• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11738  από aoratos
 Τετ Νοέμ 18, 2009 2:59 pm
Κούνια που με κούναγε... :P

[youtube]GSnp9bu-c9g[/youtube]
 #11747  από αλεξανδρος1
 Τετ Νοέμ 18, 2009 6:06 pm
Καλησπέρα σας. Ευτυχώς Γιώργο είναι μικρή ακόμα για να κανονίζει για πάρτι απο τώρα, στις 8/12 κλείνει τα 3, και έτσι κανονίζουμε εμείς ακόμα τι θα τις κάνουμε. Το σάββατο βέβαια θέλει να την πάμε στην παράσταση των mazoo ahd the zoo και πως θα αντέξω τόση ώρα να ακούω παιδικά τραγούδια δεν ξέρω. Μάλλον θα χτυπήσω κανα δύο λεξοτανίλ πριν για να είμαι στον κόσμο μου.
 #11750  από Maria77
 Τετ Νοέμ 18, 2009 8:55 pm
Καλησπέρα σε όλη την παρέα! :D
Πώς είστε σήμερα??
Εμένα σήμερα με ζαλίσανε στη δουλειά αλλά δεν βαριέσαι...είναι πράγματα αυτά για να αγχώνομαι? Θα τους γράψω όλους, αρκετά πιό σοβαρά προβλήματα έχω απο το πόσες αιτήσεις θα πρέπει να προλάβω στη δουλειά καθημερινά! :P

Τελικά θα στολισουμε το καφενείο, τί θα γίνει? Θα φέρω μερικά στολίδια! :D

Κοντεύει και η Παρακευή και βαριέμαι την όλη διαδικασία του Tysabri! Συνήθως πετυχαίνω μία νοσοκόμα που είναι λες και με τρυπάει και ψάχνει να δει που θα αφήσει τη βελόνα στη φλέβα μου... :shock: Φοβερό είναι...την τελευταία φορά που την είδα να με κοντεύει τρόμαξα...και με ρωτάει: "φοβάσαι?" "όχι" απαντάω εγώ...και ήθελα να συνεχίσω και να της πω "εσάς φοβάμαι" αλλά δεν είπα τίποτα. Ελπίζω να μην την πετύχω πάλι αυτή τη φορά... ;)
 #11751  από Maria77
 Τετ Νοέμ 18, 2009 9:07 pm
Μας αφιερώνω ένα υπέροχο καινούργιο τραγούδι απο τον Χατζηγιάννη που άκουσα σήμερα και τρελλάθηκα!!! Όχι τόσο για τους στίχους του αλλά κυρίως για τη μελωδία του...

απολαύστε το...
[youtube]JZ63KWkwzUk[/youtube]
 #11754  από elena
 Τετ Νοέμ 18, 2009 9:19 pm
Καλησπέρα σε όλα τα καλά...και "κακά"παιδιά :D :D
ονόματα δεν λέμε...οικογένειες δεν θίγουμε...
ελπίζω να είστε καλά!!! :D
είμαι πολύ κουρασμένη για να σας γράψω οτιδήποτε...ευτυχώς?οπότε μάλλον θα τα πούμε
αύριο...εκτός και αν μου έρθει έμπνευση :D :D
aorate ακόμα σε κουνάει!!!τελικά τι έγινε?τι έπαθες και δεν έδινες καμμιά απάντηση?
Maria77 γιατί δεν της λες να είναι ποιό προσεκτική της νοσοκόμας?γιατί να καταπιέζεσαι?
Αλέξανδρε είναι τόσο γλυκά τα παιδιά σε αυτή την ηλικία που δεν μπορείς να τους χαλάσεις χατήρι :D :D

καλό βράδυ σε όλους!!!!
elena trikolore :D
 #11757  από litsa
 Τετ Νοέμ 18, 2009 10:01 pm
τι αν γράψω .... τι να γράψω..? :shock: :shock:
ωραίο τραγούδι μαρία77
τέλειο!
ευχαριστούμε..

τώρα χαλαρώνουμε ..είναι τετάρτη ΄- ημέρα ρεμπιφάκιδων..
έρχονται Χριστούγεννα και ετοιμαστείτε για όμορφους στολισμούς, ταξίδια...
καλό βράδυ και ..καλό ξημερωμα!!
με όνειρα γλυκά και απονείρευτα... :o :o
 #11759  από soulla
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 12:11 am
OΛΟΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :?: ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕς ΥΠΝΑΡΑΔΕς ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙς :x ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ;) ΣΕ ΟΛΟΥς Ο ΦΤΕΡΩΤΟς ΕΡΜΗς ΝΑ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΣΑΝΔΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥς ΜΑς ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ :P :P :P :P :P :P
 #11760  από mary_d_ath
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 1:09 am
Καληνύχτα σε όλους/όλες!!
(σκτ μέρα η σημερινή, άντε να δούμε και την αυριανή!!)
Τελοσπάντων...
Καλό ξημέρωμα να 'χουμε!!
 #11761  από litsa
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 10:00 am
kalimera!!
σήμερα λόγω ρεμπίφ είμαι καταζαλισμένη...

τι να φταίει άραγε? και τα ντεπονάκια μου τα παίρνω και καλό :) :lol: κορίτσι είμαι.. :(

τεσπα καλημέρα και καλή δουλειά!!!!!!!!!!!!!

που είστε οι υπόλοιποι ??
αντε να στολίσουμε...
Συνημμένα
zografista22_small.jpg
zografista22_small.jpg (6.21 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
idea04.jpg
idea04.jpg (68.14 KiB) Προβλήθηκε 90 φορές
90070869_market.jpg
90070869_market.jpg (196.09 KiB) Προβλήθηκε 92 φορές
 #11762  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Πέμ Νοέμ 19, 2009 10:21 am
Καλημέρα σε όλους και όλες .

Αλέξανδρε αν το καλοσκεφθείς τα ναζάκια της κάρης σου είναι η τέλεια ευχαρίστηση , οπότε τα γραφόμενα σου για lexotanile , νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολικά .

Να πω κάτι για τις δημιουργίες εικόνων στο καφενείο . Μήπως η φαντασία που έχουμε δεν αρκεί , για να την ικανοποιήσουμε με τον γραπτό λόγο;
  • 1
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 158
  • 2901