• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #12258  από Κατερίνα
 Σάβ Νοέμ 28, 2009 12:22 am
Ευχαριστώ παιδιά για την εμψύχωση!!!
Μα τι σαμποταζ είναι αυτό?Να μην έχει κάποιος γνώσεις,αμέσως να τον βγάλουν στο περιθώριο και να τον εξαφανήσουν!!!Έτσι έχουν πάει χαμένοι όλοι σ'αυτή τη χώρα! :D
mary_d_ath τελικά καλύτερα να έμενες με τον παίδαρο δηλαδή ε? :lol: :lol:
Την επόμενη φορά ίσως να είναι καλύτερα!
Πάω να "εξαφανιστω" κι εγώ στο κρεβάτι μου! :D :D
Καληνύχτα σας!!!
 #12259  από Κατερίνα
 Σάβ Νοέμ 28, 2009 12:29 am
Και κάτι τελευταίο και εντελώς άσχετο!
Έχει δει κάποιος την ταινία Borat? Την είχε στην τηλεόραση τις προάλλες...Μα συγνώμη δείτε παλικαράκι...
Εικόνα

:lol: :lol:
Πολύ γέλιο!!!
 #12260  από soulla
 Σάβ Νοέμ 28, 2009 12:42 am
KAI ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ :lol: ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟς ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ :lol: ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΕΝΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ :lol: ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΙΩΤΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ :lol:
 #12261  από elena
 Σάβ Νοέμ 28, 2009 12:48 am
Aκόμα δεν κοιμηθήκατε?ξενύχτηδες!!!!

Κατερίνα όνειρα γλυκά λέμε συνήθως....τι είναι τούτο πάλι?σκιάχτηκα.... :D :D :D εφιάλτες θα βλέπω όλη νύχτα!!! :D :D :D

aorate ναι ήταν το "κλικ" που ήθελα...σου έγραφα λοιπόν να προσέχεις αύριο και να μην χτυπήσεις το κεφάλι σου γιατί έχω και άλλες ασκήσεις :? :D :D

καλό ξημέρωμα!!!
 #12262  από aoratos
 Σάβ Νοέμ 28, 2009 1:02 am
Εμείς οι ξενύχτηδες το πρωί είμαστε έτσι....

[youtube]l7lEAgjvjUg[/youtube]
 #12267  από βικυ
 Σάβ Νοέμ 28, 2009 9:12 am
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!
Κοιμοσαστε ολοι ετσι?
Το ξενυχτισατε εχθες!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ83 καλη αρχη και ανυπομονω να μαθω πως θα παει η............ αρχη :mrgreen:
aoratos δεν ξερω για την ταινια εγω θελω μονο τον χρυσο.Ευχαριστω!
Τα λεμε!
 #12278  από Κατερίνα
 Σάβ Νοέμ 28, 2009 8:12 pm
Καλησπέρα!!!
Σαν ένεση καλά πήγε,ούτε που την κατάλαβα... :D πλάκα είχε και μ'αρέσει που μπορώ να την κάνω μόνη μου!
Πριν μια ώρα ξεκίνησαν οι παρενέργειες!!Αυτό το κομμάτι της ένεσης,όπως όλοι ξέρετε δεν έχει καθόλου πλάκα... :(
Πάω να ταβλιαστώ στο κρεβάτι μου...
Καληνύχτα σας και όνειρα γλυκά!!
είδες elena τπτ τρομακτικό για σήμερα... :lol: :lol: :lol:
φιλάκια!
 #12280  από Γιούλη Κ.
 Σάβ Νοέμ 28, 2009 8:32 pm
Καλησπέρα σε όσους δεν ξεφαντώνουν σε μπαράκια αυτή την ώρα ή μάλλον είναι νωρίς ακόμα :roll: χμμμ!!! ξεσυνήθισα στα σαββατοβραδυνά ξεπορτίσματα :roll:

Λοιπόν Κατερίνα μου σου εύχομαι όλα να πάνε καλά με την πρώτη σου επαφή με το ¨μη-τζιζ" :mrgreen: Τελικά, όσο και να σου φαίνεται τώρα βουνό, είναι θέμα συνήθειας γμτ!!!

Ξεκινήσαμε το στόλισμα του δέντρου; Κι εγώ κι εγώ κι εγώ... αλλά δε με ακούνε :oops: οι άντρες της οικογένειας :cry: Ελπίζω αύριο να ψήσω τον καλό μου να κάνει τα προκαταρκτικά, δηλαδή ν' ανεβάσει το δέντρο και τα στολίδια από το υπόγειο, να στήσει το δέντρο και να βάλει τα φωτάκια... ζητάω πολλά; :roll: Τα υπόλοιπα ο μικρός μου κι εγώ :roll: Α! φυσικά το στόλισμα του μπαλκονιού είναι αποκλειστικότητά του :roll: χιχι!!!

Για γλυκά είναι νωρίς ακόμα :lol: Το θέμα θα το αναλύσουμε περισσότερο το Δεκέμβρη :lol: Το καφενείο πότε θα το στολίσουμε; :roll:

Καλό σαββατόβραδο να έχουμε και καλή Κυριακή :D :D :D Μ' αυτό τον καιρό θα ξαμοληθούμε στις παραλίες; :roll: Ωραίο θα ήταν καφεδάκι σε κάποια παραλιακή καφετέρια :roll: Αυτά γι΄απόψε, εύχομαι σε όλους τα καλύτερα :D :D :D και πολλά φιλιά :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. είδες Κατερίνα μου; τίποτα δεν είναι :roll: οι παρενέργειες έχουν ένα ζόρι... αλλά θα ξεπεραστούν σύντομα!!! Καλή σου ξεκούραση :lol: :lol:
 #12282  από αλεξανδρος1
 Σάβ Νοέμ 28, 2009 8:45 pm
Καλησπέρα σας. Έλενα σου έγραψα οτι μάλλον ήταν θεία δίκη για αυτά που γράφεις για εμάς και να δοκιμάσεις να το γλυκάνεις λίγο μήπως και σταματήσει να διαμαρτύρεται. Στολίσατε; Εμείς μόλις τελειώσαμε και ευτυχώς θα ησυχάσω απο την μικρή για απόψε αφού έχει κάτσει μπροστά απο το δέντρο και χαζεύει τα φωτάκια. Αντε να ξεκινάμε σιγά σιγά να στολίσουμε και εδώ και να φτιάξεται και κανένα γλυκάκι γιατί έχω κάτι υπογλυκαιμίες τώρα τελευταία. Καλό βράδυ και όσοι βγήτε έξω καλά να περάσετε.
 #12289  από elena
 Σάβ Νοέμ 28, 2009 11:55 pm
Καλησπέρα σε όλα τα παιδιά...μικρά ,μεγάλα,και λίγο "μεγαλούτσικα"!!!

Κατερίνα,εύχομαι να είσαι έτσι σε όλη την συνέχεια!!!και μπράβο που κάνεις την ένεση μόνη σου...για μένα ούτε να το φανταστώ!!!ξεκουράσου πάρε παυσίπονα και καλό βράδυ...

Γιούλη ,καλά στολίσματα!!!και εμένα το ένα από τα "καμάρια"μου λείπει ,οπότε θα περιμένουμε αύριο να γυρίσει και να στολίσουμε...εμείς πρέπει να κανονίσουμε ημέρα ,ώρα..κτλ...γιατί είναι πολύ απασχολημένα τα χρυσά μου!! :D

Αλέξανδρε ,ναι τα διάβασα ,για το λουκουμάκι...και μην χαίρεσαι ,σήμερα,άντε και αύριο θα κάθετε η μικρή να χαζεύει το δέντρο...μετά κάτι θα σκεφτεί!!!τι νόμιζες ?ότι θα ησυχάσεις?κάνε όρεξη :D

ελπίζω να μην είχαμε τίποτα απώλειες ...κεφάλι,χέρι,πόδι...και να είστε όλοι αρτιμελής την Δευτέρα :D ντιιιιιν...ντααααν...ντααααν...για ποιόν χτυπάνε οι καμπάνες?βρε τι γίνεται σήμερα?

η αλήθεια είναι ότι σήμερα σηκώθηκα κάπως σαν τον μικρό του βίντεο :D :D
μάλλον το ψιλοκρυωματάκι συνεχίζει και με ταλαιπωρεί...δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου...αλλά θα περάσει ,που θα πάει?

καλό βράδυ σε όλους και καλό ξημέρωμα!!!
elena trikolore :D

Y.Γ η Mary_d_ath που να έχει πάει σήμερα?
  • 1
  • 166
  • 167
  • 168
  • 169
  • 170
  • 2901