• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11209  από mary_d_ath
 Παρ Νοέμ 06, 2009 11:31 am
Καλημέρα σε όλους/όλες!!
Τι κάνετε;
Εγώ είμαι λίγο σκτ, άρπαξα ένα κρύωμα (ελπίζω να μην είναι η γρίπη των χοίρων :lol: ), αλλά την παλεύω με ζεστά ροφήματα, μόνο το τσιγάρο δεν μπορώ να απολαύσω, αλλά μόλις "ξεμπουκώσει" ο λαιμός μου όλα θα 'ναι όπως πριν!!
Χθες στη σχολή της νοηματικής μάθαμε τα "χρώματα" και τα είδη ρουχισμού (καθώς και τα υφάσματα, βελούδο, μετάξι κ.τ.λ), τώρα μόνο τα χρώματα θυμάμαι!! Τα άλλα έτσι κι έτσι, αλλά θα τα κάνουμε επανάληψη την επόμενη φορά!!
Τελοσπάντων...
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
Να έχουμε μία όμορφη μέρα!!
 #11212  από elena
 Παρ Νοέμ 06, 2009 11:55 am
Καλημέρα τρομερά παιδιά :D :D
ελπίζω να είστε καλά!!!

κάνω ένα διάλειμμα ,σύντομο ,πριν επιστρέψω πάλι στα καθήκοντα :D :D και φυσικά είπα να σας γράψω ,να σας πω μια καλημέρα και να σας ρωτήσω τι κάνετε....

έχω μπερδευτεί...πάρα πολύ :D :D είμαι εργαζόμενη?είμαι σύζυγος?μητέρα?φοιτήτρια?νοικοκυρά?
"δούλα και κυρά"....έχω χάσει "τα αυγά και τα πασχάλια" :D :D
παίρνω τα βιβλία στην δουλειά...μόλις ξεκλέβω λίγη ώρα διαβάζω,πρέπει να γυρίσει το μυαλό στην δουλειά,έχει μείνει κολλημένο στα μαθηματικά...οπότε λάθος στην δουλειά :D :D
παίρνω τα βιβλία στο σπίτι ...εκεί που μαγειρεύω,διαβάζω...πάει το φαγητό :D :D
χτες το βράδυ ,κάποια στιγμή με ρώτησε ο γιός μου ,τι ώρα είναι και δεν μπορούσα να του απαντήσω...μου φαίνεται ότι έχω πολλά στο μυαλό μου ,και πολλές ασχολίες και δεν θα πετύχω σε τίποτα :? σημειώστε ότι αυτό το τελευταίο δεν ήθελα να το γράψω :o
μέσα μου λέω συνέχεια θα τα πετύχεις όλα...μπορείς...λίγο ακόμα!!!!θα πετύχω αυτά που θέλω...θα πετύχω αυτά που θέλω....το γράφω για να το εμπεδώσω καλύτερα :D

αυτά τα νέα μου...χτες δεν έκανα πολλά πράγματα ...ήταν ημέρα ξεκούρασης ,και σωματικής και πνευματικής....το απόγευμα δηλαδή ,γιατί το πρωί κανονικά στο πόστο μου...
Παρασκευή σήμερα και πρέπει να κάνω ένα σωρό πράγματα στο γραφείο...την ατυχία μου!!!
καμμιά φορά ζηλεύω τους ανθρώπους ,που τέλος της εβδομάδας το μόνο που έχουν να κανονίσουν είναι που θα πάνε για Σαββατοκύριακο...εκδρομές και τέτοια...δεν το έχω κάνει ποτέ!!
γιατί?γιατί Σαββατοκύριακο πρέπει να ετοιμάσω σπίτι,φαγητό,ψώνια,παιδιά,πλυσίματα για την εβδομάδα που έρχεται...αφού όλη την εβδομάδα ,ούτε εγώ ξέρω που βρίσκομαι :D :D :D

Γκρινιάζεις ...έλενα ...θα μου πείτε πάλι!!!ναι γκρινιάζω,τι να κάνω?από το πρωί ,σήμερα :D :D

εσείς τι νέα ?τίποτα ?όλα καλά δηλαδή...αυτό δεν είναι κακό!!!μια χαρά το βρίσκω!!!

άντε γράψτε τίποτα....

καλή συνέχεια στην ημέρα σας
φιλιά σε όλους
elena trikolore :D

Y.Γ.να ξεκλειδώσει κάποιος το υπόγειο...νομίζω ότι ο aoratos έχει μείνει μέσα :D :D :D
 #11218  από litsa
 Παρ Νοέμ 06, 2009 12:25 pm
αόρατος είναι θα βγει απο του υπόγειο με μαγικό τρόπο!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
τι να σας πω!!
που είναι η μιμικα η ελινα η γιούλη και όλη η άλλη παρέα???

τεσπα θα εμφανιστούν!
χθες επιτέλους ήρθε μια κυρία να μου καθαρίσει το σπίτι... το έκανε φιόγκο... που ήταν τόση σκόνη? από τις 8 μέχρι τις 5 έμεινε ... και θα ξανάρθει..
χιχχι και κάνω και καμιά δουλειά και εγώ!! :roll: :roll: :roll: άτιμη μέση!!

έχω και την εργασία ... τι θα παραδώσω?? διαβάζω το βιβλίο τα καταλαβαίνω :D :D
διαβάζω τις ασκήσεις του βιβλίου ? μια χαρά κατανοώ!! :roll: :) :D
διαβαζω τις ασκήσεις της εργασίας ?? ....άστα να πάνε ... γρι!! :roll: :roll: :roll: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

που θα πάει όμως κάθε φορά το ίδιο σκηνικό!! ένα μήνα πριν τις εξετάσεις τα μαθαίνω -ή μάλλον μου βγαίνουν όλα- άντε να δούμε μέχρι την Τρίτη τι θα κάνω??
και είναι και ενδιαφέροντα ... δάνεια πόσα ΄πληρώνουμε..ή αν θέλουμε να έχουμε σε 16 χρονια από τώρα 15000 ετησίως για το μεταπτυχιακό του παιδιού μας πόσα πρέπει να βάζουμε στην άκρη 6 χρόνια από τώρα??/
άντα παω για διάβασμα!!
φιλιά
ποολλλάααα
:D :D :D
 #11237  από makisb
 Παρ Νοέμ 06, 2009 3:15 pm
Πω πω ποτέ δεν τα συμπαθούσα όλα αυτά τα οικονομικίστικα :D
 #11253  από ahilleas
 Παρ Νοέμ 06, 2009 4:50 pm
Ψαχνατε τον Αορατο?
Καπου εδω ειναι...
Συνημμένα
aoratos1.jpg
aoratos1.jpg (85.95 KiB) Προβλήθηκε 157 φορές
aor6.jpg
aor6.jpg (97.34 KiB) Προβλήθηκε 157 φορές
aor5.jpg
aor5.jpg (30.57 KiB) Προβλήθηκε 156 φορές
 #11265  από elena
 Παρ Νοέμ 06, 2009 6:59 pm
Καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!!

ahilleas,ωραίες οι εικόνες :D :D αλλά νομίζω ότι δεν είναι ο δικός μας aoratos... :D :D :D
αλλά παρόλα αυτά,ανατρίχιασα :? είναι πραγματικότητα οι εικόνες αυτές?φάντασμα είναι?
anyway θα βγει κάποια στιγμή από την υπόγα ή έχει πάει εκδρομή και δεν θα εμφανιστεί :D ή απλά σήμερα μας παρακολουθεί διακριτικά :D

μια μεγάλη καλησπέρα σε όλους...
 #11266  από ahilleas
 Παρ Νοέμ 06, 2009 7:26 pm
Ελενα μολις ειδα τις φωτο σημερα σ'ενα σαιτ,αμμεσως σκεφτηκα το δικο μας Αορατο.
Ελπιζω να μη παρεξηγηθει που χρησιμοποιησα το ονομα του...
Και μενα με εντυπωσιασαν πολυ αυτες οι φωτογραφιες.Ειχε αρκετες ακομη.
Σκεφτηκα να τις μοιραστω μαζι σας,αφου καπως συνδεοντε με τον φιλο μας εδω.
:-)
 #11275  από mary_d_ath
 Παρ Νοέμ 06, 2009 10:27 pm
Καληνύχτα σε όλη την παρέα!!
Όνειρα γλυκά και απονήρευτα! :P
 #11280  από elena
 Παρ Νοέμ 06, 2009 11:33 pm
Καλησπέρα και πάλι!!! :D :D

ένα τελευταίο θέλω να πω ,στο κλείσιμο της ημέρας...βάλτε όση δύναμη έχετε και κρατάτε
αντέχουμε μην φοβάστε τίποτα :D
δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες,θα υπάρξουν και χειρότερες από την σημερινή ...αλλά θα υπάρξουν και καλύτερες...στο χέρι μας είναι να πάρουμε όλα τα αρνητικά και να τα κάνουμε θετικά για εμάς..έτσι θα αντιμετωπίσουμε το κάθε πρόβλημα και προπάντων θα μπορέσουμε να σταθούμε στα πόδια μας... :D
με χαμόγελο πάντα...είναι όμορφο να μπορείς να λες καλημέρα σε κάποιον και να μπορείς να χαμογελάσεις...κάποια στιγμή ,κάποιος θα στο ανταποδώσει :D

και ναι !!!συμφωνώ Mary_d_ath... απονήρευτα όνειρα,να είστε ήσυχοι :D

καληνύχτα λοιπόν και καλό ξημέρωμα σε όλους
elena trikolore :D

Y.Γ εν τω μεταξύ παρατηρώ ότι έχω κάνει 912 εγγραφές :o τι στο καλό έχω γράψει?
και ξέρετε ότι ο άνθρωπος που γράφει πολύ,δεν μιλάει πολύ?εκφράζεται μέσα από το γράψιμο :?
  • 1
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 146
  • 2901