• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11563  από elena
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 9:13 pm
Kαλησπέρα!!!τι κάνετε? :D :D

Mary_d_ath ,λες όντως να είναι κιτς?τι να διαλέξω ,δεν ξέρω...θα ψάξω!!!
λες να έχουν φέρει τα jumbo ?ποιόν να ρωτήσουμε....ποιόν να ρωτήσουμε...δεν μου έρχεται κάποιος στο μυαλό :?

christina ,να ξέρεις ότι στα θέματα της δουλειάς ο προιστάμενος πρώτα θα σου πιεί το αίμα ,και είναι αμφίβολο αν μείνει και ευχαριστημένος...
νόμιζα ότι μίλαγες για στόχους στην προσωπική σου ζωή...

aorate λες για αυτό να σε "αγαπάω"?επειδή αργείς να απαντήσεις?μπαααα!!!! :D :D

καλό βράδυ
elena trikolore :D
 #11565  από Thor
 Πέμ Νοέμ 12, 2009 9:24 pm
Παιδια αν κοιταξει κανεις για χριστουγεννιατικα ας δει και για δεντρα οπτικων ινων
Εχουμε ενα μικρο δεντρο αλλα θελω να παρουμε ενα μεγαλο γιατι το ειχαμε στο προηγουμενο σπιτι που δεν ειχαμε και πολυ χωρο
Συνηθως τα μεγαλα σουπερμαρκετ τα φέρνουν πρακτικερ σκλαβενιτης με τα jumbo δεν ξερω τι παιζει
Χαιρετισμους στην ομαδα
 #11580  από elena
 Παρ Νοέμ 13, 2009 12:09 pm
Καλημέρα σας!!!

καλέεεε....που είστε όλοι?12 το μεσημέρι και δεν άνοιξε κανείς το καφενείο?
τι κακό και αυτό!!!
τέλος πάντων μην μου στεναχωριέστε....τι έχουμε σήμερα? :D :D
οφθαλμόλουτρο :D και για τα κορίτσια και για τα αγόρια :D :D
ενδείκνυται για όλα...όπως ποδάγρα,αρθριτικά,σκολίωση,σκπ,κατάθλιψη,αχρωματοψία,τριχόπτωση και ένα σωρό άλλα.... :D :D

απολαύστε τον καφέ σας,κάντε την βουτιά ...στο τραγούδι....

και καλή συνέχεια στην ημέρα σας :D

[youtube]3IGCMJMj12g[/youtube]

και μην διαβάσω σχόλια για το τραγούδι....μια χαρά είναι για Παρασκευή, και 13, και μεσημέρι!!!!

Να είστε όλοι καλά
φιλιά σε όλους
elena trikolore :D
 #11586  από mary_d_ath
 Παρ Νοέμ 13, 2009 2:47 pm
Καλημέρα-καλημέρα!!
Ένα θα πω... Πήγα επιτέλους Μητροπάνο!!
Τι φωνή που έχει... Αφού έκανε τη δεύτερη φωνή σε ένα τραγούδι με την Πέγκυ και τι τραγουδούσε η Πέγκυ, το μικρόφωνο να άφηνε κάτω το ίδιο αποτέλεσμα θα 'χαμε!! Την επισκίαζε πλήρως με τη φωνή του κι ας ἠταν 2η φωνή...
Αλλά ήταν ίσως το χειρότερο μαγαζί στο οποίο έχω πάει... Πανάκριβο συγκριτικά με τ' άλλα και το μπαρ ήταν στριμωγμένο στον 1ο όροφο, αλλά ανεβήκαμε σε κάτι σκάλες και βλέπαμε ευτυχώς, έκλεψα και μια καρέκλα και καθόμασταν εναλλάξ!! :lol:
Με "χάλασε" και το γεγονός ότι ο Μητροπάνος είχε βάλει 2 "μπράβους" να σπρώχνουν τον κόσμο που τον πλησίαζε στην πίστα!! Και απ' ότι είδα δεν ήταν και ευγενικό το σπρώξιμο, αφού μια κυρία που χόρευε τα πήρε σε κάποια φάση και τους έκανε φασαρία!! :lol:
Εντάξει βρε Μητροπάνο, είσαι "θεός" στη φωνή αλλά ξεκαβάλα το καλάμι σου!!
Τελοσπάντων... Ως προς τα χριστουγεννιάτικα μπιχλιμπίδια τώρα...
Αύριο που θα πάω στο πιο ωραίο κατάστημα jumbo (το οποίο δεν θυμάμαι που είναι-θα με πάνε για να μάθω και το δρόμο) θα κοιτάξω τι έχει φέρει...
Καλό μεσημεροπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #11588  από elena
 Παρ Νοέμ 13, 2009 3:26 pm
Γειά σας και πάλι!!!

Mary_d_ath να κοιτάξεις όλα αυτά που είπαμε ,στο jumbo...
και φεύγοντας πάρε και καμμιά σακκούλα παραπάνω,μήπως χρειαστεί κανένας... :D
καλά,όλα τα μαγαζιά έχεις γυρίσει και ακόμα δεν ξεκίνησε η σαιζόν :shock: καλά κάνεις!!!
πάντως ο Μητροπάνος είναι πολύ γλυκός άνθρωπος στην καθημερινοτητά του..ήρεμος...ευγενικός και λιγομίλητος!τώρα γιατί γίνονται αυτά πάνω στην πίστα,μάλλον για λόγους ασφάλειας!

μην ξεχάσεις να ρωτήσεις και για το δέντρο του Thor!!!
Thor ,δέντρο με οπτικές ίνες δεν έχω ακούσει...καλώδια με οπτικές ίνες οκ...αλλά για δέντρο πρώτη φορά το ακούω :?

καλό μεσημέρι σε όλους :D :D :D
 #11594  από vivi_gia
 Παρ Νοέμ 13, 2009 5:27 pm
Oraio Elena to videaki!! :) therapeutiko den leo ;) kamia fora omos oi dunates siginiseis exoun kai to risko tous :lol: :D :)
 #11597  από Thor
 Παρ Νοέμ 13, 2009 6:10 pm
mary_d_ath κοιτα και για το δεντρακι καθε χρονο το θυμαμαι τελευταια στιγμη και τα χανουμε

Οσο για σενα Elena ελεγα να το πω να μην το πω
με το βιντεο θυμηθηκα τον Μητσικωστα που εκανε αναποδη κώλο τουμπα στο σοου του
αλλα δυστυχως δεν το βρηκα να διασκεδασουμε :lol:

Βαζω εναλλακτικα Μητσικωστα eurovision 2009 απολαυστε το
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Thor την Σάβ Νοέμ 14, 2009 10:44 pm, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
 #11600  από MARIA71
 Παρ Νοέμ 13, 2009 9:01 pm
Επιτέλους, τέλειωσα γι' απόψε. Πάω να μαζευτώ στο σπίτι, ν' ανάψουμε το τζάκι, να ψήσουμε και κάνα κάστανο. Άντε, καλό Σαββατοκύριακο σε όλους.
 #11601  από litsa
 Σάβ Νοέμ 14, 2009 11:36 am
καλημέρα!!!!
κρατάω το απουσιολόγιο και γράφω απουσίες!! :D :D :D
που είστε όλοι?
μου φαίνεται ότι πήγατε στα τζάμπο για τα χριστουγεννιάτικα...!!

και ..Χρόνια Πολλά στους Φίλιππους!!
Συνημμένα
200280-20051211-Merry_Christmas_800.jpg
200280-20051211-Merry_Christmas_800.jpg (39.64 KiB) Προβλήθηκε 126 φορές
 #11602  από MARIA71
 Σάβ Νοέμ 14, 2009 12:31 pm
Αυτό λέω κι εγώ, βρε Λίτσα. Μπήκα για να πω μια καλημέρα και δε βρήκα κανέναν. Πού πήγαν όλοι; Εδώ έχει υπέροχο καιρό σήμερα. Μια λιακάδα άλλο πράγμα. Πάω να κάνω καμιά βόλτα, ψώνια, σούπερ μάρκετ κλπ. Άντε, τα λέμε. Καλημέρα σε όλους.
  • 1
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 154
  • 2901