• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #124969  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τετ Ιαν 11, 2017 11:10 am
Καλημερα παρεακι μου αγαπημενο απο την χιονισμενη πολη μου! :emojis-1:

Το χιονι εχει ξεπερασει το μισο μετρο και συνεχιζει να χιονιζει ακαταπαυστα!
Τα κεφαλια μεσα λοιπον, και οι φυσικοθεραπειες μου αναβαλλονται εως οτου οι συνθηκες το επιτρεψουν :emojis-18:

Σοφια μου, ωραιο το προγραμμα χθες, οσο βεβαια μου επετρεψε το ταμπλετακι μου να ακουσω, γιατι καποια στιγμη παραλιγο να παρει φωτια απ' τη θερμοκρασια που ανεβασε! :emojis-28: Προλαβα ομως την αφιερωση και σ' ευχαριστω! :smile-yes: :smile-heart: :smile-heart: :smile-heart:

Ετοιμασα ζεστα ροφηματα για ολα τα ομορφοπαιδα :smile-coffee: :smile-coffee: :smile-coffee: :smile-coffee:
Κοπιαστε! :romance-grouphug:
 #124978  από Nikoskk
 Τετ Ιαν 11, 2017 1:50 pm
καλημερα!!!!
Ντιανα εμεις εδω εχουμε ηλιο και αρκετα καλη θερμοκρασια!! :smile-sun:
 #124981  από sofia13
 Τετ Ιαν 11, 2017 2:22 pm
Καλό μεσημεράκι και ζεστό ελπίζω !
Ντιάνα κι΄εδώ συνεχίζει να χιονίζει και άντε να δούμε πότε θα ηρεμήσει ο χιονιάς.
Niko kk ευχαριστώ . Χθές κάπως βαρύ το είδα στην τελική το ''πρόγραμμα'' , ελπίζω την επομένη να είναι καλύτερο.
Νίκο της Κύπρου μας , ακόμα play-list κάνω , αλλά μόλις μπορέσω θα βάζω και αγαπημένα σας.
( α, μήπως η σπουπίτσα λεπτών μακαρονιών , είναι αυτή που λέμε εδώ ''φιδές'' ή ''μαλλιά αγγέλλων '' ; )
Πάντως εδώ σήμερα , χοιρινή λαχανιά καυτερή όσο μας παίρνει παίζει . χαχαχα

Καλό μεσημέρι και χιονισμένη αγάπη σε όλους !
:smile-kiss:
 #124987  από ΝΤΙΑΝΑ
 Τετ Ιαν 11, 2017 6:26 pm
Καλησπερα, παιδες! :emojis-1:
Το χιονι ξεπερασε τους 70 ποντους και συνεχιζει!!! :emojis-14:
Κανενα ζεστο ροφημα θελετε; :smile-coffee: :smile-coffee:
 #124997  από ΧΑΡΙΤΩΝΑΣ_15
 Τετ Ιαν 11, 2017 8:18 pm
Εγώ δεν έχω δει χιόνι ποτέ μου. :smile-doh: Αλλά δε πειράζει βλέπω μπόλικο στην τιβι χαχα
Σοφία-Δανάη η συζυγάτα λέει πως είναι κάτι σαν κοχύλια το σχήμα τους, πολύ μικρά για να έχει περισσότερη σημασία το ζουμί σαν σούπα. Μού άρεσε η ποκιλία στο πρόγραμμα σου και μη σε νοιάζει τα αγαπημένα μας, δικό σου πρόγραμμα, δικές σου επιλογές και αφού τις γουστάρουμε - μέσα! :smile-yes:
Ντιάνα, θα πάρω ένα ζεστό μπάς και περάσω για ομορφόπαιδο έστω και ξυστά :smile-giggle:
ΥΓ1 Νομίζω πως άρχισαν να μ' αρέσουν τα εικονίδια..
ΥΓ2 Φιλούθκια.
 #125005  από sofia13
 Πέμ Ιαν 12, 2017 10:47 am
Μπρρρρρρρ....Καλημέρα απο Αλεξανδρούπολη με ζεστή καρδιά !
Πώς είστε αγαπημένοι μου φίλοι;
Εδώ απο χθές ο νομός Έβρου κυρήχθηκε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Το χιόνι με τα σύννεφα γίναν ένα. Καί λόγω του ισχυρού ψύχους , ούτε απ΄ το σπίτι μας μπορούμε να βγούμε γιατί πάγωσε το σύμπαν και σπάσαν κεφάλια πέφτοντας ...
Με τα δε τρακαρίσματα αυτοκινήτων χαμός. Οπότε όλοι μέσα κι΄ο Θεός φυλάει τα έρμα.
Πριν ώρα , ετοίμασα το φαγάκι για τα ζωάκια μου και κόπηκα. Δεν το πήρα είδηση. Αίμα δεν έτρεξε. Τώρα που πόνεσα το κατάλαβα.
χαχαχαχα.... την πάτησαν οι Βουρδούλακες . Οι Βρυκόλακες ντέ. Αντε να πιούν αίμα-γρανίτα τώρα και ...άν ! χαχαχαχα
Όλοι καλά να είμαστε όσο γίνεται και να ξαναδούμε ηλιάχτιδες φωτεινές μέρες !
...και καταγάλανες θάλασσες ...

:smile-kiss: Αγάπη και ζεστή καρδιά . ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ .
 #125007  από ΝΤΙΑΝΑ
 Πέμ Ιαν 12, 2017 11:09 am
Καλημερα φιλαρακια αγαπημενα! :emojis-2:
Σοφια, κι εδω μια απο τα ιδια...χιονι πολυ, πανω απο 80 ποντους που παγωσε λογω πολικου ψυχους και δεν κινειται φυλλο...
Και δυστυχως δεν κινουμαι κι εγω να παω στο κεντρο αποκαταστασης να κανω τη δουλεια μου...κι αγχωνομαι...ας ειναι...
Σοφακι, μ' αρεσει που καθε ξημερωμα, εκει γυρω στις 5.00πμ σε πετυχαινω στα νυχτοπερπατηματα μου...αϋπνιες και συ φιλεναδα; :smile-giggle:
Κανενα ζεστο θα πιουμε; :smile-coffee: :smile-coffee: :smile-coffee:
Φιλια πολλα σε ολους...τι κι αν κανει παγωνια...ειναι ζεστη η καρδια! :smile-heart:
 #125009  από sofia13
 Πέμ Ιαν 12, 2017 11:23 am
Μόνο ζεστή η καρδιά; Ιδρωμένη δε λέμε καλύτερα;
Ναί Ντιάνα , δεν πολυκοιμάμαι (ειδικά τώρα με τους πόνους απ΄τον μικρούλη σπόνδυλο που...ξέφυγε και προσπαθώ να τον επαναφέρω , χα , που θα μου πάει , θα τον κουλαντρίσω κι΄αυτόν ).
Ναί , ζεστά και καυτά καφεδάκια και ροφήματα :smile-coffee: :smile-coffee: :smile-coffee:
Θέλω μπόλικο ζεστό ελληνικό σκέτο για να πάει καλύτερα η μέρα , πάντα σύμφωνα με τα δικά μου δεδομένα :smile-heart:
 #125013  από Στάθης
 Πέμ Ιαν 12, 2017 12:25 pm
Καλημέρα καλημέρες !

Ο καιρός είναι για απίστευτα τσαγάκια, μελισσόχορτα, φασκόμηλα, χαμομήλια, τσάι του βουνού, τσάι του αγρού, μέντες, λαβέντες, λουίζες και πασιφλόρες, η θάλασσα με τον καφέ, τα χιόνια με τα τσαγάκιααα !!!

Δεν ξέρω αν έχετε πάρει χαμπάρι τα καινούργια του αρκά με τους μήνες... πολύ γέλιο :emojis-1:
Εικόνα

Ο προφήτης επίσης....
Εικόνα

Καλή Δύναμη !!!
  • 1
  • 2869
  • 2870
  • 2871
  • 2872
  • 2873
  • 2901