• Αυτοανοσα=Αρνητικα Συναισθηματα!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #125074  από Ελιζα
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:15 am
Η μόνη αιτία για όλα μας τα προβλήματα είναι τα καταπιεσμένα αρνητικά συναισθήματα.

Τα αρνητικά μας συναισθήματα είναι η κύρια αιτία όλων των ασθενειών, της φτώχειας και της μιζέριας που βιώνουμε στη ζωή μας. Θέτουν τον ερπετοειδή μας εγκέφαλο σε συναγερμό, με αποτέλεσμα την έκκριση όλων των ορμονών του σώματός μας, την έκκριση χημικών ουσιών, όπως της αδρεναλίνης, της κορτιζόλης, της υπερβολικής χοληστερίνης και ινσουλίνης, οι οποίες καταστρέφουν τα κυριότερα όργανα του σώματός μας και τα αιμοφόρα αγγεία μας.

Επίσης, ο συναγερμός αυτός απενεργοποιεί το ανοσοποιητικό και το
πεπτικό μας σύστημα. Διαμέσου δε του ενεργειακού κέντρου της καρδιάς παραπλανά το ανοσοποιητικό μας σύστημα και προκαλεί όλες τις αυτοάνοσες ασθένειες. Οι ασθένειες που εκδηλώνει το σώμα μας εξαρτώνται από τον βαθμό διαταραχής μας και την ιδιοσυγκρασία μας.

Όταν τα αρνητικά συναισθήματα είναι ισχυρά, παγιδεύονται μόνιμα στο σώμα μας σε συγκεκριμένα όργανα, ανάλογα με το συναίσθημα και προκαλούν κατώτερες δονήσεις που έλκουν αρνητικά πρόσωπα και καταστάσεις στη ζωή μας.

Η Συνέχεια του Άρθρου εδώ: www.afotopoulos.gr
 #125076  από ποπη
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:19 am
Υπεροχο κειμενο Ελιζα σχτικα με το ψυχολογικο κομματι της ασθενειας, αλλα δυστυχως δεν ειναι μονο αυτο......
 #125079  από Ελιζα
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:22 am
Ευχαριστω Ποπη μου!
Εγω βασιζομαι ποιο πολυ σε αυτο!
 #125088  από Nikoskk
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:32 am
Διαβαζω τα βιβλια του και εφαρμοζω και τεχνικες που αναφερει,καπου εκει μεσα λεει και για το πως μας βοηθανε οι ενεργειακες θεραπειες!
 #125099  από Nikoskk
 Παρ Ιαν 13, 2017 12:46 am
νομιζω αξιζει ο κοπος να τα διαβασει ολος ο κοσμος ακομη κ αυτοι που δεν εχουν κατι σωματικα!
το καινουργιο θελω να παρω κ εγω!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nikoskk την Παρ Ιαν 13, 2017 12:52 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #125103  από Στάθης
 Παρ Ιαν 13, 2017 1:09 am
Nikoskk έγραψε:νομιζω αξιζει ο κοπος να τα διαβασει ολος ο κοσμος ακομη κ αυτοι που δεν εχουν κατι σωματικα!
το καινουργιο θελω να παρω κ εγω!!!
Έχω διαβάσει το βιβλίο του, η αλήθεια λέει πολύ σημαντικά πράγματα.
Το μόνο που με κούρασε ήταν ότι συνέχεια γράφει για τα CD του σε κάθε δεύτερη σελίδα.

Συμφωνώ πάντως σε πολλά που γράφει.