• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12373  από αλεξανδρος1
 Δευ Νοέμ 30, 2009 10:39 pm
Καλησπέρα σας τι κάνετε; Βασικά σήμερα είμαι στις μαύρες μου λόγο ομάδας γιατί καταφέραμε πάλι να αναστήσουμε τους πεθαμένους αλλα τι να κάνουμε έτσι είναι όσο με πληγώνει τόσο με πορώνει. Ο Γιώργος που είναι ακόμα πανηγυρίζει στις πλατείες; Έλενα εάν βγάζει καπνούς το αυτοκίνητο μην το μετακινείς γιατί εαν τύχει κάτι δεν προλαβαίνεις να χρησιμοποιήσεις τον πυροσβεστήρα που σίγουρα θα τον έχεις στο πορτμπαγκάζ. Κοιτάς λάδια γιατί άσπρο καπνό βγάζει το λάδι που καίγεται και εαν το μετακινείς χωρίς λάδια στον κινητήρα το πιο πιθανό είναι να τον κάψεις και μετά ετοίμασε κανα 2000 ευρώπουλα για επισκευή. Πάω να πάρω χαρά απο το ντοκυμαντέρ που δείχνει το ΣΚΑΙ για την ομαδάρα. Καλό βράδυ σ' όλους.
 #12374  από elena
 Δευ Νοέμ 30, 2009 11:02 pm
Καλησπέρα σας!!!

έχω ξελυσσάξει να γράφω σήμερα....αλλά δεν μπορώ να μην απαντήσω!!!μου είναι δύσκολο!!!
και αφού μου δίνετε η ευκαιρία,τι να κάνω!!!

αααχ Αλέξανδρε...το καταλάβαμε ότι είσαι στις μαύρες σου!!!και να ξέρεις ότι σε συμπονάμε...
και σου συμπαραστεκόμαστε...άλλωστε ποιός θα ήθελε να είναι στην θέση σου?κανείς...ααααααχχ!!!
τώρα όσο για το πρόβλημα με το αυτοκίνητο ,αν δεν είχε λάδια θα έπρεπε να χτυπάει ένας ήχος και να αναβοσβήνει ένα λαμπάκι...λες να φέρω τον πυροσβεστήρα στο μπροστινό κάθισμα?

οι υπόλοιποι τι κάνετε?
καλά Βίκυ...σε ποιό βουνό πήγατε βόλτα και περάσατε και ωραία?γιατί στο πιο κοντινό μου βουνό στον Υμητό,ο μόνος λόγος που περνάω είναι για να βγω στην Αττική οδό...

Mary_d_ath με το μαλακό το παιδί...νομίζω ότι αν νοιώσει την ανάγκη θα επιδιώξει να σου μιλήσει μόνος του...

καληνύχτα σε όλους
και όνειρα γλυκά
elena trikolore :D
 #12378  από soulla
 Δευ Νοέμ 30, 2009 11:53 pm
ΜΑRΥ TA ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΑ :lol: :lol: ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑς ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ Ο ΙΤΑΛΙΑΝΟ :x ΑΝ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΟΚ ΚΑΙ ΠΑΜΕ :lol: ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑΚΙΑ :lol: :lol: ΜΑΚΑΡΗ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑς ΔΩΣΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕς ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ :lol: :lol: ΚΑΙ ΟΣΑ ΘΕΛΕΙ ΧΑΛΑΛΗ :lol: ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙς ΕΥΧΕς ΜΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΣΕ ΟΣΟΥς ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ
 #12381  από mary_d_ath
 Τρί Δεκ 01, 2009 12:06 am
Έλενα το να δεις τα επίπεδα λαδιού είναι πολύ εύκολο, αν δεν ξέρεις πες στον άντρα σου (δεν μπορεί να μην ξέρει, τι να πω!!).
Δεν χτυπάει λαμπάκι σε αυτό πάντως... Έτσι νομίζω, εγώ τα ελέγχω 1 φορά το 2μηνο μόνη μου!!
Βγαίνει από ένα "βαζάκι" και είναι μια σιδερένια βέργα όπου εκεί βλέπεις πόσο λάδι έχει η "δεξαμενή"... Πειραματίσου λίγο... Δε νομίζω να το "διαλύσεις", ό,τι πειράξεις στη θέση του να 'ναι μετά!! :lol: :lol:
Τουλάχιστον να έχετε μια "ιδέα" για να μη σας πιάσουν "κορόιδα" γιατί οι μηχανικοί είναι κλέφτες, εκτός κι αν έχετε κάποιον αξιόπιστο γνωστό!!
Σούλα, πόσα ευρώπουλα λες; Να πάμε άραγε στα παρατράγουδα να μας τα δώσουν; :lol: :lol:
Και δεν μπορώ να πουλήσω το σπίτι, γιατί έχει την "επικαρπία" η μητέρα μου, μόνο το τουτου έχω και όχι δεν το πουλάω!! Να κάνουμε χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό μπαζάρ!! Να φτιάξουμε γλυκά και να τα πουλάμε!! :lol: :lol:
Τελοσπάντων...
Καλό βράδυ και πάλι!!
 #12382  από soulla
 Τρί Δεκ 01, 2009 12:24 am
μαθε εσυ ποσα θελει και αν εχουμε τις προδιαγραφες απο πετρελαιοκινητα :o να γινουμε super turpo :lol: και το πουλαω εγω το σπιτι ετσι και αλιως η μιση ζωη μου :?: ΘΑ ΜΑς ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΑΦΟΥ ΘΑ ΠΑΜΕ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΙΣΧΥΕΙ :lol: ΓΙΑΝΝΗς ΠΑΡΙΟς ΘΕΟς
 #12386  από Κατερίνα
 Τρί Δεκ 01, 2009 10:43 am
Καλημέρα και καλό μήνα!!
24 μέρες για τα Χριστουγέννα έμειναν και πρέπει να αρχίσουμε
να βγαίνουμε στην αναζήτηση δώρων... :D
Σήμερα νυστάζω ελεϊνά και δεν είμαι η μόνη,όλοι στο γραφείο
μαζεύουμε ο ένας τον άλλον!Μάλλον ο ασθαινικός καιρός φταίει... :roll:

mary θα συμφωνήσω με την Έλενα,να περιμένεις να αντιδράσει μόνο του το παιδί,
για να του απαντήσεις μετά ανάλογα!Τι ηλικία έχει?Πάντως μην του πεις ψέμματα!
Πρέπει να λέμε αλήθεια στα παιδιά για τον θάνατο,όσο δύσκολο κι αν είναι!
Ξέρω περίπτωση που είχαν πει σε ένα παιδάκι που πέθανε η μαμά του,οτι είχε
γίνει συννεφάκι στον ουρανό και το παιδί όποτε έβρεχε,έβγαινε στη βροχή
για να πέσει η μαμά του πάνω του... :( :o :shock:

Νέα δεν έχω είναι η αλήθεια,οπότε περιμένω τα δικά σας! :D
 #12387  από βικυ
 Τρί Δεκ 01, 2009 10:51 am
Καλημερα και καλο μηνα!
elena ζω στη μακεδονια οποτε απο βουνα.............
 #12390  από elena
 Τρί Δεκ 01, 2009 11:08 am
Kαλημέρα σας!!!
καλό μήνα!!!και να είμαστε όλοι καλά!!!

ναι οι μέρες πλησιάζουν για τα Χριστούγεννα,ετοιμαστείτε για ψώνια,δώρα,και απίστευτη ταλαιπωρία στους δρόμους....είναι κάτι που δεν αντέχω με τίποτα!!!

Κατερίνα το παιδί που προσέχει η Mary_d_ath δεν είναι μικρής ηλικίας...είναι όμως ένα "ιδιαίτερο παιδί" με ιδιαίτερα χαρίσματα!!!
από χασμουρητά στο γραφείο άλλο τίποτα....εσείς από την Χαλκίδα μας κολλήσατε!!!

τα γέλια που έκανα πρωί-πρωί δεν λέγετε!!!φεύγω από το σπίτι για την δουλειά,και βλέπω τον λατρεμένο γείτονα!!!είχε κατεβάσει σκάλες στον κήπο,καλώδια,λαμπάκια,και όλα τα σχετικά....
αφού τον χαιρέτισα τον ρώτησα τι κάνει...ξεκίνησα να στολίσω,μου λέει,αλλά έχει διακοπή ρεύματος....εντω μεταξύ θα έχουμε διακοπή ρεύματος μέχρι το μεσημέρι στην περιοχή μας :D :D
τον ενημέρωσα σχετικά(ανημέρωτο να τον άφηνα?)πρασίνισε ,κοκκίνισε...μόνο εγκεφαλικό που δεν έπαθε :D :D δεν έχω άλλη μέρα ,μου λέει...εεε και τι έγινε του λέω ...βάλτα τα λαμπάκια χωρίς να τα δοκιμάσεις!!!δεν γίνεται μου λέει....είναι πολλά!!!!δεν μπορούσα να του πω κάτι άλλο...του είπα καλή συνέχεια και έφυγα!!!! :D :D

το αυτοκίνητο δεν έχει πάρει ακόμα φωτιά!!!αυτό είναι καλό!!!αλλά κάνει τον θόρυβο που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα...κάνω την αδιάφορη....

τι άλλο να σας γράψω?

Αλέξανδρε ελπίζω να πήρες λίγο τα πάνω σου...μην τα βάζεις κάτω!!!

aorate...ελπίζω να μην έπεσες από κανένα μπαλκόνι...στην ανάγκη φόρα και κάτι μικρά αλεξιπτωτάκια που υπάρχουν(συνήθως τα φοράνε τα χελωνονινζάκια...ρώτα τον μικρό θα ξέρει)

καλή συνέχεια στην ημέρα σας
φιλιά σε όλους
elena trikolore :D
 #12391  από elena
 Τρί Δεκ 01, 2009 11:23 am
Βίκυ πες το ότι ζεις στην Μακεδονία!!!λέω και εγώ βουνά στην Αθήνα,όχι ότι δεν έχουμε,αλλά δεν τα "βλέπουμε"...

aorate σου βρήκα αλεξίπτωτο!!!μην ψάχνεις ...άσε που θα σου πάρει και μέρες :D
Συνημμένα
1.jpg
1.jpg (8.84 KiB) Προβλήθηκε 120 φορές
  • 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 2901