• Την Προσοχή σας σχετικά με το NEUROASPIS PLP10

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #114529  από Κώστας
 Παρ Ιαν 15, 2016 12:27 pm
Κύριε Γιάννη, αυτό που κάνατε αντιλαμβάνεστε ότι επηρεάζει και το ίδιο σας το προϊόν;! Πως είναι δυνατόν κάποιος να το εμπιστευτεί και ν΄ αποθέσει τις ελπίδες του σ΄ενα δημιουργό που στερείται ηθικής!! Τι θα με πείσει πλέον ότι το σκεύασμα δεν στοχεύει επιτηδευμένα στο πορτοφόλι μου και μόνο! Είναι αδύνατον από ανήθικο δημιουργό να προέρχεται υγιές προϊόν! Δείξε μου το δάσκαλό σου, να σου πω ποιος είσαι, λέει η λαϊκή σοφία. Κρίμα γιατί με την ενέργειά σας αυτή, καταδικάσατε (τουλάχιστον στα μάτια μου) και το προϊόν σας κι έχω πλέον κάθε λόγο να πιστεύω ότι μας τάζει φύκια για μεταξωτές κορδέλες!
 #114533  από dm123
 Παρ Ιαν 15, 2016 2:54 pm
Στάθη έχεις επικοινωνήσει μαζί του;

Δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει τόσο βλάκας απατεώνας..μα να χρησιμοποιεί το πραγματικό του e-mail;..πραγματικά θέλω να τον γνωρίσω.

Κώστα εάν λαμβάναμε τα φάρμακα με βάση τον ηθικό ή μη τρόπο που προωθούνται στην αγορά (βλ BAYER - ιντερφερόνες- με την δωροδόκηση γιατρών, TEVA - copaxone με νόθευση των φαρμάκων και καλύτερη τιμή στους διαγωνισμούς) δεν θα παίρναμε ούτε depon

Αλλά πραγματικά μου φαίνεται απίθανο να είναι τόσο βλάκας αυτός..Μία φορά ήθελα να κερδίσω προσκλήσεις με άλλο όνομα από το δικό μου και έφτιαξα στο Yahoo άλλον λογαριασμό με άλλο όνομα ακόμα και από άλλον server έστειλα το mail συμμετοχής για να μην φαίνεται η ίδια ip address.Και όλα αυτά για μία διπλή πρόσκληση συν ότι ήμουν αρκετά νέος σε ότι αφορά τους υπολογιστές.

Αυτός μπήκε στην κοινότητα με πραγματικά ονόματα και μόνη κάλυψη τον τρόπο γραφής του και ένα ψευδώνυμο..δεν μπορεί ρε παιδιά να είναι τόοοοοσο ανίδεος
 #114534  από litsa
 Παρ Ιαν 15, 2016 3:02 pm
και ποιος σου είπε ότι ολοι, είναι έξυπνοι?? ή ξέρουν από τεχνολογία?? εεεεεεεε

εμείς είμαστε οι αδαείς, κτλ κτλ
 #114536  από dm123
 Παρ Ιαν 15, 2016 3:12 pm
Συμφωνώ...αλλά πες εγώ είμαι απατεώνας..δεν θα σκεφτώ πως θα το κάνω έτσι ώστε να μην με ανακαλύψει κάποιος;Τουλάχιστον δεν θα ρωτήσω κάποιον; Εδώ διακυβέυονται πολλά χρήματα..δεν μπαίνεις απλά με ένα ψευδώνυμο
 #114540  από MARINA21
 Παρ Ιαν 15, 2016 5:50 pm
litsa έγραψε:O Γιάννης έγραψε το λινκ πιο πάνω..
Για όποιον θέλει τον πλήρη ορισμό του αμοραλισμού είναι εδώ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE ... F%8C%CF%82

Ο αμοραλισμός είναι μία από τις πολλές φιλοσοφικές έννοιες, και συναντάνται στην Ηθική φιλοσοφία.

Αμοραλιστής είναι ο ανήθικος, αυτός δηλαδή που απορρίπτει και δεν αναγνωρίζει τις ηθικές αξίες,[1] ενώ επίσης μετά από μία παράνομη πράξη, δεν αισθάνεται τύψεις. Ο αμοραλισμός διαφέρει από τον αηθικισμό στο γεγονός ότι ο δεύτερος αρνείται μόνο τις εκάστοτε ισχύουσες ηθικές αξίες[2] για χάρη άλλων, που τις θεωρεί υψηλότερες και ηθικότερες.

και κάτι ακόμα... ας μην ξεχνάνε, όλοι αυτοί που υποτιμούν απλά την νοημοσύνη μας, ότι όλοι ... ακούτε??? όλοι, είμασταν και είμαστε, ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ευαίσθητοι, με αξίες που τελικά ούτε έχουν ονειρευτεί στην δικιά τους ζωή!!

και επίσης όλοι μα όλοι, είχαμε τις δουλειές μας, τις οικογένειες μας, και το κυρίαρχο μας στοιχείο, ήταν και είναι το νοιαξιμο για τους άλλους... η προσφορά μας, και πολλά άλλα...

(Δεν εξιδανεικεύω την κοινότητα μας, γιατί άνθρωποι είμαστε, τα κουσούρια μας τα έχουμε, αλλά ΝΑΙ είμαστε από τους άλλους ανθρώπους....!! για αυτό στην τελική αρρωστήσαμε.... απο σοκ που περάσαμε, από την πολύ μας προσπάθεια... κτλ κτλ )

Αυτά, και ευχαριστώ τον άνθρωπο που μου είπε την ατάκα:
Ακολούθα αυτό που έχεις διαίσθηση litsa μου και όλα θα πάνε καλά !

μια όμορφη μέρα σε όλους μας!!
ΛΙΤΣΑ ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙΣ!!! :smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping: Όμως για τους λόγους που προανεφερες δεν αξίζει να μας ταραζουν και να μας γεμίζουν αρνητικά συναισθήματα τέτοια ανθρωπακια!!!Απλά τους δίνουμε ένα ωραίο ωραιότατο "Χ" και τους γυρναμε την πλάτη...
 #114541  από Στάθης
 Παρ Ιαν 15, 2016 5:56 pm
Έλαβα το εξής μήνυμα-επιστολή το οποίο και και αναρτώ λόγου το ότι εμπεριέχει όλα τα μέλη του φόρουμ, όποια αξία και αν έχει αυτή στον καθένα μας:

Αγαπητέ Administrator,

Τα σέβη μου καταρχάς,

Επί του ατυχούς συμβάντος θα ήθελα και από σας προσωπικά να ζητήσω συγγνώμη αν και έχω λάβει ήδη το μήνυμα σας για αποδοχή από μέρους σας της δικής μου συγγνώμης και σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως.

Ότι και να συνέβη εγώ φαινόμουν ο υπαίτιος και έχω λάβει και λαμβάνω απόλυτα την εύθηνη.
Αν μου επιτρέπετε μέσω εσάς, και αν γινόταν, θα ήθελα πραγματικά να επεκτείνω την συγγνώμη και σε όλα τα μέλη του Forum σας.

Παραμένω πάντα στη διάθεση σας η οποιουδήποτε άλλου μέλους για οποιαδήποτε κουβέντα, ενημέρωση, ερώτηση επιστημονική η όχι, μέσω email, τηλεφώνου η ακόμα και συνάντηση όταν κατά καιρούς βρίσκομαι στην Αθήνα.

Εύχομαι από καρδίας τα καλύτερα για σας και όλους τους άλλους μαζί.
Να ξέρετε ότι στόχος ζωής είναι η θεραπεία της συγκεκριμένης ασθένειας.

Με εκτίμηση και
ένα μεγάλο ευχαριστώ
Ιωαννης
 #114542  από tom80
 Παρ Ιαν 15, 2016 6:19 pm
Προς Ιωάννη,

Eχω μεγάλη καρδιά και ΘΑ σε συγχωρέσω όταν επιβληθούν οι εκ του νόμου προβλεπόμενες διοικητικές και ποινικές κυρώσεις τόσο σε εσένα όσο και στην εταιρία σου.

Έχεις ακουστά το νόμο περί αθέμιτων εμπορικών πρακτικών?

Γνωρίζεις το ύψος του προβλεπομένου προστίμου για τις εταιρίες που παραβιάζουν τον ανωτέρω νόμο?
 #114543  από litsa
 Παρ Ιαν 15, 2016 6:30 pm
litsa έγραψε:Χαιρετώ τους συνασθενείς μεν, όχι όμως άρρωστοι στο μυαλό δε!

Από χθες που ακούστηκε το θέμα προσπαθώ να σκεφτώ ψυχραιμα, ώστε να μην αδικησω το προιον, και ότι έγινε χάριν του κέρδους, απ το συγκεκριμένο κύριο.

Είναι πολύ απογοητευτικό και συνάμα προσβλητικό και εγκληματικό, και εντέλει καταπτυστο.

Πόσες όμως τέτοιες πρακτικές δεν έχουν γίνει στο όνομα του κέρδους και τις φιλοδοξίας καποιων, καθώς και της ματαιοδοξίας.

Για μένα παιδιά, φίλοι μου, καμία συγνώμη δεν μου λιγοστεύει την πίκρα μου, για αυτό το γεγονός. Μεγάλη πίκρα, χωρίς μελοδραματισμούς!

ΔΕΝ υπάρχει δικαιολογία για το τι έκανε.

Να μας πει συγνώμη, γιατί θεώρησε ότι είμαστε τι??
Χαμηλής νοημοσύνης?? Ασθενείς? Ποναμε? Ότι ψαχνομαστε?? Ότι μας κυνηγάει το σύστημα? Ότι είμαστε εμεις οι άλλοι?? Ότι, για ότι έχουμε καταφέρει, το έχουμε κάνει χωρίς το κράτος δικαίου, χωρίς τους γιατρούς??? Μόνοι μας , μεταξύ μας τα έχουμε καταφέρει!!! Με την μεταξυ μας ειλικρίνεια τα έχουμε καταφέρει!!!

Ότι μας βλέπουν (όσο δεν θέλω να το παραδεχτώ, ως χρήμα και αριθμούς?)

Δεν πειράζει ομως, εμείς όλοι επιβιωνουμε, παρόλες τις αντίξοες συνθήκες!!!!

Εγώ προσωπικά δεν την θέλω την συγνώμη του!
Γιατί πολύ απλά, αφού σκέφτηκε και έκανε αυτό, μπορεί να κάνει και άλλα!!

Δεν αποτρεπω κανένα να το πάρει ή όχι.

Αλλά, έχω μάθει στην ζωή μου να είμαι σωστη και ειλικρινής!
Το πληρωσα ακριβά!

Και κάτι ακόμα ... Ο Θεός όταν έφτιαχνε τον κόσμο, έφτιαξε και τους Ελληνες... Για να γελάει!!!

Με πολύ αγάπη!!
Με μάρκετινγκ ασχολιόμουν πριν ασθενίσω... και δυστυχώς οι καλές εταιρίες είναι λίγες....
 #114546  από Μιμικαμ
 Παρ Ιαν 15, 2016 8:57 pm
Στάθης έγραψε:Έλαβα το εξής μήνυμα-επιστολή το οποίο και και αναρτώ λόγου το ότι εμπεριέχει όλα τα μέλη του φόρουμ, όποια αξία και αν έχει αυτή στον καθένα μας:

Αγαπητέ Administrator,

Τα σέβη μου καταρχάς,

Επί του ατυχούς συμβάντος θα ήθελα και από σας προσωπικά να ζητήσω συγγνώμη αν και έχω λάβει ήδη το μήνυμα σας για αποδοχή από μέρους σας της δικής μου συγγνώμης και σας ευχαριστώ ιδιαιτέρως.

Ότι και να συνέβη εγώ φαινόμουν ο υπαίτιος και έχω λάβει και λαμβάνω απόλυτα την εύθηνη.
Αν μου επιτρέπετε μέσω εσάς, και αν γινόταν, θα ήθελα πραγματικά να επεκτείνω την συγγνώμη και σε όλα τα μέλη του Forum σας.

Παραμένω πάντα στη διάθεση σας η οποιουδήποτε άλλου μέλους για οποιαδήποτε κουβέντα, ενημέρωση, ερώτηση επιστημονική η όχι, μέσω email, τηλεφώνου η ακόμα και συνάντηση όταν κατά καιρούς βρίσκομαι στην Αθήνα.

Εύχομαι από καρδίας τα καλύτερα για σας και όλους τους άλλους μαζί.
Να ξέρετε ότι στόχος ζωής είναι η θεραπεία της συγκεκριμένης ασθένειας.

Με εκτίμηση και
ένα μεγάλο ευχαριστώ
Ιωαννης
Τι ετσι απλα το χαρακτηρίζει ένα ατυχές συμβάν και νομίζει ότι καθάρισε?

Το γεγονός ότι εμπιστευτήκαμε,αυτόν και την εταιρία του, καταθέτοντας τα χρήματά μας και τις ελπίδες μας αγοράζοντας ένα σκεύασμα, που προσωπικά αμφισβητώ την αξιοπιστία του, ποια ακριβώς ευθύνη αναλαμβάνει??????

Ας μας εξηγήσει παρακαλώ πολύ...
 #114548  από billios
 Παρ Ιαν 15, 2016 9:41 pm
Ωραιος ειναι ο μαστορας !
Μιλαμε οτι ειναι λακέρδας εντελως.
Δε τρεχει καστανο ομως,εχουν περασει κι αλλοι κονιόρδοι του λογου του,αν το επαιζε ομορφα το χαρτι του θα εβγαινε κερδισμενος αλλα τωρα καηκε,κριμα γιατι εξεταζα σοβαρα το θεμα να γινω ποσοστο στη τσεπη του.
Τσίου.....το πουλακι ...τούι..
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8