• Σωθήκαμε αδέλφια!!!!!

• Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Η τελευταίες εξελίξεις και νέα επικαιρότητας γύρω από την πάθηση της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #114377  από Poil
 Σάβ Ιαν 09, 2016 1:48 am
Το elmyelin είναι. Δεν νομίζω πως είναι ακριβώς όπως παρουσιάζεται. Ούτε για εμβόλιο πρόκειται ούτε για θεραπεία. Αναφέρεται ως κάτι καλύτερο από ιντερφερόνη που δε το παίρνεις τόσο συχνά. Σε συνεντευξη τους. Ανοσορύθμιση "ανοσοθεραπεια" κάνει. Αν κάποιος ξέρει κάτι περισσότερο ας το γράψει. Όσο ψάχνω βλέπω απλά αρθρα που λένε για τα κατορθωματα των Ελλήνων αλλά τιποτα ουσιαστικό και κουράστηκα! Είχα γνωρίσει μια κοπέλα από την ομάδα Ισπανίδα και μου έλεγε τι κάνει αυτό αλλα δυστυχώς δε καταλαβα τίποτα. Είχα ρωτησει από επιστημονικό ενδιαφέρον τοτε δεν είχα πρόβλημα για να ζητησω λεπτομεριες. Δυσκολη συνεννοηση στα αγγλο-ισπανο-ελληνικα.
 #115544  από fewtile
 Σάβ Μαρ 12, 2016 7:22 pm
Σχετικά με το εμβόλιο, σε ξόφαλτση/βιαστική κουβέντα που είχα με νευρολόγο, μου είπε πως είναι λάθος η πληροφορία αυτή και πως υπερέβαλλε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος που το διέδωσε αυτό και του ζήτησαν να αποσύρει το εν λόγω δημοσίευμα για ευνόητους λόγους. Απογοητεύτικα κι εγώ όπως κι εσείς αλλά η ελπίδα υπάρχει!