• mia erwthsh...gia ta matia!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #1225  από Παναγιώτα
 Κυρ Ιαν 25, 2009 2:41 pm
kalhspera.8elw na sas rwthsw ti ginete me ta matia pws 3ekinaei?shmera diapistwsa oti uphrxe kapoia 8oloura san na eblepa 8ampa apo to deksi mati k h alh8eia einai oti anhsuxhsa.ti peripou ginete me ta matia?den eixa pote mexrh twra tetoio shmptwma (edw kai 5 xronia).an mporeite na me boh8hsete me tis gnwseis sas 8a htan oti kalutero!sas euxaristw ek ton proterwn!!
Euxomai se olous/es na eiste kala!!
 #1226  από LL--MM
 Κυρ Ιαν 25, 2009 4:19 pm
Ασφαλώς, μόνο καταρτισμένος μπορεί να σου κάνει διάγνωση. Εμείς, ως παθόντες, μόνο ενδείξεις μπορούμε να συγκρίνουμε. Προσπάθησε να βρεις ένα κόκκινο αντικείμενο και κοίταξέ το εναλλάξ με κάθε μάτι. Αν έχεις διαφορετική εντύπωση της απόχρωσής του, μάλλον κάτι τρέχει, επομένως, προσπάθησε να βρεις οφθαλμολογική κλινική που να εφημερεύει. Αν και δε νομίζω ότι θα σου κάνουν εξέταση οπτικού πεδίου (πόσο μαλλον προκλητών δυναμικών, δηλ. πιο άμεσα του οπτικού νεύρου) κυριακάτικα, ίσως βρεθεί, εκτός οφθαλμιάτρου, κάποιος νευρολόγος να σου κάνει εισαγωγή και κορτιζόνη, και αυτό, στην περίπτωση που θα δεχτούν ότι την έχεις ανάγκη. Κουράγιο, από καρδιάς σου ευχόμαστε όλοι να βγεις από εκεί όχι μόνο με την όραση αποκατεστημένη αλλά και μετά την απόλυτη εξάλειψη της όποιας φλεγμονής. Περαστικά, πολλά φιλιά!
 #1227  από manos81
 Κυρ Ιαν 25, 2009 5:03 pm
perastika sou kai na pas na to kitakseis
 #1228  από Παναγιώτα
 Κυρ Ιαν 25, 2009 6:48 pm
sas euxaristw polu gia tis euxes k tis plhrofories..pistepste me einai polu xrhsimes!!sas euxaristw!
 #1229  από Μαρ
 Κυρ Ιαν 25, 2009 8:07 pm
Παντως εγω ηχα θωλουρα -στην αρχη νομιζα οτι ήταν διαρκως λερωμενα τα γυαλιά μου - αυτό με το χρώμα είναι το πιο χαρακτηριστικο (και το τελευταιο που εφυγε τουλαχιστον σε μενα) αλλά το κοκκινο είναι το πιο συχνο - όχι το μόνο - εγω ειχα προβλημα σε πρασινο και μπλε - περαστικα..καλη δυναμη
 #1230  από Παναγιώτα
 Κυρ Ιαν 25, 2009 9:04 pm
elpizw oti einai apo thn piesh k to agxos...giati einai periodos eksetasthkhs k eimai polu piesmenh...
sas euxaristw olous gia ths euxes...pragmatika mou dinete dunamh!!!SAS EYXARISTW OLOPSYXA!!! :)
 #1232  από ΡΙΤΣΑ
 Κυρ Ιαν 25, 2009 9:57 pm
Γεια σου Παναγιώτα! Η δική μου εμπειρία είχε ως εξής: ένιωσα ότι κάποια στιγμή δεν έβλεπα καλά. Έκλεισα το αριστερό μάτι και τσέκαρα το δεξί, ήταν ΟΚ. Μετά έκλεισα το δεξί μάτι και αντιλήφθηκα ότι με το αριστερο δεν έβλεπα παρά μια γκρι θολούρα, δηλ σχεδόν τπτ. Συγχρόνως ένιωθα και έναν ήπιο πόνο βαθιά μες στο μάτι μου. Είχα ψυλλιαστεί ότι ήταν οπισθοβολβική νευρίτιδα, αλλιώς θα ήμουν εκκολαπτόμενη γιατρός για κλάματα :) . Άμεσα πήγα στο ΑΧΕΠΑ στα επείγοντα οφθαλμολογικά να το τσεκάρω με την έννοια να μου αποκλείσει ο οφθαλμίατρος ο,τιδήποτε άλλο, και μετά από αυτό μίλησα με το γιατρό μου που μου συνέστησε χάπια κορτιζόνης medrol σε δοσολογικό σχήμα 5 εβδομάδων! Κ ευτυχώς πέρασε χωρις να κάνω κορτιζόνη ενδοφλέβια! Σε κάθε περίπτωση μίλα με το γιατρό σου!! ( κ σε μένα πάνω σε εξεταστική με είχε βρει πάντως ! Ό,τι και να είναι θα το ξεπεράσεις! :) )
 #1233  από Μαρία
 Κυρ Ιαν 25, 2009 10:46 pm
Περαστικά σου Παναγιώτα εύχομαι να πάνε όλα καλά
 #1234  από Παναγιώτα
 Κυρ Ιαν 25, 2009 10:51 pm
makari na mhn einai tipota k na to 3eperasw xwris korntizonh.milhsa me ton giatro mou k mou eipe pws an einai parodiko den einai anhsyxhtiko..gia na doume..!!
tespa.k pali sas euxaristw!
 #1236  από manos81
 Δευ Ιαν 26, 2009 5:52 am
orea re panagiota! na ksereis pantos pos merika pragmata eine proagelioforoi diaforon katastaseon!opote ....kalitera na exoume ti gnomi tou giatrou mas na mas feugei kai to stres!! ;)