• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12418  από sofi
 Τρί Δεκ 01, 2009 9:53 pm
:oops: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ :!: :!: :!: :!:
:oops: ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ... :?: :!: :!: :!:
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΑΚΙ :!:
 #12419  από litsa
 Τρί Δεκ 01, 2009 10:03 pm
ευχαριστούμε έλενα για το ωραίο σου βιντεάκι....
είναι τέλειο.. :) :D
και βέβαια ανταποδίδουμε..
:D :D :D
ναι λέω να ανέβω ... αλλά μετα φόβου λόγω γρίπης..

αλέξανδρε έχει πολύ γέλιο η φάση!!
δεν λες που δεν σου προσγειώθηκε στο κεφάλι :shock: :shock:
πρωί πρωί!!

φιλιά σε όλους !!!
παω να δω τι βλε΄πει ο γιος μου μάλλον τον γλυκούλη...
 #12421  από sofi
 Τρί Δεκ 01, 2009 10:07 pm
:lol: ΔΕΙΤΕ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ :roll:
:roll:ΕΧΕΙ ΚΕΦΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕ :!:
ΦΙΛΑΚΙΑ :!:
 #12424  από aoratos
 Τρί Δεκ 01, 2009 11:31 pm
Καλησπέρα σε όλα τα καλά παιδάκια.

Σήμερα θα ήθελα να μοιραστώ μερικές σκέψεις μου μαζί σας με αφορμή το όμορφο επετειακό βίντεο της Έλενας.
Ήταν αρκετά καλό και ομολογώ ότι με εξέπληξε (με χαριτωμένο τρόπο) περισσότερο το θέμα που διάλεξε και όχι το βίντεο αυτό καθαυτό.
Είμαστε λοιπόν μια διαδικτυακή κοινότητα μικρή σχετικά σε αριθμό και επικοινωνούμε μέσα από "μηχανισμούς" που όλοι τους έχουν συνδιάσει με την απομάκρυνση των ανθρώπων μεταξύ των.
Μπορεί λοιπόν να επικοινωνούμε μέσω άψυχων αντικειμένων (υπολογιστής, λογισμικό κλπ) αλλά δεν είμαστε μια "οθόνη" μόνο που λειτουργεί σαν πομποδέκτης. Είμαστε αυτό που είναι πίσω από την οθόνη... δηλαδή άνθρωποι με συναισθήματα γι αυτό και μερικές φορές μπορεί να αντιδρούμε παρορμητικά. Πολλοί προφανώς θα διαφωνούν με την άποψή μου, αλλά το θέμα είναι καθαρά υποκειμενικό και κανένας δεν έχει άδικο.
Πιστεύω λοιπόν στις διαδικτυακές φιλίες και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης όλες και όλους για την όμορφη παρέα σας. :roll: :D
 #12426  από litsa
 Τρί Δεκ 01, 2009 11:46 pm
απλά αορατε συμφωνώ.. :D
 #12428  από elena
 Τετ Δεκ 02, 2009 12:09 am
καλά δεν κοιμηθήκατε ακόμα?θα κουτουλάτε το πρωί!!!

τέλος πάντων....
πάντως χάρηκα που σας έστειλα ένα "μήνυμα"και το καταλάβατε!!!
δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά τα πράγματα ,τουλάχιστον για μένα,να επικοινωνώ με κάποιους ανθρώπους τόσο καιρό,να έχω γράψει και εγώ δεν θυμάμαι τι...και να μην σας θεωρώ φίλους μου...
για μένα ο καθένας σας είναι ένα πρόσωπο...μία οντότητα...
και ναι...είμαστε άνθρωποι με συναισθήματα ,και δεν είναι κακό να τα εκφράζουμε!!!

Υ.Γ πάω να περιποιηθώ τις πληγές μου...
aorate μου φαίνεται ότι σου έχει κολλήσει το trikolore για τα καλά....άκου σε εξέπληξα χαριτωμένα...δηλαδή δεν θα το φανταζόσουν ποτέ από εμένα? :D :D :D
και το αρκετά καλό?εξαιρετικό έπρεπε να γράψεις... :D :D :D

καλό βράδι σε όλους
και καλό ξημέρωμα
elena trikolore :D
 #12429  από aoratos
 Τετ Δεκ 02, 2009 12:37 am
elena έγραψε:aorate μου φαίνεται ότι σου έχει κολλήσει το trikolore για τα καλά....άκου σε εξέπληξα χαριτωμένα...δηλαδή δεν θα το φανταζόσουν ποτέ από εμένα? :D :D :D
Μ' έφαγαν οι κακές παρέες. :P
Δεν εννοώ αυτά που γράφεις πως κατάλαβες και το ξέρεις. :D
Αναφέρομαι στην αίσθηση που μου δημιουργήθηκε όταν το έβλεπα.

Τελοσπάντων ας πω και άλλα για τις διαδικτυακές συναναστροφές μιας και μου δίνεται η ευκαιρία απόψε.
Σαφώς και δεν μπορούν να αναπληρώσουν τις "πρόσωπο με πρόσωπο" συναναστροφές και θα σας εξηγήσω τον λόγο. Όταν γράφω κάτι εδώ κανείς δεν μπορεί να ξέρει με ποιον τρόπο και διάθεση το κάνω. Έτσι μπορεί να παρεξηγηθεί κάτι που αν το έλεγα πρόσωπο με πρόσωπο απλά θα γελούσε το άλλο άτομο. Η διαφορά βρίσκεται στην έκφραση του προσώπου που δεν μπορεί να δει κανένας. Η γλώσσα μας είναι τόσο πλούσια που λέγοντας το ίδιο πράγμα, αυτό να μπορεί να αναλυθεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Την διαφορά λοιπόν την κάνει το πρόσωπο.

Σταματάω γιατί μπορεί να γράφω ως το πρωί γι αυτό το θέμα.

Καλό σας βράδυ και όνειρα γλυκά.
 #12430  από mary_d_ath
 Τετ Δεκ 02, 2009 2:16 am
Να πω κι εγώ μια "γρήγορη" καληνύχτα....
Έλενα, πολύ ωραίο το βίντεό σου!!
Κάπου εδώ να ευχαριστήσω κι εγώ εσάς που υπάρχετε και την ιστοσελίδα μαζί!! Όλοι μαζί μπορούμε παιδιά να πούμε στην κοινή μας "φίλη" να πάει στο δ***λ*!!
Θα πάμε Ιταλία εξάλλου και θα της το πούμε μια και καλή!! :lol: :lol:
(Με πότισαν κάτι ουϊσκάκια, ας μη γράψω άλλα καλύτερα!! :lol: :lol: )

Καλό βράδυ σε όλους/όλες και καλό μας ξημέρωμα!!
 #12438  από elena
 Τετ Δεκ 02, 2009 10:03 am
Καλημέρα σας!!!τι κάνετε?
λοιπόν επειδή διακρίνω μια τάση φυγής,προτείνω πριν την Ιταλία...να πάμε Χαβάη!!!
έτσι βρε παιδί μου να ξεδώσουμε λιγάκι!!!
εεεε και μετά κοιτάμε και το πρόβλημά μας...αν έχουμε όρεξη!!!

[youtube]nJYgWDZmzCo[/youtube]

αυτός ο τύπος στο γραφείο ,πίσω από το σωρό με τα χαρτιά ,κάτι μου θυμίζει...
anyway,για να συνεχίσω ...(εσείς συνεχίστε να ονειρεύεστε)

σήμερα πήγα το αυτοκίνητό μου για servis...ελπίζω να λύσουν τα προβλήματα που παρατήρησα!!!
εν τω μεταξύ ,γυρνώντας στο γραφείο ,μου είχε στείλει με e-mail ,η καθηγήτρια την λύση για την πρώτη εργασία :shock: δεν έριξα ούτε μία ματιά!!!όταν έχω όρεξη...
εν τω μεταξύ ,έχω να ετοιμάσω και μία πρόταση για το εσπα...(έχω δεν έχω όρεξη πρέπει να το κάνω)
εν τω μεταξύ :D έχω να λύσω μέχρι το Σάββατο,καμμιά 50αριά ασκήσεις(ζήτω που κάηκα)

τώρα πείτε μου...δεν είμαι σε κατάσταση για Χαβάη?

και κλείνοντας να σχολιάσω λίγο ακόμα τα χτεσινά...
aorate ... μην βασίζεσαι απόλυτα μόνο στο πρόσωπο!!!βέβαια συμφωνώ ότι τα ΜΑΤΙΑ του καθενός είναι
ο καθρέπτης της ψυχής....αλλά...αν υποθέσουμε ότι ο καθένας στην καθημερινότητα "φοράει"μια
μάσκα ,ένα προσωπείο,σκέψου πόσο δύσκολο είναι ,το πρόσωπο να είναι εικόνα εαυτού...
θα πρέπει να ζήσεις κάποιον πάρα πολύ ,να μελετήσεις το πρόσωπο πολύ καλά για να μπορέσεις να καταλάβεις κάτι από αυτό...
τώρα,σε όλα αυτά οι απόψεις είναι σίγουρα διαφορετικές αλλά απλά γράφω την δική μου...
ελπίζω να είμαι εντός θέματος :D :D :D
και κάτι άλλο θέλω να σου πω...όλοι λίγο πολύ γράφαμε...εσύ τώρα τελευταία άρχισες να γράφεις!!!εκφράζεσαι λεκτικά και κατά πρόσωπο!!!

οι υπόλοιποι τι κάνετε?δεν ξυπνήσατε ακόμα?
Mary_d_ath ποιό παλιόπαιδο σε πότισε ουίσκι? :D

καλή συνέχεια στην ημέρα σας
φιλιά σε όλους
elena trikolore :D
 #12440  από βικυ
 Τετ Δεκ 02, 2009 10:17 am
Καλημερα!
elena το βιντεκι σου μου αρεσε πολυ και αν θεωρουμαι και εγω μελος αυτης της παρεας τοτε ευχαριστω για την αφιερωση!
aoratos συμφωνω απολυτως και με τις δυο δημοσιευσεις σου επι αυτου του θεματος προσθετοντας, πως αν δεν υπηρχε αυτο το αψυχο λογισμικο δεν θα ειχαμε την δυνατοτητα να γνωρισουμε ολους αυτους τους ανθρωπους που εχουν κοινο παρονομαστη με εμας.
  • 1
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 2901