• DIATARAXES YPNOY

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #119232  από billios
 Σάβ Ιούλ 23, 2016 2:41 pm
Η αυπνια εμενα με ειχε στειλει για κορτιζονη,αφου δοκιμασα καμποσα τελικα μου εγραψε η νευρολογος remeron 30mg τα οποια στην ουσια ειναι αντικαταθλιπτικο αλλα η κυρια παρενεργεια ειναι η υπνηλια και εμενα με επιασε ,κοιμηθηκα και στανιαρα.
Το σημαντικο ειναι οτι με επιασε απο το πρωτο χαπι,9 το πηρα 9΄30 ειχα ξεραθει.
 #119235  από Νικος chochlas
 Σάβ Ιούλ 23, 2016 3:40 pm
Ρε παιδια μια αθωα ερωτηση ... Ειστε υπερ να παιρνετε ολα αυτα τα φαρμακα μεσα στον οργανισμο σας ???
Μεχρι και το depon το αποφευγω οσο μπορω οταν παιρνω το rebif για να μην καλοβολεψω τον οργανισμο ... και παντα λεω θα περασει....

κλωνους, μυρμιγκιασματα, μουδιασματα , και ειδικα η αυπνια την εχω χρονια... αν δεν παει 4 τα μεσανυχτα δε μπορω να κοιμηθω ... το θεμα ομως ειναι οτι κοιμαμαι τοσο αργα γιατι ετσι ειχα συνηθισει απο φοιτητης... και λογω δουλειας λειτουργω καλυτερα αργα οταν υπαρχει ησυχια .... Αν ομως συμβει να χρειαστει να παω πρωινες δουλειες απο τις 8 .... στις 1 το βραδυ εχω ταβλιαστει...

Για τις διαφορες ενοχλησεις στα ποδια, μου ειχαν γραψει το lyrica....το πληρωσα αλλα τελικα δε το χω παρει ποτε....
χαριζονται οποιος τα εχει αναγκη (2 κουτια) :)
 #119245  από litsa
 Σάβ Ιούλ 23, 2016 11:29 pm
τα φάρμακα όταν τα χρειαζόμαστε τα παίρνουμε...
το πόσο κακό κάνουν στον οργανισμό μας...
θα έλεγα τόσο όσο και αν δεν τα πάρουμε...

δεν ει΄μαι υπέρ

αλλά δεν ει΄μαι και κατά..
 #119252  από billios
 Κυρ Ιούλ 24, 2016 1:57 pm
litsa έγραψε:τα φάρμακα όταν τα χρειαζόμαστε τα παίρνουμε...
το πόσο κακό κάνουν στον οργανισμό μας...
θα έλεγα τόσο όσο και αν δεν τα πάρουμε...

δεν ει΄μαι υπέρ

αλλά δεν ει΄μαι και κατά..

Θα συμφωνησω κανονικα με την λιτσα .
Οταν εχεις να κοιμηθεις 2 μηνους και πρεπει να πας για μεροκαματο στις 7.00 και πρεπει να ανεβεις σκαλα ή να χειριστεις τρυπανια και εργαλεια και εχεις και τις παρενεργειες της ιντερφερονης μεσα σε ολα,ε ναι θα παρω οτι να ναι για να κοιμηθω και να ξεκουραστω για να αντεξω.
Αν δεν επρεπε να ξυπνησω για δουλεια το πρωι φυσικα δεν θα επερνα τιποτα ,δεν θα με ενοιαζε.
 #119253  από κωστας
 Κυρ Ιούλ 24, 2016 2:48 pm
μαρια83 έγραψε:Γειά σας και απο μένα. Από ό,τι βλέπω υπάρχουν και άλλοι γύρω μου που πάσχουν απο αυπνία. Σε μένα όλα άρχισαν πριν 3 μήνες περίπου με αυπνίες που διαρκούσαν 1 νύχτα. Κατα τη φάση της αυπνίας κοιμόμουν μόνο 1-2 ώρες γύρω στα ξημερώματα. Αυτα τα κρούσματα ήταν συνολικά 6-7. Απο την Κυριακή που μας πέρασε όμως η κατάσταση έχει γίνει εφιλατική για μένα σε σημείο που νομίζω πως καλύτερα είναι να πεθάνω παρά να ζω έτσι. Την Κυριακή κοιήθηκα 1 ώρα μόνο. Δευτέρα κανα μισάωρο. Την Τρίτη πήρα μισό stilpnox και κοιμήθηκα περίπου 6 ώρες (χαζο ύπνο όμως). Την άλλη μέρα είχα ίλιγγο, φοβερό πονοκέφαλο και διπλωπία (προφανώς απο το stilpnox). Απο την Τετάρτη έως και σήμερα Σάββατο έχω κοιμηθεί συνολικά 1 ώρα. Χτες το πρωί πηρα μισό stilpnox μπας και κοιμόμουν, αλλά δεν με έπιασε καθόλου. Δεν ξέρω τι να κάνω! Το σώμα μου αρχίζει και με εγκαταλείπει πια!!

Δοκιμασε βαλεριανα και κανενα συμπληρωμ μελατονινης σιγουρα θα βοηθησουν...
 #119254  από ποπη
 Κυρ Ιούλ 24, 2016 3:35 pm
θεόδωρος27 έγραψε:ton teleytaio kairo mallon xronia den mporoysa na koimi8w eykola ton teleytaio xrono ayto epideinw8ike na fantasteite ta vradia emeina agrypnos olo to vrady sxedon
mia mera tyxaia rwtisa ton giatro moy an ayto einai apotelesma apo tin pa8isi
i apantisi itan nai moy eipe den mporoyme na to dior8wsoyme apla na pairnw ena ypnwtiko oxi iremistiko kai moy edwse to stilnox eytyxws me to xapi koimamai kapws giati alliws me evlepa na epefta katw apo tin exantlisi

υπαρχουν μαγαζια που πουλανε ολων των ειδων τα βοτανα, ηρεμιστικα, χαλαρωτικα κ ''αντικαταθλιπτικα'' κλπ, ολα αυτα προκαλουν υπνηλια, κοιμασαι σαν πουλακι κ ξυπνας φρεσκαδουρα! :)
Πινω καμια κουπα που και που οταν μου δημιουργειται αυπνια κ ανησυχια και λειτουργει καταπληκτικα.
 #119315  από μαρια83
 Τρί Ιούλ 26, 2016 4:45 pm
κωστας έγραψε:
μαρια83 έγραψε:Γειά σας και απο μένα. Από ό,τι βλέπω υπάρχουν και άλλοι γύρω μου που πάσχουν απο αυπνία. Σε μένα όλα άρχισαν πριν 3 μήνες περίπου με αυπνίες που διαρκούσαν 1 νύχτα. Κατα τη φάση της αυπνίας κοιμόμουν μόνο 1-2 ώρες γύρω στα ξημερώματα. Αυτα τα κρούσματα ήταν συνολικά 6-7. Απο την Κυριακή που μας πέρασε όμως η κατάσταση έχει γίνει εφιλατική για μένα σε σημείο που νομίζω πως καλύτερα είναι να πεθάνω παρά να ζω έτσι. Την Κυριακή κοιήθηκα 1 ώρα μόνο. Δευτέρα κανα μισάωρο. Την Τρίτη πήρα μισό stilpnox και κοιμήθηκα περίπου 6 ώρες (χαζο ύπνο όμως). Την άλλη μέρα είχα ίλιγγο, φοβερό πονοκέφαλο και διπλωπία (προφανώς απο το stilpnox). Απο την Τετάρτη έως και σήμερα Σάββατο έχω κοιμηθεί συνολικά 1 ώρα. Χτες το πρωί πηρα μισό stilpnox μπας και κοιμόμουν, αλλά δεν με έπιασε καθόλου. Δεν ξέρω τι να κάνω! Το σώμα μου αρχίζει και με εγκαταλείπει πια!!

Δοκιμασε βαλεριανα και κανενα συμπληρωμ μελατονινης σιγουρα θα βοηθησουν...

Κώστα τα έχω δοκιμάσει όλα αυτα για μέρες και δεν μου εκαναν απολυτως τιποτα. Η γιατρος μου ειπε πως ειναι μια κριση αγχους και υπερκοπωση ισως. Δυστυχως ξεκινησα θεραπεια για 10 μερες με stilnox 1/4 του χαπιου. Αφου τελειωσω ομως με αυτο, δεν θα ξαναπαρω αλλα χαπια
 #137054  από Ioannis Kiousis
 Δευ Φεβ 10, 2025 4:20 pm
Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα.

Σε διαταραχές ύπνου βοηθούν τα φαρμακευτικά μανιτάρια ερίκιο, γανόδερμα και πόρια (δοκιμασμένα σε ανθρώπινες μελέτες).

Το 1ο βοηθάει και στην επαναμυελίνωση.