουλειά, ευτυχώς σήμερα είναι Παρασκευή γιατί δεν την πολυπαλεύω... ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ!! :lol: :lol:
Anyway, καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!

(μην ξεχάσετε να ποτίσετε και τα "φυτά", γιατί την 1η σοδειά την κάπνισα όλη για να τη "δοκιμάσω" και πρέπει να έχουμε μπόλικο μαζί μας όταν θα πάμε Ιταλία!! :lol: )
 #12589  από LL--MM
 Παρ Δεκ 04, 2009 3:45 pm
:cry: :cry: :cry: :) :? :lol:
Να'ταν αυτή η μόνη μας δυσκολία... Ο καθένας με τισ συνήθειές του... Εμένα δε με βολεύουν τα μαραφέτια, η ένεση πονάει λιγότερο άν τη βάζουμε μόνοι μας και με τη βολή μας... :?
 #12601  από aoratos
 Παρ Δεκ 04, 2009 5:32 pm
elena έγραψε:Oύτε κάμερες σου βάλαμε ,ούτε big sister έγινα... :D :D :D
απλά δουλεύω στο απέναντι κτίριο στο τρίτο γραφείο δεξιά :D :D (τώρα θα πανικοβληθείς έτοιμος είσαι)
Έχει γούστο...
Που λες ακριβώς φάτσα από το γραφείο μου έχω μια πολυκατοικία απέναντι, που βγαίνει μια στο μπαλκόνι συχνά-πυκνά από μισόγυμνη έως λιγότερο... για να απλώσει ή να μαζέψει ρούχα και δεν αστειεύομαι. :lol:

Καλό απόγευμα.
Μόλις έφαγα και θα ξαπλώσω λίγο.
 #12604  από sofi
 Παρ Δεκ 04, 2009 6:13 pm
:P Θα κερασετε ενα πρασινο τσαι που κανει καλο?
:P Εχετε ? η μηπως οχι..... :P
:P να το απολαυσω ,να τα πουμε λιγο για να παμε
:P και με την κορη μου για ψωνια :!:
:P ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΗ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ... :P
:P ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :!:
:P ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΧΟΛΑΣΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ
:P ΣΗΜΕΡΑ :P (ηταν κλειστα τα σχολεια ξεμειναμε κι απο γιαγιαδες)
:P ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΟΥΡΑΣΗ ΚΙ Ας ΕΙΜΑΙ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ
:P ΧΩΡΙΣ( REBIF ΛΟΓΩ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΩΝ ΤΡΑΝΣΑΜΙΝΑΣΩΝ... ):P
 #12609  από αλεξανδρος1
 Παρ Δεκ 04, 2009 7:22 pm
Καλησπέρα τι κάνετε; Παρασκευή σήμερα και επιτέλους θα χαλαρώσουμε λίγο σήμερα για να προετοιμαστούμε και για το πάρτι της μικρής που θα γίνει την κυριακή. Φανταστείτε ένα σπίτι γεμάτο παιδάκια 3 χρονών και άνω να τρέχουν πάνω κάτω και να φωνάζουν. Πώς θα τα αντέξω δεν ξέρω, πάλι καλά που θα έχω πάει στο γήπεδο πρίν και θα έχω εκτονωθεί.
Φίλε aorate δώσε διεύθυνση να έρθω για καφέ γιατί έμαθα οτι έχει ωραία θέα το γραφείο σου.
Κατερίνα ο Μπάτον το πήρε φέτος και δεν έχω ξαναδεί ποιό ξενέρωτο πρωτάθλημα απο το φετινό ελπίζω του χρόνου να είναι καλύτερο. Γιατί όλες οι γυναίκες λέτε το ίδιο μετά τον γάμο θα δείς θα περάσει το δικό μου; Και η γυναίκα μου τα ίδια έλεγε αλλά δεν της έκανα την χάρη, ούτε τό γήπεδο έκοψα ούτε την μηχανή πούλησα. Της είπα οτι έτσι με γνώρισες εαν σε πείραζαν αυτά που έκανα να το έλεγες τότε και όχι τώρα μετά τον γάμο.
Mary άσε λίγο και για τους υπόλοιπους γιατί μέχρι να μεγαλώσει πάλι που θα τρέχουμε να βρούμε.
 #12610  από elena
 Παρ Δεκ 04, 2009 7:38 pm
Που λες ακριβώς φάτσα από το γραφείο μου έχω μια πολυκατοικία απέναντι, που βγαίνει μια στο μπαλκόνι συχνά-πυκνά από μισόγυμνη έως λιγότερο... για να απλώσει ή να μαζέψει ρούχα και δεν αστειεύομαι. :lol:
Ξέρω λες για την ξανθιά του 4ου ορόφου,νομίζω,που πιάνει τα μαλλιά με ένα κοκκαλάκι ,και μετά είναι σαν ανανάς....εεεε αυτή την βλέπω στα δεξιά μου :D :D
αν δεν στην δώσει ο aoratos την διεύθυνση, Αλέξανδρε,θα στην γράψω εγώ :D

και να χαίρεσαι την μικρή ζωηρή κορούλα...αν θυμάμαι έχει τα γενέθλιά της?
να τα εκατοστήσει!!!να είναι πάντα καλά!!!!

και αν θυμάμαι καλά αύριο έχει και ο γιος του Γεώργιου γενέθλια ,ο μικρός...μην ξεχάσουμε να του πούμε χρόνια πολλά!!!(θυμάστε τίποτα?δεν είμαι σίγουρη)

να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας!!!

Mary_d_ath αυτό το φυτό το καπνίζουμε?τσάι το κάνουμε ,στην σαλάτα το ρίχνουμε....

sofi καλά ψώνια με την κόρη σου!!!τι θα ψωνίσετε?ρούχα ή φαγώσιμα?
απόλαυσε την ελευθερία από το rebif!πόσο έχουν ανέβει οι τρανσμινάσες?μετά από πόσο καιρό?
σε ρωτάω για να ξέρω για μένα :D μπας και ανέβουν λιγάκι και σταματήσω...ακόμα δεν ξεκίνησα ,όνειρα κάνω :D

πάω να διαβάσω...και βαριέμαι σήμερα!!!
΄
καλό απόγευμα !!!
 #12620  από Maria77
 Παρ Δεκ 04, 2009 8:58 pm
Τσα!! :D :D
Τί μου κάνετε???
Δεν σας ξέχασα, απλά είχα πολλές δουλειές αυτές τις μέρες, έπρεπε να μένω και υπερωρίες στη δουλειά τα απογεύματα! Ευτυχώς που έρχονται και τα Σαββατοκυρίακα, να ξεκουραστούμε λιγάκι...

Αχ, να σας πω κάτι που μου συνέβηκε να γελάσετε... :shock: :lol: Την τελευταία φορά που ήμουνα στο ινστιτ. νευρολογίας και έκανα την θεραπεία με Tysabri (ξαπλωμένη στο κρεβάτι του πόνου και με τον καθετήρα στο χέρι) περνάει απο μπροστά μου μία κοινωνική λειτουργός (αχρείαστη να μας είναι γιατί απο αυτά που έλεγε του ασθενή που ξάπλωνε δίπλα μου, κατάλαβα πως δεν πήγαινε πολύ καλά(!)). Αντιλαμβάνομαι εκείνη την στιγμή ότι απο κάπου την γνώριζα, πολύ πιθανόν απο πολύ παλιά, απο την περίοδο του σχολείου...την ίδια στιγμή αντιλαμβάνεται και αυτή πως απο κάπου με γνώριζε και.....(το κορυφαίο) :arrow: Σταματάει ακριβώς μπροστά μου και μου λέει: Αααααα, απο κάπου σε ξέρω...ααααα, τώρα σε θυμήθηκα....πώς απο τα μέρη μας?? μα τί ακριβώς κάνεις εσύ εδώ?? :shock:
Πραγματικά ήμουν έτοιμη να της απαντήσω: περαστική ήμουνα και λέω, δεν πάω μέσα να με κεράσουν αντί καφέ, κανένα σφηνάκι Tysabri???? Ωραία θα ήταν ε??
Κρατήθηκα όμως στο ύψος μου και δεν την έβρισα, πολύ απλά της είπα πως έκανα το συγκεκριμένο φάρμακο! Έλεος πλέον μερικοί ανθρώποι δεν σέβονται τίποτα....!!!
 #12625  από LL--MM
 Παρ Δεκ 04, 2009 9:24 pm
Της χρειάζονταν να της το πείς Μαράκι... Μαζί, άν θυμόσουν, καμιά γκάφα που έκανε στο σχολείο, και έτσι τη θυμάσαι ακόμα... :roll: :x :P
  • 1
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 2901