• NEUROASPIS PLP10

• Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
Αλλές εγκεκριμένες ή μη αγωγές, χρήσιμα φαρμακευτικά & παραφαρμακευτικά σκευάσματα για την αντιμετώπιση της νόσου.
 #114021  από Yiannis
 Τετ Δεκ 09, 2015 8:11 pm
Φώτης Πετράτος έγραψε:Ναι Yianni.Και γω είμαι περίεργος για τις νέες μαγνητικές μου.(Σε 2 μήνες)Και αναμένω τα αποτελέσματα του stage3 της μέλετης για το σκεύασμα (τρίτο τρίμηνο του 2016) που διερευνά τη δυνατότητά του για επαναμυελίνωση.

Re Foti kala kaneis kai ta les giati sxedon emina monos mou sto forum... na katalavoun oti axizei ton kopo auto to prama... oloi tha to epernan kai oloi itan prothimoi na anaferoun entiposeis.. xereis kati? opos fenete pane kalitera kai exoun xechasi tous kenourgious pou perimenoun.. auto simvenei etsi gia na xereis... kai osoi apeminan oloi kala exoun na poun gia to neuroaspis plp10... ante kali sinexia se olous mas.. kai mesa mesa rixne kai kamia kouventa edw..
 #114022  από ΙΡΜΑ
 Τετ Δεκ 09, 2015 10:18 pm
Συναγωνιστεs.Εδω και 5 μηνεs περνω και εγω το ΝEUROASPIS.Aν και ειμαι στην δυσκολη περιπτωση τηs ασθενειαs[προοδευτικη επιδεινωση] τα αποτελεσματα μεχρι στιγμηs ειναι ...Καλυτερη διαθεση - λιγη περισσοτερη δυναμη - αλλα το κυριοτερο για μενα τακτοποιηση του ουροποιητικου μου (τελοs οι καθετηριασμοι) οπωs ελεγε και μια μπορω και κατουρω πλεον στο WC.Περισσοτερα πιστευω θα ελθουν μετα απο 7-8 μηνεs.Οποιοs το περνει να μην το σταματησει.Τα αποτελεσματα αναλογα με τον καθενα μπορει σε αλλουs να ειναι αμεσα και σε αλλουs οπωs στην περιπτωση μου να ειναι λιγα και σιγα-σιγα .παντωs πιστευω μετα τα δηλητηρια τοσα χρονια χωριs αποτελεσμα κατι παει να γινει .ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
 #114029  από Φώτης Πετράτος
 Πέμ Δεκ 10, 2015 6:20 pm
Ναι Ίρμα.Διαπιστώνω και γω τακτοποίηση του ουροποιητικού μου.Ήταν ένα σύμπτωμα που το είχα αποδώσει αλλού μέχρι τη διάγνωση της ΣΚΠ πρόπερσι.Υπομονή και θετική ενέργεια σε όλους εδώ και συνιστώ να κάνετε και μια δοκιμή στο plp 10.
 #114030  από you can do it
 Πέμ Δεκ 10, 2015 6:55 pm
Φώτης Πετράτος έγραψε:Ναι Yianni.Και γω είμαι περίεργος για τις νέες μαγνητικές μου.(Σε 2 μήνες)Και αναμένω τα αποτελέσματα του stage3 της μέλετης για το σκεύασμα (τρίτο τρίμηνο του 2016) που διερευνά τη δυνατότητά του για επαναμυελίνωση.
Φώτη, παίρνεις φαρμακευτική αγωγή;
 #114037  από kath
 Παρ Δεκ 11, 2015 12:34 pm
Καλημερα σε ολους. Επειδη πλεον ειμαστε στο Δεκεμβρη μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο νεο σχετικα με το ποτε και αν τελικα το plp θα κυκλοφορησει στην ελλαδα?
 #114038  από Yiannis
 Παρ Δεκ 11, 2015 5:45 pm
Fevrouario tou 2016... alla to perneis gia tora kateuthian apo Kipro me antikatavoli kai se treis meres sto spiti sou..
 #114039  από ΙΡΜΑ
 Παρ Δεκ 11, 2015 5:52 pm
Kath μην περιμενειs να ελθει ΕΛΛΑΔΑ.καλειs την εταιρεια στην Kυπρο τουs δινειs τηλεφωνο πληρη στοιχεια διευθυνσηs και σε 3-4 ημερεs σου παραδιδει η courier το δεμα με αντικαταβολη .τιμη τα 6 με εξοδα αποστοληs 263 ευρω.(στα φαρμακεια τηs Kυπρου που το επερνα στην αρχη η τιμη ειναι 50 ευρω).Τα 6 φτανουν για 3 μηνεs.Μπορειs να παραγγειλειs οσα μπουκαλια θελειs.Τα αποτελεσματα μπορει να τα δειs απο την αρχη η κατα την διαρκεια (αναλογα με το αποτυπωμα σου)
 #114040  από you can do it
 Παρ Δεκ 11, 2015 6:02 pm
kath έγραψε:Καλημερα σε ολους. Επειδη πλεον ειμαστε στο Δεκεμβρη μηπως γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιο νεο σχετικα με το ποτε και αν τελικα το plp θα κυκλοφορησει στην ελλαδα?
Σε επικοινωνία που είχα μαζί τους τον περασμένο μήνα μου είπαν ότι υπέγραψαν με εταιρεία στην Ελλάδα και θα έρθει Φεβρουάριο. Όταν έρθει θα μπορούμε να το παίρνουμε μόνο από ελληνικά φαρμακεία και όχι άμεσα από Κύπρο. Πάντως, αν το χρεώνουν τα φαρμακεία γύρω στα 50€, θα μας συνέφερε πιο πολύ άμεσα από τους ίδιους στην Κύπρο, αφού από εκεί το παίρνουμε 36€ αν θυμάμαι ακριβώς (εγώ παίρνω τρία συνήθως). Και τα μεταφορικά να βάλεις πάλι πιο φτηνά έρχεται. Το καλό βέβαια είναι ότι θα μπορούμε να παίρνουμε ένα όταν μας τελειώνει και όχι μεγάλη ποσότητα που τα πληρώνουμε όλα μαζί.
Είδα και ιστοσελίδα ελληνικής εταιρείας που έχει το Neuroaspis μέσα (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να την αναφέρω) και προφανώς είναι η ελληνική εταιρεία που θα το εμπορεύεται.
Τώρα, για Φεβρουάριο, έτσι είπαν, όρκο δεν παίρνω, γιατί από τότε που είχα πρώτη επικοινωνία έλεγαν Νοέμβριο, μετά Δεκέμβριο, μετά Ιανουάριο..... προφανώς δεν είχε λυθεί το θέμα του αντιπροσώπου. Για να δούμε. Το βασικό είναι να έχουμε αποτελέσματα. Και το εύχομαι σε όλους!
 #114042  από Φώτης Πετράτος
 Παρ Δεκ 11, 2015 9:51 pm
you can do it έγραψε:
Φώτη, παίρνεις φαρμακευτική αγωγή;
Όχι Γιάννη.Βιταμίνη D3 μόνο και τσάι κομπούχα.
 #114045  από Poil
 Σάβ Δεκ 12, 2015 12:23 am
Έχω ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό το Neuroaspis ειμαι στο δεύτερο μπουκάλι. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι ξεμουδιασε το δεξί μου χέρι που μου είχε μείνει από τις αρχές(τέλος Αυγούστου). Μουδιαζαν και τα πόδια μου στο έντονο περπάτημα τώρα δε νιώθω κάτι. Δεν παίρνω κάποια άλλη αγωγή. Κάτι καινούργιο δεν έχω πάθει οπότε υποθέτω ότι πάει καλά.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 23