Καλησπέρα σε όλους/όλες!!
Μπορώ να πω ότι βγήκα λίγο off...
Πολλά ψώνια...
Καταρχάς, περαστικά στη Λίτσα και στην Κατερίνα 83!!
Λοιπόν... Όχι, δεν ψώνισα και πολλά στα jumbo (στους Αγίους Αναργύρους έχει τα πιο ωραία jumbo κατά τη γνώμη μου, έχει καφετέριες, σινεμά, ένα μίνι λούνα παρκ, είναι ωραία για βόλτα, εκεί πάω πάντα).
Επειδή όμως έφαγα όλα σχεδόν τα λεφτά μου σε ρούχα, αρκέστηκα στο να αγοράσω 2-3-4-5-6 πραγματάκια για τη σχολή... Παρολαυτά τα "χάζεψα" τα χριστουγεννιάτικα!! Έχει πολλά ωραία, αν και τα περισσότερα αρκουδακια τα χριστουγεννιάτικα που τραγουδούσαν δεν δούλευαν...
Λοιπόν, από δέντρα είχε μόνο του ενός μέτρου (βλακείες, δεν αξίζει... Αλλά στολίδια, είδα και θα πάρω την επόμενη φορά!!)
Μόνο που με "χαλάει" αυτή η βλακεία που έχουν κάνει με τις μπάλες. Δεν τις αγοράζεις με κορδονάκι πια για να τις κρεμάς στο δέντρο και είναι χρονοβόρο να κάθεσαι με την κλωστή και να δένεις την καθεμία... ΒΑΡΙΕΜΑΙ!!
Θέλω να είναι έτοιμες και μόνο να τις κρεμάω σε κάθε κλαδί... Σε πορτοκαλί, σε λευκό, σε μπορντόχρυσο (χρυσοκόκκινο), όχι επιφάνεια λεία, τραχιά ωραία, δεν μπορώ να τις περιγράψω απόλυτα, έχουν φέρει πολλά ωραία.
Πήρα ένα τασάκι με τον santa claus έτσι για να πω ότι έκανα την πρώτη χριστουγεννιάτικη σε θεματολογία αγορά. Αγόρασα και ένα ωραιότατο σετ ραπτικής!!
Περιλαμβάνει κλωστές, ψαλίδι, δαχτυλήθρα, μεζούρα, ψαλίδι και γενικά ότι χρειάζεται για επιδιορθώσεις!!
Έχω χαρεί, πρέπει να βρω κάτι για να επιδιορθώσω τώρα, θα κάνω μια μεταποίηση σε μία μπλούζα που πήρα και έχει κάτι κορδονάκια που δε μου αρέσουν.
"Μάθε τέχνη κι άστηνε κι αν πεινάσεις πιάστηνε"...
Τώρα θυμήθηκα που ήμουν μικρή και έραβα φορεματάκια στις κούκλες μου, στη ραπτομηχανή του παππού μου!! Υψηλή ραπτική από τότε!! Το ένα μανίκι κοιτούσε βοριοανατολικά και τ' άλλο νοτιοδυτικά!!
Τελοσπάντων την άλλη φορά θα πάρω ένα σκιάχτρο με την πινακίδα "let it snow" και θα το βάλω στη βεράντα με φαναράκια (όλοι βάζουν άγιους βασίλιδες εγώ θα κάνω τη διαφορά

), θα δω βέβαια γιατί έχω και μία μανία να αγοράζω 1) κεριά και 2) μαξιλάρια!! Δεν έχω άλλο χώρο στο σπίτι και συνεχώς κάτι τέτοιο θ' αγοράζω!! Κι είχε φέρει τόσα ωραία καινούργια μαξιλαράκια...
Τελοσπάντων, πάλι "τραμπαλίζεται" η οθόνη... Μήπως έχει κολλήσει κανέναν ιό το πι σι;
Θα το βάλω σε καραντίνα...
Anyway, καλό σαββατόβραδο σε όλους/όλες!! Φροντίστε να διασκεδάσετε!!
Όταν η ζωή σε κερνά λεμόνια, μην ξεχάσεις να ζητήσεις λίγη τεκίλα και αλάτι!!
Και... άσπρο πάτο!!