• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11285  από aoratos
 Σάβ Νοέμ 07, 2009 3:21 am
Γεια σας βρε παιδιά.

Μια χαρά είμαι... (όσο γίνεται...) οπότε απόψε καταρχάς θα αφιερώσω ένα τραγούδι στον εαυτό μου !!! :lol:
Από μένα για μένα λοιπόν το παρακάτω!

[youtube]DlGww6qdJxM[/youtube]

Κατά τα άλλα να πω ότι μου άρεσαν οι φωτογραφίες αν και δεν με πολυεκφράζουν. Ευχαριστώ Αχιλλέα για τον κόπο σου. :D
Κάποια στιγμή θα δείτε πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίες (όταν ψάξω να τις βρω). :P
Επίσης προτίμησή μου είναι τα ρετιρέ με θέα και όχι τα υπόγεια οπότε δεν χρειάζεται μαγικός τρόπος για να βγω αλλά μαγικός τρόπος για να ανέβω (βολικό και το ασανσέρ). :lol: :P

Καλό σας βράδυ γι απόψε που δεν θα δει κανένας το μήνυμα και καλήν ημέρα για εσάς που θα το δείτε όταν ξυπνήσετε.
Μιας και τα όνειρα είναι σε εξέλιξη να ευχηθώ να είναι όπως τα προτιμάτε !!! :lol: :P

Υ.Γ. Προσφέρω ποτό ή οτιδήποτε άλλο στο roof garden (ποτέ ξανά υπόγεια!). :lol: :P :D
 #11286  από elena
 Σάβ Νοέμ 07, 2009 9:27 am
Καλημέρα :D καλημέρα :D

ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!!σας γράφω σχετικά πρωί,αλλά επειδή πρέπει να προλάβω να τα κάνω όλα αυτά που έχω στο μυαλό μου,πρώτα να πω την ΚΑΛΗΜΕΡΑ μου :D :D

aorate πολύ καλό που κατάφερες και βγήκες από την υπόγα :D ένα μεγάλο χειροκρότημα λοιπόν...άντε και καφέ στο ρετιρέ για το πρωί :D μην ξεχνάς ότι η κάθε μέρα είναι διαφορετική,και ελπίζουμε πάντα ότι θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη...
πάντως δεν με έπεισες ότι είσαι καλά...τώρα θα μου πεις ότι δεν μου πέφτει λόγος,και θα είσαι όπως θέλεις...εντάξει απλά το λέω...

ο Αλέξανδρος που είναι?και οι υπόλοιποι που έχετε χαθεί?η Maria77?bistonas?kirk?και όλοι οι άλλοι?
Αλέξανδρε νομίζω ότι πρέπει να κάνεις κάτι ,εσύ που τα ξέρεις...να τους μαζεύουμε όλους το πρωί για αναφορά...

καλή συνέχεια στην ημέρα σας...θα είναι υπέροχη μέρα!!!

elena trikolore :D
 #11288  από litsa
 Σάβ Νοέμ 07, 2009 11:51 am
μια καλημέρα είναι αυτήήηηηηηηηη!!
πες την και ας πέσει κάτω..!!!!

που λεει και το άσμα..
προς το παρόν γράφω ...γράφω ... :shock: σκέφτομαι,... σκεφτομαι..στο τέλος θα το κάψω...
:o :shock:

λοιπον θα σας πω τη λύση του εύκολου θέματος: αν θέλουμε σε 21 χρόνια από τώρα να έχουμε 15000 ετησίως για 4 χρόνια για να σπουδάσουμε τους κανακάρηδες μας ή καλυτερα να πάμε διακοπές διαρκείας τότε θα πρεπει απο το 6 έτος απο τωρα μέχρι και το 20 -σύνολο 15 πληρωμές- να βάζουμε κάθε έτος στην τράπεζα 900,6 ευρώ.. οκ???
με επιτόκιο 15% όμως...

καλό ??
τώρα θα ξανασκεφτώ :roll: και θα σας πω πόσα πρέπει να βάζουμε στην άκρη - που θα τα βρούμε είναι άλλο θέμα- το βρήκα! θα κάνουμε χριστουγεννιάτικο μπαζάρ τα σκπ!!
με επιτόκιο 2% που είναι το σημερινό!! ή πολλά είπα????? :?: :?:
 #11298  από mary_d_ath
 Σάβ Νοέμ 07, 2009 1:58 pm
Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Να έχουμε μία πανέμορφη μέρα!! Και ένα υπέροχο Σαββατόβραδο!! (επιτέλους ήρθε το Σάββατο!! :D )
Έσκασα στον ύπνο, 10 ώρες γεμάτες κοιμήθηκα!! Αισθάνομαι τρομερά ανανεωμένη!! :lol:
Litsa, καλή η ιδέα αυτή με το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ!! :P
Να έχουμε και μουσική και ποτά, καλά θα πάει αν οργανωθεί καλά!!
Να το κάνουμε εδώ στο καφενείο, θα βάλουμε τα τραπέζια στον τοίχο για ν' ανοίξει ο χώρος, τι να στολίσουμε όμως;
Καράβι ή δέντρο; :P
Θα φτιάξουμε και οι νοικοκυρές εδώ μέσα φαγητά και γλυκά και θα τα πουλάμε!! :lol: :lol:
Τελοσπάντων, φεύγω!!
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
 #11302  από makisb
 Σάβ Νοέμ 07, 2009 3:06 pm
Καλό ΣΚ και από εμένα! Καλά να περάσετε ότι κι αν κάνετε!
 #11303  από Κατερίνα
 Σάβ Νοέμ 07, 2009 3:27 pm
Μια πολυ πολυ καλή μέρα σε όλους! :) :P :) :P
Ωραίο το Σάββατο γενικά δε λέω,εγω πάντως σήμερα ξεπατώθηκα στις δουλειές...Σε τι πόζα να κάτσω τώρα για να περάσει η μέση μου??? :?

Για το μπαζάρ αναλαμβάνω τα μελομακάρονα,τον Άγιο Βασίλη ποιός θα τον κάνει?

Καλή φάση! 900,60 το χρόνο δηλ 75,05 τον μήνα δεν είναι κι άσχημα,τσουκου τσουκου πολλά μαζεύονται...Αν δεν αξιωθώ να κάνω παιδάκια,να τα έχω για ταξιδάκια...
 #11305  από litsa
 Σάβ Νοέμ 07, 2009 4:33 pm
katerina83
ναι με επιτόκιο 15% θα δίνουμε 900 ευρωπουλα τον χρόνο..
με επιτόκιο 2% θα δίνουμε 3027 ανά έτος... που σημαίνει 252,2 ευρωπουλα τον μήνα...

εχω ακόμα 3 θέματα να λυσω ... ποιος θα με σώσει??? :evil: :o :lol: :lol: 8-) 8-) 8-) 8-)
 #11307  από Κατερίνα
 Σάβ Νοέμ 07, 2009 6:16 pm
Α τα έπιασες τα λεφτά σου... :lol: :lol: :D Δεν καταλαβαίνω τπτ απο αυτά!!! :oops:
Δεν μπορει, κάποιος εδω μέσα θα μπορεί να σε βοηθήσει... :P
 #11308  από BISTONAS
 Σάβ Νοέμ 07, 2009 6:52 pm
καλησπερα και απο μενα. Ωραιοτατη η ιδεα του μπαζαρ οσο για τις ετοιμασιες τα ζυμαρικα αφηστε τα σε μενα λεω να κανω 2 - 3 πιτουλες ενα τυροψωμο και 2 - 3 ελαιοψωμα.
Μονο στις πιτες δεν αποφασισα τι γεμιση να κανω, εδω θελω βοηθεια.

Καλο σαββατοβραδο σε ολους :) :) :)
 #11311  από elena
 Σάβ Νοέμ 07, 2009 8:50 pm
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!! :D :D
πως πάνε τα κέφια?ελπίζω όλα καλά!!!

γειά σου bistona...άντε χάθηκες και εσύ!!!
στην αρχή σκέφτηκα ότι ξεκινήσατε νωρίς τα σχέδια για τα Χριστούγεννα...αλλά μετά συνειδητοποίησα ότι τέλος του μήνα θα πρέπει να ξεκινήσουμε τα στολίσματα και όλα τα σχετικά :D :D
εγώ πάντως φτιάχνω πολύ ωραίους κουραμπιέδες...οπότε αν τους τρώτε ,σηκώνω μανίκια και ξεκινάμε :D :D
λοιπόν ακούστε ....
έχουμε έναν γείτονα που ξεκινάει και στολίζει νωρίς...χρειάζεται περίπου δύο μέρες,γιατί το σπίτι το κάνει σαν πυργολαμπίδα :D :D΄
για κάποια χρόνια λοιπόν με ρώταγε η γυναίκα του πότε θα στολίσουμε...
δεν έδινα σημασία ,γιατί στόλιζα όποτε με εξυπηρετούσε...μια χρονιά,έτυχε και στόλισα νωρίτερα από αυτούς...στεναχώρια...τι να σας πω!!!
μου λέει η γυναίκα του...αχ στόλισες και δεν σε προλάβαμε,θέλουμε εμείς να στολίζουμε πρώτοι...
από τότε λοιπόν φροντίζω και στολίζω νωρίς -νωρίς :D :D και τους ενημερώνω κιόλας...
-αύριο θα στολίσω... :D :D
αφού να σκεφτήτε ,μου λέει ο άντρας μου ....-θα τον πεθάνεις ,τον άνθρωπο,άστον να στολίσει αφού το έχει καημό :D :D
αφού στολίζω λοιπόν μετά όποτε τον βλέπω του λέω...-καλημέρα ακόμα δεν στολίσατε? :D
είμαι μεγάλη ζουζούνα :D :D :D

αυτά για να γελάσουμε :D :D

καλό ,απονήρευτο βράδυ
και καλό ξημέρωμα
elena trikolore :D
  • 1
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 147
  • 2901