• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #125977  από panos59
 Σάβ Ιαν 28, 2017 12:35 pm
καλημέρα κι από μένα!
κερνάω freddo... ακούω παραγγελίες!

Εικόνα

''ας παν στην ευχή τα παλιά
και το τέλος ας γίνει αρχή ...''

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos59 την Σάβ Ιαν 28, 2017 12:41 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #125979  από ΝΤΙΑΝΑ
 Σάβ Ιαν 28, 2017 12:41 pm
Παμε για το δευτερο λοιπον! Ενα φρεντο καπουτσινο με μισο κουταλακι μαυρη ζαχαρη παρακαλω! Καλημεεεερααααα Πανουληηηηηηη!!! :emojis-8: :emojis-8: :emojis-8:
 #125980  από panos59
 Σάβ Ιαν 28, 2017 12:46 pm
panos59 έγραψε:καλημέρα κι από μένα!
κερνάω freddo... ακούω παραγγελίες!

Εικόνα

''ας παν στην ευχή τα παλιά
και το τέλος ας γίνει αρχή ...'' .... και μάθημα .... επιτέλους!

#125982  από greekinholland
 Σάβ Ιαν 28, 2017 1:09 pm
Το στομάχι θα μας πονέσει τόσους καφέδες, εγώ θα συνεχίσω με ένα ωραιότατο πράσινο τσάι παρακαλώ με λίγο μέλι, ευχαριστώ
 #125983  από greekinholland
 Σάβ Ιαν 28, 2017 1:11 pm
Σοφία συγγνώμη δεν σε ευχαρίστησα για τον ωραίο νες καφέ :emojis-9: :emojis-9:
 #125984  από greekinholland
 Σάβ Ιαν 28, 2017 1:19 pm
Ποικιλία μπισκότων παρακαλώ, βουτύρου, γεμιστά με διπλή δόση σοκολάτας γιατί η Ντιάνα δεν πρόλαβε και μου κάνει παράπονα, έχω και με μαρμελάδα. ελεύθερα είναι διαίτης φυσικά, οι θερμίδες έρχονται από Δευτέρα
 #125985  από ΝΤΙΑΝΑ
 Σάβ Ιαν 28, 2017 1:26 pm
Ωωωω, ευχαριστω αγαπητε, θα τα τιμησω δεοντως και μετα θα χορεψω να καψω τις θερμιδες! :emojis-1: Και μην διανοηθει κανεις να σχολιασει αυτο με το χορο, γιατι χορευω :happy-cheerleadersmileygirl: με τον δικο μου υπεροχο τροπο!!! :emojis-32:
 #126009  από MARINA21
 Κυρ Ιαν 29, 2017 12:46 am
Καληνύχτα από μένα σε ολους σας!Και καλό ξημέρωμα Κυριακής!Χαμός από ωραίο κοσμο το πρωί στο καφενείο και χαμπάρι δεν πηρα!τωρα τα διαβασα!Μπήκα στη μουσική και βαλθηκα να μάθω να ανεβάζω βίντεο και όχι μόνο τη διεύθυνση!Μου μάθε η καλή μου η ΝΤΙΑΝΑ, να ναι καλά!Γεια σου ελληνοολλανδε, γεια σου Πανό, Λίτσα, Σοφία (όλες οι μουσικές σου επιλογές μου αρέσουν πολύ-θα κοιτάξω να σε ακούσω την Τρίτη!).Γεια σου κι εσένα Σταθη.Είχα πολλά να πω και να απαντησω σε όσα έγιναν και ειπώθηκαν ερήμην μου, αλλά τα λόγια πολλές φορές και περιττά είναι και προτιμω να κλεισει εδώ και χωρις αλλη περαιτέρω συζήτηση το θέμα, αφού κι εσύ έκανες το βήμα της εμπρακτης μετανοίας (νομίζω όμως ότι παραμένει αναρτημένο ένα προσωπικό μήνυμα και δε θα επρεπε...Όσο για τους χαρακτηρισμούς, τους αντιπαρέρχομαι, ας παν στην ευχή τα παλιά, όπως είπε και ο Πάνος....)...Και κυρίως δε θα ήθελα περαιτέρω συζήτηση για κάτι που προκάλεσε τόσο ανακατεμα, γιατί όλοι μας δεν ειμαστε για άλλες εντάσεις!Το φόρουμ όπως ξερουμε εκτός από τα ενημερωτικά, έχει και άλλες λειτουργίες, έχουν δημιουργηθεί και φιλίες και εν τελει αν είναι να μπαίνουμε σε αυτό και να λειτουργεί τοξικά ή να μας προκαλεί στενοχώρια, που κανείς μας δεν το θέλει αυτό, τότε έχει χάσει τη βασική αποστολή του, την εμψυχωτικη....την αίσθηση του "συμπάσχω, κατανοώ, σέβομαι την κατάσταση σου, την κατάσταση μου" (κι όχι μόνο τη δική μου...).Καλη συνέχεια σε ολους μας! :smile-flower:
 #126011  από panos59
 Κυρ Ιαν 29, 2017 9:13 am
MARINA21 έγραψε:Καληνύχτα από μένα σε ολους σας!Και καλό ξημέρωμα Κυριακής!Χαμός από ωραίο κοσμο το πρωί στο καφενείο και χαμπάρι δεν πηρα!τωρα τα διαβασα!Μπήκα στη μουσική και βαλθηκα να μάθω να ανεβάζω βίντεο και όχι μόνο τη διεύθυνση!Μου μάθε η καλή μου η ΝΤΙΑΝΑ, να ναι καλά!Γεια σου ελληνοολλανδε, γεια σου Πανό, Λίτσα, Σοφία (όλες οι μουσικές σου επιλογές μου αρέσουν πολύ-θα κοιτάξω να σε ακούσω την Τρίτη!).Γεια σου κι εσένα Σταθη.Είχα πολλά να πω και να απαντησω σε όσα έγιναν και ειπώθηκαν ερήμην μου, αλλά τα λόγια πολλές φορές και περιττά είναι και προτιμω να κλεισει εδώ και χωρις αλλη περαιτέρω συζήτηση το θέμα, αφού κι εσύ έκανες το βήμα της εμπρακτης μετανοίας (νομίζω όμως ότι παραμένει αναρτημένο ένα προσωπικό μήνυμα και δε θα επρεπε...Όσο για τους χαρακτηρισμούς, τους αντιπαρέρχομαι, ας παν στην ευχή τα παλιά, όπως είπε και ο Πάνος....)...Και κυρίως δε θα ήθελα περαιτέρω συζήτηση για κάτι που προκάλεσε τόσο ανακατεμα, γιατί όλοι μας δεν ειμαστε για άλλες εντάσεις!Το φόρουμ όπως ξερουμε εκτός από τα ενημερωτικά, έχει και άλλες λειτουργίες, έχουν δημιουργηθεί και φιλίες και εν τελει αν είναι να μπαίνουμε σε αυτό και να λειτουργεί τοξικά ή να μας προκαλεί στενοχώρια, που κανείς μας δεν το θέλει αυτό, τότε έχει χάσει τη βασική αποστολή του, την εμψυχωτικη....την αίσθηση του "συμπάσχω, κατανοώ, σέβομαι την κατάσταση σου, την κατάσταση μου" (κι όχι μόνο τη δική μου...).Καλη συνέχεια σε ολους μας!
:smile-flower:
:handgestures-thumbup:

''ας παν στην ευχή τα παλιά ... και το τέλος ας γίνει αρχή...'' ♫♫♪

καλημέρα συνοδοιπόροι ...!!! :smile-heart:
 #126012  από greekinholland
 Κυρ Ιαν 29, 2017 10:03 am
Σαν νέο μέλος του καφενείου, είπα να ξυπνήσω νωρίς και να φτιάξω εγώ τους καφέδες σήμερα. Έβαλα το μπρίκι στη φωτιά, οι μηχανές για εσπρέσο, καπουτσίνους έτοιμη, τα τσάγια στη σειρά να διαλέξετε, τα μπισκότα έτοιμα και φρέσκα . Παρακαλώ ακούω παραγγελίες
  • 1
  • 2885
  • 2886
  • 2887
  • 2888
  • 2889
  • 2901