• Ωρα για MRI

• Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Συζητήσεις για ιατρικές, διαγνωστικές και άλλες απαραίτητες εξετάσεις της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #113383  από anastasis
 Τετ Οκτ 14, 2015 11:19 pm
Καλησπερα παιδια. Απλα ηθελα να μοιραστω την αγωνια μου μαζι σας, καθως στις 22/10 εχω τις μαγνητικες μετα απο 2 χρονια. Τι θα εχει γινει αραγε εκει μεσα? Χαχαχα...
Απλα φοβαμαι οτι θα βρω παλι καμια καινουρια εστιουλα και θα πεσω ψυχολογικα, αλλα τι να γινει...θα περασει και αυτο. Φιλια...Να στε καλα! :smile-blush:
 #113395  από you can do it
 Πέμ Οκτ 15, 2015 10:19 pm
anastasis έγραψε:Καλησπερα παιδια. Απλα ηθελα να μοιραστω την αγωνια μου μαζι σας, καθως στις 22/10 εχω τις μαγνητικες μετα απο 2 χρονια. Τι θα εχει γινει αραγε εκει μεσα? Χαχαχα...
Απλα φοβαμαι οτι θα βρω παλι καμια καινουρια εστιουλα και θα πεσω ψυχολογικα, αλλα τι να γινει...θα περασει και αυτο. Φιλια...Να στε καλα! :smile-blush:

Anastasi σου εύχομαι να έχεις πολύ καλά νέα!! Είμαι νέα στο forum, δεν έχουμε ξαναμιλήσει, αλλά είπα να σου στείλω τις ευχές μου.
Λοιπόν υπομονή με την αγωνία, δεν είναι απαραίτητο να έχεις νέα εστία, μην το προεξοφλείς! Ούτε ψυχολογικά να πέσεις ό,τι και να γίνει! Ο ίδιος άνθρωπος δεν είσαι με εστία ή χωρίς;
Αναμένουμε να μας πεις τα καλά νέα!!!!
 #113398  από anastasis
 Παρ Οκτ 16, 2015 1:27 am
Να σαι καλα φιλη μου. Διαβασα την ιστορια σου και σου ευχομαι ολοψυχα οτι καλυτερο με οποιο τροπο και να επιλεξεις τελικα. Σχετικα με μενα ειναι παλια ιστορια. Κοντευω 12 χρονια διχως κανενα συμπτωμα και χωρις καμια Φαρμακευτικη αγωγη. Απλα το 2004 βρηκα μια εστια σε τυχαιο ελεγχο και απο τοτε κανω καθε χρονο μαγνητικη. Οι εστιες αυξανονται (4 πλεον στο κεφαλι και μια στον αυχενα) αλλα δεν ειχα καποιο συμπτωμα ακομα. Και η παρακεντηση το 2008 αρνητικη. Οι γιατροι μου διχως συμπτωμα δεν με εχουν ξεκινησει αγωγη προς το παρον. Για να δουμε για ποσο... :emojis-9: :emojis-9: :emojis-9:
Απλα λεω οσο αυξανονται οι εστιες θα αυξανονται κ οι πιθανοτητες να μου χτυπησει και εμπρακτα τη πορτα. Οχι τιποτα αλλο , περιμενω και τη κορη μετα το γιο που ειναι 4,5 ετων και φοβαμαι μη ξενερωσω τωρα. Χαχα...Σε ζαλισα...Να εισαι καλα και φυσικα you can do it...
 #113403  από kely
 Παρ Οκτ 16, 2015 12:04 pm
Ολα θα είναι τέλεια . Σου εύχομαι η μόνη ένοια σου να είναι το μεγάλωμα των παιδιών σου.
 #113413  από βικυ
 Παρ Οκτ 16, 2015 2:36 pm
Ανασταση, ουδεν σχολιον περί μαγνητικών, εστιων κλπ.
Στα έχουμε ξαναπεί πολλές φορές εδω, να μην σου τα ψαλλω πάλι τα...... καλαντα :emojis-9: Αααααααα, αδιορθωτος είσαι βρε παιδακι μου. :emojis-1:
Θελω μόνο να ευχηθώ, με το καλό να υποδεχθειτε το νέο μελος στην οικογένεια.
:happy-cheerleadersmileygirl: :happy-cheerleadersmileygirl:
Υγ. Αντε εύχομαι και καλά αποτελέσματα :emojis-3:
 #113416  από you can do it
 Παρ Οκτ 16, 2015 6:55 pm
Αναστάση περιμένεις μωρό και σκέφτεσαι τη μαγνητική;;
Με το καλό να γεννηθεί το παιδάκι σου και να είστε πάντα χαρούμενοι εσύ και όλη σου η οικογένεια !!!
Να δεις που δεν θα έχεις τίποτα νέο. Πίστεψε πως ό,τι έγινε έγινε και ως εδώ!! Μην περιμένεις εστίες, βγάλε το από το μυαλό σου και μόνο χαμογέλα και όλα θα είναι καλά!!
Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου και τα καλά σου λόγια.
 #113452  από litsa
 Δευ Οκτ 19, 2015 9:20 pm
:emojis-1:
ένα έχω να πω...όσο εισαι χαλαρός, θα εισαι μια χαρά...
για αυτό, κοίτα μπροστά! εγώ στην θέση σου, δεν θα έκανα ούτε μαγνητική...

:emojis-4: :emojis-1:
με το καλό να έρθει το μωρακι!!!
 #113456  από anastasis
 Δευ Οκτ 19, 2015 10:13 pm
Να εισαι καλα Λιτσα μου. Η αληθεια ειναι οτι ουτε εγω πολυηθελα αλλα ο δοκτορ ψιλοεπεμεινε να δουμε πως πανε τα πραματα εκει μεσα. Ευελπιστω τουλαχιστον στη στασιμπτητα. Βεβαια οπως λενε και οι φιλοι μου, ακομα και να βρω νεες εστιες, εφοσον ειμαι καλα να μην με επηρεασει αλλα ειναι ευκολο; Θεωρω οτι καλο ειναι να μην συσσωρευονται οι βλαβες. Για να δουμε. Φιλια.
 #113508  από anastasis
 Παρ Οκτ 23, 2015 8:01 pm
Την καναμε τη μαγνητικη εχθες, πρωτη φορα σε δημοσιο νοσοκομειο. Ξερετε ποτε μου ειπαν την απαντηση? 04/11/2015. 13 μερες μετα. Δεν εχουν γραμματεα λεει. Τα χαλια μας.
Μολις τους ειπα οτι ειμαι συναδελφος μου ειπαν θα προσπαθησουν να ειναι ετοιμη την αλλη Παρασκευη. Ας ελπισουμε τουλαχιστον σε καλα αποτελεσματα.
Να στε καλα παιδια.
 #113538  από litsa
 Δευ Οκτ 26, 2015 11:47 am
ρε παιδί...
πολύ ασχολείσαι, και βάζεις και ''μέσο'' για γρηγοροτερα αποτελέσματα...
τι να πω...

εσύ δεν θα πας, απο σκπ, αλλά από το άγχος σου.........

εγώ προσωπικά τους γιατρούς πλέον δεν θέλω να τους βλέπω....
εχω τόσο ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια... όχι μόνο με εμένα, αλλά και με τον γιο μου, που δεν μπαινω στον κόπο καν, να παω...

προσωπική μου γνώμη πάντα... τους αποφεύγω όσο μπορώ... !!!

ακόμα και πρόβλημα στο γόνατο που είχα, σε φυσιοθεραπευτή πήγα... ούτε καν σε ορθοπαιδικό και σε ακτινολόγο για ακτίνα...

:emojis-1: :emojis-2: :emojis-31: :emojis-31: