• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12463  από mary_d_ath
 Τετ Δεκ 02, 2009 1:45 pm
Καλημέρα σε όλη την παρέα!!
Έχω κοιμηθεί μόνο 3 ώρες, αλλά είμαι καλά, δεν αισθάνομαι "ζόμπι"!! Ελπίζω να κοιμηθώ σήμερα!! :lol: :lol:
Αν σας πω τι έπαθα το πρωϊ, τι γκαντεμιά κι αυτή...
Και το συζητούσα τις προάλλες με μία φίλη μου, ότι δεν μπορώ καθόλου τους τροχονόμους!! Αγχώνομαι και πάντα "αντιγράφω" τι κάνει ο μπροστινός μου!!
Τι γκαντεμιά κι αυτή σήμερα να μην έχω μπροστινό!!
Και αυτό ο τροχονόμος δεν τα έκανε ευδιάκριτα τα σήματα, μία μπλε κουκίδα στο βάθος να κάνει το νόημα "περάστε" και να έχει το χέρι του στο ύψος της κοιλιάς του!! Σήκωσέ το ψηλά να το δούμε!! :lol: :lol:
Η πλάκα είναι ότι πάω να αντιγράψω το διπλανό μου!! Λέω "θα ξεκινήσω μόνο αν ξεκινήσει αυτός!!" :lol: :lol:
Αλλά και ο διπλανός εμένα κοιτούσε!! Πότε θα ξεκινήσω εγώ!! Κάνω ένα βήμα, κάνει κι αυτός, φρενάρω, φρενάρει κι αυτός!!
Τα πήρε και ο τροχονόμος γιατί στο διάστημα αυτό θα μπορούσαν να περάσουν 5+ αυτοκίνητα και αξιώθηκε να έρθει πιο κοντά από το υπερπέραν που βρισκόταν, αλλά το χέρι πάλι χαμηλά το είχε!! Είδα και τη γκριμάτσα του καθώς περνούσα από δίπλα του, ήταν σα να μου φώναζε "άντε ούφο..."!!
Τι φταίω εγώ, αυτό ήταν το ούφο, εγώ όταν έδωσα σήματα αλλιώς τα χα μάθει!! Βλέπω πλάτη και στέρνο και σταματάω, βλέπω ώμο και προχωράω!! Αυτός ήταν ο κανόνας!!
Αλλά οι τροχονόμοι κάνουν τα δικά τους, έχω δει τροχονόμο "μπαλαρίνα", έχω δει τροχονόμο "ρομποκόπ" αλλά ο σημερινός ήταν άλλο "φρούτο"!! :lol: :lol:
Έλεος πια... Τους βγάζουν έξω για να κάνουν πως "δουλεύουν" και σκτ τα κάνουν κάθε φορά!!
Φεύγω!! Συγχύστηκα γιατί θυμήθηκα και έναν "εξυπνάκια" μηχανόβιο που μου φώναξε "άντε ξύπνα!!", επειδή πήγαινα λίγο αργά... Μα σε εκείνο το δρόμο σιγά πρέπει να πηγαίνεις, έχει 2-3 σχολεία στη σειρά, έχει πάντα νταλίκες σταματημένες με αλάρμ, πετάγονται και διαρκώς από τα στενά γιατί δεν έχουν ορατότητα, όλο ελιγμούς πρέπει να κάνεις!!
Τελοσπάντων... Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #12470  από elena
 Τετ Δεκ 02, 2009 2:47 pm
aoratos έγραψε:Σου συνιστώ να τα βγάλεις από την επιφάνεια εργασίας. Είναι όμορφα μεν αλλά η διαρκής κίνηση θα σου κουράσει τα μάτια και θα βλέπεις αστεράκια.

Από τα άλλα που γράφεις θυμάμαι μόνο τον Άγιο και την Μάχη, δεν είμαι τόσο παλιός βλέπεις... :P
γιατί τώρα νομίζεις ότι δεν βλέπω?αν δω ότι με κουράζουν ,τα βγάζω...

όσο για τα σήριαλ που σου έλεγα ,παίζονταν στην τηλεόραση την ίδια εποχή...περίπου στα μέσα της δεκαετίας του ΄70.
the persuaders ήταν με τον Ρότζερ Μούρ και Τόνι Κέρτις,η bonanza ήταν πιο παλιό στα τέλη της δεκαετίας του ΄60 ,αλλά παιζόταν εκείνη την εποχή...σε στυλ άγριας δύσης?

πάρε βιταμίνες για την μνήμη ,γιατί αν ξεχνάς από τώρα σε λίγα χρόνια τι θα κάνεις? :D :D :D
 #12480  από aoratos
 Τετ Δεκ 02, 2009 3:28 pm
Πες μας ότι τα είδες σε DVD που κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2000 όταν ενηλικιώθηκες για να γελάσουμε κι άλλο. :lol: :D :P
 #12481  από elena
 Τετ Δεκ 02, 2009 3:40 pm
aoratos έγραψε:Πες μας ότι τα είδες σε DVD που κυκλοφόρησαν στις αρχές του 2000 όταν ενηλικιώθηκες για να γελάσουμε κι άλλο. :lol: :D :P
μην είσαι κουτός!!!αν το πω αυτό ποιός θα το πιστέψει?
αλλά τα πήρα στις αρχές του 2009 ,μερικά από ένα περιοδικό τηλεόρασης και άλλα από μια κυριακάτικη εφημερίδα ;) και απλά ήθελα να σου θυμίσω παλιές όμορφες στιγμές που καθόσουν μπροστά στην τηλεόραση με κοντό παντελονάκι και τα έβλεπες... :D :D
 #12486  από αλεξανδρος1
 Τετ Δεκ 02, 2009 9:11 pm
Καλησπέρα στην παρέα. Είδες mary εαν πείς μερικά ουισκάκια το βράδυ την άλλη μέρα είσαι ντούρασελ και δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Αυτός που σου είπε ξύπνα είναι απο τους τύπους που νομίζουν οτι επειδή καβάλησαν μία μηχανή μπορούν να κάνουν ότι θέλουν στον δρόμο. Αυτοί οι τύποι είναι που έχουν δώσει κακό όνομα στους μηχανόβιους. Η μηχανή είναι τρόπος ζωής και όχι ένα μέσον απλώς για να πηγαίνεις στην δουλεία σου είναι ολόκληρη φιλοσοφία που πολλοί λίγοι μπορούν να την καταλάβουν. Άντε είχες δεν είχες μου ανάβασες την πίεση πάλι γιατί μόλις μου ήρθαν στο μυαλό όλοι αυτοί οι τύποι που το παίζουν easy rider και δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
 #12488  από litsa
 Τετ Δεκ 02, 2009 9:20 pm
να ταν μόνο αυτοί..... :(
 #12489  από sofi
 Τετ Δεκ 02, 2009 9:31 pm
:oops: ΑΟΡΑΤΕ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ :oops:
:oops: ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙΚΟ :!: :oops:
:oops: Βye :!: :!:
 #12490  από elena
 Τετ Δεκ 02, 2009 9:42 pm
Καλησπέρα σας!!!τι κάνετε?

ησυχία σήμερα το απόγευμα...τι πάθατε?
θα μαντέψω!!!
η Mary_d_ath μάλλον θα κοιμάται...οδηγώντας στο δρόμο να ξέρεις mary ,ότι θα ακούσεις πολλά πράγματα,αλλά υπάρχουν και πολλοί ασυνείδητοι οδηγοί αυτοκινήτων..
έχω ακούσει ...αλλά έχω πει κιόλας!!!

ο aoratos θα ονειροπολεί τα χρόνια που ήταν νέος....πωπω !!!αυτό ήταν πολύ σκληρό που έγραψα..να το σβήσω?θα παρεξηγηθεί?μπα δεν νομίζω... :? ξέρει πως τα λέω... :D

σήμερα έχασα το μάθημα γραφολογίας...τελικά το αμάξι δεν το πήρα το μεσημέρι,το κράτησαν μέσα γιατί αύριο θα αλλάξουν την μίζα,έκανε και αυτή ένα θόρυβο...σαν να γρατζουνάς τηγάνι...
320e ...παρακαλώ μόνο η μίζα!!!πολλά δεν είναι?συν το servis ,που δεν ξέρω πόσο θα πάει...

τέλος πάντων,να είναι μόνο αυτά...

οι υπόλοιποι που είστε?

καλό βράδυ σε όλους
και όνειρα γλυκά
elena trikolore :D
 #12491  από aoratos
 Τετ Δεκ 02, 2009 10:11 pm
Για όσες αντί να μεγαλώνουν με γήινα χρόνια, μεγαλώνουν με έτη Κρόνου θα συνιστούσα να παίξουν με την Ζιζέλ από τα Τζάμπο. :P :lol:

Άντε πάω να παίξω με το Nintendo DS που μου πήραν στα πρώτα και μοναδικά μου γενέθλια. :D :P
 #12492  από mary_d_ath
 Τετ Δεκ 02, 2009 10:14 pm
Χαίρετε!!
Μόλις πήρα την "πρέζα" μου και πάω για νάνι, γιατί δεν την παλεύω!!
Όχι, δεν κοιμήθηκα καθόλου το μεσημέρι-εξάλλου δούλευα...
320 ευρώ η μίζα Έλενα; Άστα να πάνε... Τώρα με βάζεις σε σκέψεις αν θα πρέπει να πάω και το δικό μου για έλεγχο ή μήπως να το αφήσω για να γλυτώσω και το έμφραγμα; :lol: :lol:
Λοιπόν, μόλις πληροφορήθηκα για τα νέα τέλη, να τα περιμένετε όλοι πιο ακριβά, κάτι πάνε να περάσουν, θα μας τον πιάσουν τον κώλο και πάλι!!
Άει σιχτίρ!!
Συγχύστηκα τώρα, πάω να κοιμηθώ και να ονειρευτώ έναν κόσμο δίχως υποχρεώσεις!!
Bone nuit!!
Καλό ξημέρωμα να 'χουμε!!
  • 1
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 177
  • 2901