greekinholland έγραψε:Λοιπόν είμαι σε αυτό το φόρουμ από τότε που έμαθα ότι έχω ΠΣ. Δεν κρύβω ότι ήταν πολύτιμος οδηγός αυτή η παρέα, πολλές φορές πήρα βοήθεια,στήριξη, μια καθαρή ματιά να δω τα πράγματα. Κατά καιρούς υπήρχαν διαφορετικές απόψεις, ψιλοεντάσεις κτλ, ποτέ όμως δεν έφτασε το επίπεδο σε αυτό τον πάτο. Δεν υπάρχει νομίζω πλέον κοινός τόπος, πάντα υπήρχαν οι δυο μεγάλες σχολές της εναλλακτικής αντιμετώπισης και την κλασσικής ιατρικής αν θέλετε. Όλοι μας και έχουμε διαβάσει και έχουμε προβληματιστεί και έχουμε δοκιμάσει πράγματα. Όμως πλέον το φόρουμ αυτό είναι μόνο της εναλλακτικής σχολής, οι υπόλοιποι δεν φαίνεται να έχουμε θέση. Επίσης η καραμέλα του είμαι 20 χρονών και λέω ότι μ αρέσει, πως έχει ξαφνικά γίνει έτσι? Είσαι καλλιεργημένος και ευγενικός άνθρωπος είτε στα 10 είτε στα 80 αν έχεις μεγαλώσει με τέτοιες αρχές, ακαταλόγιστο έχουν μόνο οι τρελοί. Οι υπόλοιποι άνθρωποι ζούμε στο πολιτισμένο περιβάλλον, μιλάμε και γράφουμε και συμπεριφερόμαστε ανάλογα. Τώρα μπορεί να διασωθεί αυτό το φόρουμ ? Μπορούν άτομα που έχουν πάψει να συμμετέχουν να γυρίσουν δεν ξέρω. Τα πράγματα κάνουν κύκλους, ίσως και τούτο εδώ να έκανε πλέον τον κύκλο του και να έφτασε στην παρακμή. Καλή συνέχεια
εχεις απολυτο δίκιο πως βλεπεις τα πράγματα...
εγω παντως κανω 8 χρονια ρεμπιφ44 και κανω και τα εναλλακτικά μου... ποιος με εμποδίζει?
και πάλι ενω ο γιατρός μου, μου προτεινε να παω στο τεκφιντέρα, πάλι θα το σκεφτώ και θα αποφασίσω... ποιος ειπε ότι μόνο τα εναλλακτικά βοηθάνε?
Ισως, αν τα εβρισκα στην αρχή μου, τότε μπορει να μην ξεκιναγα φάρμακα, όπως οι γιατροι στο παγνή, στην πρώτη υποτροπή, με εστειλαν σπιτι μου μετά απο κορτιζόνη, στη δεύτερη με έβαλαν στο ρεμπιφ44. Θα ανοιξω θέμα προσεχως,
εδώ ειναι καφενείο...
εγω θελω να διασωθεί το φόρουμ... και πιστεύω με λίγη καλή θέληση απο όλους ότι θα γίνει... δεν χρειαζεται να εγκαταλειπουμε κατι με την πρώτη δυσκολία...
Μπόρα είναι θα περάσει... ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική και η σύνεση...
Δεν ειναι δυνατόν να υπάρχει ταύτιση γενική αποψεων... Εξάλλου το σωστό το δικό μου, είναι λάθος για τον δίπλα μου?
Ποια ειναι η χρυσή τομή?
ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΩ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ, και ας κάνω εγώ οτι θέλω.. .στο κρεβάτι μου, στον έρωτα μου, στο σπίτι μου, στον δρομο, παντού!!!
θελω να κάνω βολτα στην βροχή και στο χιόνι? οκ ... αλλά δεν βάζω παγίδες πχ λέω εγώ τωρα στους αλλους για να γελάσω....
και άλλα πολλά!!! που θέλουν πολύ συζήτηση, γνώση και θετικότητα!!