Καληνύχτα από μένα σε ολους σας!Και καλό ξημέρωμα Κυριακής!Χαμός από ωραίο κοσμο το πρωί στο καφενείο και χαμπάρι δεν πηρα!τωρα τα διαβασα!Μπήκα στη μουσική και βαλθηκα να μάθω να ανεβάζω βίντεο και όχι μόνο τη διεύθυνση!Μου μάθε η καλή μου η ΝΤΙΑΝΑ, να ναι καλά!Γεια σου ελληνοολλανδε, γεια σου Πανό, Λίτσα, Σοφία (όλες οι μουσικές σου επιλογές μου αρέσουν πολύ-θα κοιτάξω να σε ακούσω την Τρίτη!).Γεια σου κι εσένα Σταθη.Είχα πολλά να πω και να απαντησω σε όσα έγιναν και ειπώθηκαν ερήμην μου, αλλά τα λόγια πολλές φορές και περιττά είναι και προτιμω να κλεισει εδώ και χωρις αλλη περαιτέρω συζήτηση το θέμα, αφού κι εσύ έκανες το βήμα της εμπρακτης μετανοίας (νομίζω όμως ότι παραμένει αναρτημένο ένα προσωπικό μήνυμα και δε θα επρεπε...Όσο για τους χαρακτηρισμούς, τους αντιπαρέρχομαι, ας παν στην ευχή τα παλιά, όπως είπε και ο Πάνος....)...Και κυρίως δε θα ήθελα περαιτέρω συζήτηση για κάτι που προκάλεσε τόσο ανακατεμα, γιατί όλοι μας δεν ειμαστε για άλλες εντάσεις!Το φόρουμ όπως ξερουμε εκτός από τα ενημερωτικά, έχει και άλλες λειτουργίες, έχουν δημιουργηθεί και φιλίες και εν τελει αν είναι να μπαίνουμε σε αυτό και να λειτουργεί τοξικά ή να μας προκαλεί στενοχώρια, που κανείς μας δεν το θέλει αυτό, τότε έχει χάσει τη βασική αποστολή του, την εμψυχωτικη....την αίσθηση του "συμπάσχω, κατανοώ, σέβομαι την κατάσταση σου, την κατάσταση μου" (κι όχι μόνο τη δική μου...).Καλη συνέχεια σε ολους μας!