• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #125533  από litsa
 Πέμ Ιαν 19, 2017 4:11 pm
Σκέφτηκα και εγώ, αν θα το στειλω σε πμ στον Στάθη, ή θα αναρτήσω εδώ την αποψη μου!!

Καταρχήν χαίρομαι που η προηγούμενη μου ανάρτηση, έχει θετική ανταπόκριση... και ευχαριστώ θερμά!!

Ας πω την αλήθεια μου... για ακόμα μια φορά!
Αγαπητέ Criss, καλά εκανες και μπήκες και μίλησες και προσπαθείς, να βγεις απο το θέμα που σε βασανίζει...

Στο θέμα του φόρουμ τώρα, βλέπετε όλοι και βλέπω ότι υπάρχουν άνθρωποι αυτή τη στιγμή που το έχουν ανάγκη πολύ περισσότερο ίσως απο κάποιους άλλους, που απλά το θεωρούν ως κατι το εύκολο αντικαταστήσιμο...

Ολοι μα ολοι έχουμε περάσει απο μαυρίλες, απο κλεισούρες απο χίλια δυο, ρόδα ειναι που γυρίζει, καποτε βοηθηθηκαμε, καποιοι άλλοι μας βοήθησαν να βρούμε την δική μας προσωπική αλήθεια... Γιατί μην αυταπατάστε, όλοι στο τέλος μόνοι μας βρίσκουμε την λύση μας... Εχουμε ομως πάρει την πολύτιμη σπίθα απο κάποιο απλό μνμ ή ποστ, ή επικοινωνία ή δεν ξέρω εγώ τι μπορεί να ειναι για τον καθένα...

Το φόρουμ το θεωρώ πολύτιμο για όλους μας.... και πιστεύω ότι πρεπει να βγει απο το στενό μυαλό οτι ανήκει στον διαχειριστή του... ή στον δημιουργό του.. Ανήκει και είναι όλοι όσοι μπαίνουν και γράφουν , και αφήνουν το αποτύπωμα τους...
Ανήκει σε όλο τον κόσμο που τόσα χρόνια εχουν μπει σε αυτο΄το φόρουμ και εχουν φύγει, ο καθένας για τους δικούς του λόγους!!!
Ενα δύο ή πέντε άτομα δεν φέρνουν την άνοιξη... και πλέον αυτό το σάιτ ανήκει στο διαδίκτυο με ότι αυτό σημαίνει!!
Βεβαίως να ξαναπώ, ότι υπάρχουν κανόνες που καλό ειναι να τηρούνται... κανόνες που απλά οπως ξαναείπα, κάνε ότι θέλεις, αρκεί να μην με ενοχλείς!! Βασικός κανόνας ζωής! Αλλιώς θα είμασταν ...ζούγκλα!

Εγώ ξανακαλώ όλους όσους επιθυμούν και θελουν και έχουν την απαιτούμενη ωριμότητα να αφήσουμε στην ακρη τις όποιες μικρότητες και να ακολουθήσουμε την οδο που θα μας οδηγήσει σε πιο όμορφα μονοπάτια.!!

Μην διστάζετε να γράψετε κάτι ή να συμμετέχετε... κανείς δεν μπορεί να μας διώξει απο το σπίτι μας, εκτός αν φύγουμε μονοι μας!!

Δεν χρειαζεται να το παίρνουμε προσωπικά το κάθε τι... εξάλλου πάντα έλεγα, σε δύσκολες καταστάσεις και σε ανθρώπους που με πλήγωσαν, ότι ... στο ...τέλος ο καθένας τοποθετείται (πάει) εκεί που του αξίζει.!!!

και η αλήθεια σε τυφλώνει σαν το πολύ το φως! Εύχομαι η αλήθεια του καθενός να είναι γλυκιά..!!

y.g billio μια χαρά τεκμηριωμένα τα έγραψες... !!! συμφωνώ !!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Πέμ Ιαν 19, 2017 10:22 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #125538  από ΝΤΙΑΝΑ
 Πέμ Ιαν 19, 2017 7:25 pm
Σκεφτηκα πολυ πριν αποφασισω να γραψω....Ειχα δηλωσει οτι δεν ξαναγραφω, αλλα αφορμωμενη απο τις αναρτησεις της Λιτσας που με συγκινησαν, αποφασισα να μοιραστω μαζι σας τις σκεψεις μου, ισως και τα συναισθηματα μου.
Καταρχην, θεωρω τον εαυτο μου σε μεγαλο βαθμο υπευθυνο για την τροπη που πηραν τα πραγματα, οταν μιλησα για τον αποκλεισμο της Μαρινας απο το φορουμ, αποφαση που προσωπικα τη θεωρω αδικη. Οπως αδικη θεωρω και την αποφαση για τον αποκλεισμο του agathan! Νιωθω οτι υπαρχει εμπαθεια. Κι επειδη και οι δυο ειναι αγαπημενοι φιλοι, αυτες τις μερες διαβασα τις αναρτησεις τους για να δω αν συνετρεχε τετοιος λογος κι ειλικρινα δεν βρηκα κατι ιδιαιτερα επιληψιμο. Πιο πολυ αξιζα εγω να αποκλειστω καπου την ανοιξη, οταν ειχα φανατιστει με το θεμα της θρησκειας...ο Κωστας θα θυμαται καλα τι εννοω...
Επομενως Λιτσα, οταν λες οτι "κανεις δεν μπορει να μας διωξει απ' το φορουμ αν δεν φυγουμε απο μονοι μας" απλως δεν ισχυει.
Νιωθω πληγωμενη επισης για τον χαρακτηρισμο "κλικα" . Ποτε στη ζωη μου δεν ανηκα σε κλικες, σε ομαδες, σε κομματα, σε οτιδηποτε σε εντασσει καπου. Αντιθετως, ειμαι περηφανη για τις φιλιες που εκανα στη ζωη μου και τις διατηρω χρονια. Το παραδοξο ειναι οτι κι ενας διαδικτυακος χωρος καταφερε να μου προσφερει φιλους, οπως τον αγγαθαν και την Μαρινα, αλλα και τη Λιτσα, τη Σοφια, τη Βικυ , τον Πανο, τον Νικο και μην ξεχνατε και την Κελυ που γνωριστηκαμε εδω και πηγαμε παρεα στα spa!
Αυτα μου προσφερε αυτο το φορουμ. Πρωτα και πανω απ' ολα φιλους, για τους οποιους νιωθω περηφανη και μετα στηριξη και βοηθεια σε πολλα αλλα θεματα.
Ο καθενας παιρνει απ το φορουμ, ο,τι εχει αναγκη τη δεδομενη στιγμη. Εγω πηρα πολλα κι ευχαριστω το Σταθη γι' αυτο. Ομως για το ποια θα ειναι η συνεχεια του φορουμ, δεν εξαρταται μονο απο τα μελη του αλλα και απο το τι θελει ο Σταθης να γινει σ' αυτο, και κατα ποσο ειναι διατεθειμενος να εξαλειψει αδικιες.
Τελος, να πω δυο λογια για την Ελιζα. Προσωπικα με ενοχλησε η υπερβολη της σε καποια θεματα και μονο. Το ξερει και η ιδια. Της το ειπα. Απο κει και μετα χρειαζεται συνεση, καθαρο μυαλο και καλη θεληση απ' ολες τις πλευρες.
Συγχωρεστε με, δεν περιμενα να γραψω τοσα πολλα.
 #125539  από Κώστας
 Πέμ Ιαν 19, 2017 7:40 pm
Όταν οι εγωισμοί καταρρακώνονται, έρχεται η ομόνοια!
 #125546  από Κώστας
 Πέμ Ιαν 19, 2017 8:15 pm
 #125547  από chryssa
 Πέμ Ιαν 19, 2017 8:34 pm
:smile-coffee: :smile-coffee: :smile-coffee: :smile-coffee: :smile-coffee: :smile-coffee: :smile-coffee: :smile-coffee: :smile-coffee: :smile-coffee: :smile-coffee:
κερναει το καταστημα .... ζεστο πρασινο τσαι με λουιζα.... :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart:
 #125548  από Criss
 Πέμ Ιαν 19, 2017 8:37 pm
Πρώτα απ'όλα, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον Νίκο και την Λίτσα για την ανταπόκριση τους στην ανάρτηση που έκανα! Να είστε πάντα καλά, παιδιά! Ντιάνα, έχεις πολύ μεγάλο δίκιο σχεδόν στα πάντα! Κυρίως σε αυτό που λες για τα συναισθήματα! Πριν από λίγο καιρό κατάλαβα ότι ένα ακόμα πλεονέκτημα του forum είναι ότι παρ'όλο που έχω κάνει πολλές συνεδρίες, καλύτερη ψυχανάλυση από αυτή που κάνω εδώ απλά μιλώντας μαζί σας δεν έχω κάνει ποτέ! Αυτό σημαίνει ότι η αλήθεια υπάρχει μέσα στον καθένα από εμάς! Κώστα, η συμμετοχή σου εδώ είναι όπως πάντα πολύτιμη! Δεν χρειάζονται πολλά, ακόμα και ένα απλό γεια είναι αρκετό!Παιδιά, παρ'ότι δεν σας ξέρω, και δεν με ξέρετε, θέλω να ξέρετε όλοι ότι σας θεωρώ δικούς μου ανθρώπους, οικογένειά μου! Σας ευχαριστώ όλους! Να είστε καλά!
 #125553  από sofia13
 Πέμ Ιαν 19, 2017 9:01 pm
Καλησπέρα σε όλους και απο μένα.
Δεν σκοπεύω να κάνω ανάλυση , δεν χρειάζεται . Απλώς πάντα έλεγα ότι εδώ είναι σπίτι μου και όλοι αδέλφια μου !
Ας συνεχίσουμε λοιπόν ενωμένοι το δύσκολο δρόμο μας .
Σας στέλνω την καληνύχτα μου και την ευχή για καλύτερο και πιό όμορφο αύριο !!!
 #125565  από Poil
 Παρ Ιαν 20, 2017 1:17 am
Το φόρουμ εδώ και καιρό δε μου προσέφερε τίποτα. Οπότε έγραφα κ κάτι 2/5 κάποιος θα μου έλεγε έξυπναδα ή θα έκανε επίθεση χωρίς λογο. Μπήκα γιατί έμαθα ότι σκοτώνεστε να γελάσω.
Δυστυχώς δε μου φαίνεται καθόλου αστείο τελικά που έχετε τόσα προβλήματα και ακόμα δεν έχετε εκτιμήσει τη ζωή σας.
Με τι ασχολείστε ειλικρινά.
Οι τσακωμοί με αγνώστους στο ιντερνέτ δεν είναι από τα ουσιώδη. Είναι το πιο εύκολο να τσακωθείς. Σε youtube blog facebook forum twitter όπου υπάρχει σχολιασμός γίνεται μάχη. Εύκολα πέφτεις στη παγίδα. Απλά να θυμάστε ότι στο διαδίκτυο είναι η ψεύτικη ζωή και όταν επηρεάζει την πραγματική πρέπει να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο σε αυτή.
 #125566  από Criss
 Παρ Ιαν 20, 2017 2:31 am
Poil, πες μου τι γίνεται αν πάθεις κάποιο πολύ άσχημο ατύχημα το οποίο προς το παρόν σε έχει καθηλώσει και κινείσαι μόνο υποστηριζόμενος από τρίτους; Τα παρατάς; Αυτοκτονείς; Ή αγωνίζεσαι να ξαναποκτήσεις αυτό που έχεις χάσει εδώ και πολύ καιρό; Εγώ (γιατί όλα αυτά που είπα συμβαίνουν σε μένα) διάλεξα να μην τα παρατήσω και να αγωνιστώ, γιατί προς το παρόν δεν έχω ζωή, ή μάλλον πιο σωστά, η ζωή μου έχει γίνει μία πραγματική κόλαση! Οπότε, θα σε παρακαλούσα να είσαι πιο προσεκτικός πριν αρχίσεις τις υποδείξεις και μάλιστα με ειρωνικό υφάκι! Αν διάβαζες πιο προσεκτικά τις αναρτήσεις θα είχες δει αυτά που με ανάγκασες να ξαναγράψω! Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θελήσεις να ξαναγράψεις κάτι, καλό θα ήταν να δίνεις λίγο μεγαλύτερη προσοχή, και να χρησιμοποιείς λίγο καλύτερο τόνο! Εντάξει; Και όταν λες ότι μπήκες για να γελάσεις δείχνει πολλά πράγματα για σένα που δε σε τιμούν! Ποιός σου είπε ότι σκωτονώμαστε; Το ότι υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και καμιά φορά έντονες διαφωνίες δεν είναι σκοτωμός! Δεν σκοτώνεις τα αδέρφια σου, ότι διαφωνίες κι αν έχετε! Γιατί εδώ είμαστε όλοι αδέρφια, ενωμένοι σ'ένα κοινό σκοπό! Και να σε ρωτήσω και κάτι; Αφού όπως λες το φόρουμ εδώ και καιρό δε σου προσφέρει τίποτα, γιατί είσαι ακόμα εδώ, και δεν ασχολείσε με κάτι άλλο, αφού όπως λες στο διαδίκτυο είναι η ψεύτικη ζωή, και δεν αφήνεις όσους έχουν λόγο να είναι εδώ να ασχοληθούν με όσα τους απασχολούν με την ησυχία τους; Ελπίζω ότι έγινα σαφής! Γεια σου!
  • 1
  • 2880
  • 2881
  • 2882
  • 2883
  • 2884
  • 2901