Στάθη χρόνια πολλά και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω εσένα και όλους του φόρουμ που το καλοκαίρι με την περιπέτεια μου ήταν εδώ για μένα να πουν ένα λόγο και μια γνώμη.
Στάθη, τα καθυστερημένα χρόνια πολλά κι΄ από μένα. Να είσαι πάντα γερός και δυνατός όπως σε γνωρίσαμε και σε ξέρουμε.
H μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση είναι να βλέπεις τη φωτεινότητα που εκπέμπει ένα ευχαριστημένο πρόσωπο και να ξέρεις ότι έχεις συμβάλλει κι΄ εσύ σ΄ αυτό.
Σας είμαι ευγνώμον για το ωραιότερα δώρα των λόγων σας, τα οποία όπως τα προσφέρετε με την ψυχή σας, ευχή μου πάντα να μπορώ να ανταποδίδω με όμοια.
Και αυτό γεμίζει την ψυχή μου με θαυμασμό, αλλά και δύναμη να συνεχίσω με Πίστη και προσπάθεια να βελτιώνω τον ηθικό μου νόμο, ώστε να μπορώ να δέχομαι, αλλά και να μεταδίδω και να μεταφέρω έμπρακτη Αγάπη και Χαρά όσο πιο βαθιά και μακριά γίνεται.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ/ΕΣ !!!!
“Η φύση θεραπεύει, η επιστήμη καθοδηγεί, η πίστη ολοκληρώνει.”
Χρόνια πολλά σταθερά προοδευτικά μοιράζοντας χαρά και γνώση.
γιατί
Quality is not an act, it is a habit - Aristotle
με στίγμα:34 ,55 S // 26, 28 E
Τα πάντα είναι ενέργεια και μόνο αυτή υπάρχει.
Ταιριάξτε τη συχνότητα της πραγματικότητας που θέλετε να ζήσετε και τότε θα μπορέσετε να τη ζήσετε.
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. http://www.lifo.gr/articles/health-fitn ... cles/90052
Στάθη απο καρδιάς και με μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο σου, σου εύχομαι το αύριο σου νάναι πάντα καλύτερο απο το χθες σου.
Ξέρω χάνω επισόδια τελευταίως αλλά να με συμπαθάτε γιατί τελευταίως δίνω κι εγώ καθημερινά τις δικές μου μάχες.