• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11333  από elena
 Κυρ Νοέμ 08, 2009 12:58 am
aoratos έγραψε:Συγνώμη αλλά δεν θα σου πω γιατί αν μάθεις μετά θα πρέπει να πεθάνεις και αυτό δεν το θέλω για κανέναν λόγο. :D
αυτό θα είναι μεγάλη τραγωδία!!!! :D άσε...καλύτερα μην μου λες!!! :D
 #11334  από litsa
 Κυρ Νοέμ 08, 2009 10:28 am
καλημέρα!!! πήγε 10 η ώρα και 26 λεπτά!!
τι ωραία !! Κυριακή πρωί!!....

αχ! έχω να γράψω την εργασία και να την μάθω κιόλας..
καλη κυριακή να έχετε!
εδώ φυσάει δαιμονισμένα... μια βγαζει ήλιο, μια συννεφιάζει..
φιλιά :D :D :D :D
 #11348  από mary_d_ath
 Κυρ Νοέμ 08, 2009 2:49 pm
Καλημέρα σε όλη την παρέα!!
Διάβασα λίγο τα περί στολισμού που συζητήθηκαν, καλέ παιδιά μήπως είναι λίγο νωρίς;
Αλλά αφού μας αρέσει έτσι, ας στολίσουμε!! Ο Αόρατος θα ντυθεί Άγιος Βασίλης;
Ωραία!! Εγώ θα στείλω γράμμα κανονικά, Άγιε μου Βασίλη!! :lol:
Κάθε χρόνο τα τελευταία 3 χρόνια, το κάνω για την πλάκα μου. Γράφω κανονικά γράμμα και το στέλνω στη διεύθυνση "3ο συννεφάκι αριστερά"!!
Οι άνθρωποι του ταχυδρομείου θα γελάνε και φέτος!! :lol: :lol:
Τι ήθελα να πω...
Πολλά, αλλά τα ξέχασα!!
Να πω μόνο που ήμουν χθες... ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ!!

[youtube]G26TgL-dM0o[/youtube]

Δεν έχω χρόνο τώρα να περγράψω όλο το show, αλλά το όλο concept ήταν παρόμοιο με τη συναυλία που 'χε δώσει. Τα διαφορετικά ήταν τα 2 νέα της τραγούδια και κάτι βιντεάκια που έπαιζε στο videowall, σαν ταινίες μικρού μήκους ήταν σε σενάριο Καπουτζίδη νομίζω και με πρωταγωνίστρια τη Βίσση. Παρολαυτά από εκεί που ήμουν δεν έβλεπα το video wall αλλα την πίστα μια χαρά την έβλεπα!!
Το πισι θα μου σπάσει τα νεύρα!! Όλο μλκς μου κάνει, δεν μπορώ να γράψω άλλα, τκάνει "τραμπάλα" η οθόνη! :evil: :evil:
Τελοσπάντων, καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #11349  από Konstantina
 Κυρ Νοέμ 08, 2009 2:54 pm
Γειά σας κι από μένα, άργησα να ξυπνήσω γιατί ήμουν έξω εχτες ώς αργα. Πονάει το κεφάλι μου, πρεπει να κάνω δουλειες και βαριέμαι πολύ. Καλό υπόλοιπο Κυριακής σε όλους κι όλες
 #11350  από Konstantina
 Κυρ Νοέμ 08, 2009 2:57 pm
και μιας και ειπατε για Χριστουγενιάτικο στολισμό, δε μου αρέσουν καθόλου τα Χριστούγεννα....
 #11351  από soulla
 Κυρ Νοέμ 08, 2009 3:14 pm
mary_d ΕΙΣΑΙ ΦΟΒΕΡΗ :lol: ΚΑΙ ΜΕς ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ :lol: ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΚΕΥΤΗΚΑ ΟΤΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑς ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ Η ΒΙΣΣΗ ΑΠΟ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤHANKS MARY :(
 #11352  από mary_d_ath
 Κυρ Νοέμ 08, 2009 3:44 pm
Άσε κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα μόλις το άκουσα, για εμάς έχει γραφτεί!! "Θέλω να ζήσω, να ξαναγαπήσω να 'μαι άνθρωπος κανονικός λαλαλαλα...".
Αφού αν έδινε αυτόγραφα, που δεν έδωσε γιατί θα της έπεφτε ο κ*λος, θα μας έπαιρνα αυτόγραφο, θα την έβαζα να υπογράψει "στα fabulous μέλη του mssociety"!!
Παρολαυτά θα ξαναπάω γιατί υποτίθεται ότι εγώ δεν πήγα Βίσση και ανυπομονώ να πάω σε 2 εβδομάδες, χθες κοιμόμουν γιατί ήμουν με πυρετό (που και που τα ψεματάκια δε βλάπτουν, εξάλλου μια ζωή την έχουμε :P).
Αχ, πέρασα τέλεια... Ήταν η Νικολούλη, η Μενεγάκη, ο Λάτσιος, ο Χατζηνικολάου, η Μπάρμπα και αν δε μου φευγε ο φακός από το μάτι όλο και περισσότερα θα έβλεπα.
Στο Αθηνών Αρένα είμαι καταδικασμένη κάθε φορά να πηγαίνω "μονόφθαλμη", την προηγούμενη φορά (Ρέμος-Μαρινέλλα, θεοί κι αυτοί πριν 2 χρόνια!!) είχα την οπισθοβολβική νευρίτιδα και τώρα μου φυγε ο φακός και έκλεινα το ένα μάτι για να τα βλέπω πιο καθαρά!! :lol:
Αχ... Άπονη ζωή, θα πάω να κάνω laser, μόλις μαζέψω τα λεφτά...
Τελοσπάντων...
Καλό απόγευμα να 'χουμε!!
 #11355  από αλεξανδρος1
 Κυρ Νοέμ 08, 2009 4:39 pm
Καλησπέρα σε όλη την παρέα. Τελείωσε δεν ξαναπαίρνω άδεια ακόμα και σήμερα στην δουλειά ήμουνα για να προλάβω να βγάλω την χαρτούρα που είχε μείνει πίσω. Έλενα απο σήμερα το βράδυ θα σας μαζεύω για βραδυνή αναφορά και μετά θα πηγαίνεται για ύπνο.
 #11360  από elena
 Κυρ Νοέμ 08, 2009 6:38 pm
καλησπέρα σας!!! :D τι κάνετε?είστε όλοι καλά?

Αλέξανδρε,άδεια ήσουν?το μόνο που δεν σκέφτηκα... :D
να βγάλεις και το βράδυ αναφορά ,γιατί ακούω ψεμματάκια ,έξοδους αδικαιολόγητες και διάφορα άλλα...τελικά μας έχουν βάλει τα 22άχρονα τα γυαλιά ?τι έγινε βρε παιδιά? :D :D :D

δεν μπορώ να σας περιγράψω την μουρμούρα του άντρα μου σήμερα... :D :D :D
λόγω της επικείμενης συνάντησης με το εαπ,και σε μέρος που δεν έχω ιδέα που είναι,αλλά ούτε και πως πάει κανείς με το αυτοκίνητο,τον έβαλα και κάναμε όλες τις πιθανές διαδρομές,από Αθήνα,από παραλιακή..κτλ...για να δω πως θα πάω ,πόση ώρα θα κάνω ,και όλα τα σχετικά!!!
μου λέει κάποια στιγμή ,αφού είχε ψιλονευριάσει,μήπως θέλεις να βρούμε και την θέση που θα παρκάρεις ,να την έχεις έτοιμη? :D :D :D συγνώμη αλλά δεν έχω πάει ποτέ στο Κερατσίνι!!!εσείς ξέρετε που είναι? :shock:
ιδιότροποι άντρες!!!άντε πια... :D

αυτά προς το παρόν....

καλό απόγευμα....
elena trikolore :D
 #11366  από mary_d_ath
 Κυρ Νοέμ 08, 2009 8:24 pm
:lol: :lol: :lol:
Αφού τον έβαλες τον άντρα σου να τα σκεφτεί όλα βρε Έλενα, τι περίμενες να σου πει "αμέσως αγάπη μου!!" με το χαμόγελο στα χείλη;
Αυτό με την οδήγηση πάντως, αν δεν ξέρεις το δρόμο είναι εξαιρετικά αγχωτικό!!
Κάτι άλλο ήθελα να πω τώρα και δεν το θυμάμαι!!
Καλά να πω όμως, το πόσο χαρούμενη είμαι!! :D :D
Μου έκαναν πρόταση να μονιμοποιηθώ στη δουλειά, όταν πήγα συμφωνήσαμε ότι θα 'μαι προσωρινή μέχρι να γυρίσει αυτή που πήγε να γεννήσει!! Ξετρελάθηκαν όμως με τον τρόπο που χειρίζομαι την όλη δουλειά και θέλουν να μείνω, σκέφτομαι να δεχτώ...
Πιστεύω ότι θα τα καταφέρω!! Από την άλλη όταν βγει το πρόγραμμα της εξεταστικής μου θα δω τι θα κάνω, κάπως θα τα βολέψω...
Όσο για τα ψεματάκια που λέω που και που, πείτε μου τι είναι καλύτερο; Να πεις την αλήθεια και να φας τη γκρίνια της ζωής σου και να τσακωθείς και από πάνω; Πες εκεί το "αθώο" ψεματάκι και έχε το κεφάλι σου ήσυχο!!
Δεν έκανα και τίποτα κακό, ήθελα πάρα πολύ να πάω Βίσση!! Αφού αν δεν μπορούσε η συγκεκριμένη φίλη μου, με βλέπω να πήγαινα και μόνη μου!! :lol: :lol:
Πάω να "ετοιμαστώ", σήμερα είμαι πολύ καλά, δέκατα είχα μωρέ!! :lol: :lol:
  • 1
  • 145
  • 146
  • 147
  • 148
  • 149
  • 2901