• Η ιστορια μου-Συμπτωματα σκπ-προτροπη γιατρου για εξετασεις

• Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
Ανοιχτή συζήτηση πάνω στα ποικίλα συμπτώματα και τις υποτροπές που προκαλεί η ΣΚΠ.
 #112004  από tzina2012
 Παρ Ιουν 26, 2015 1:10 pm
Καλησπερα σε ολους.Πριν ενα χρονο αρχισε ο γολγοθας μου.Εχασα μια φιλη απο εμφραγμα ξαφνικα κ απο τοτε ξεκινησαν οι φοβιες μου.ετρεχα σε ολους τους γατρους κ στα επςιγοντα.δεν μπορουσα να αναπνευσω στην αρχη για τρεις μηνες κλπ.πηγα σε ψυχολογο οπου συνεχιζω μεχρι κ σημερα.αλλαξα καποια πραγματα αλλα...καθε φορα που αλλαζε κατι στην ζωη μου επανερχομουν στα οδια.τον δεκεμβρη που μας περασε νοσηλευτιλα στο νοσοκομειο με ολα τα συμπτωματα του κοσμου μαζι.τρεις μερες εκανα ολες τις εξετασεις πηγα μετα κ σε νςυρολογο εκανα κ μαγνητικη εγκεφαλου καρδιολογικες κλπ κ για να μην τα πολυλογω ολα καλα.πηρα αγωγη για πεντε μηνες κ εληξε σχετικα καλα μιας κ στο τελος μπορω να πω οτι κ σε συνδυασμο με την ψυχοθεραπεια βρηκα απαντησεις κ γνωρισα καλυτερα τον εαυτο μου.ομως....πριν απο δυο εβδομαδες ξεκιναω γυμναστικη εδω στο σπιτι κ.μετα απο δυο μερες αρχιζουν κατι τρελα μουδιασματα στα χερια κ λιγο στα ποδια.τα χερια απο τον αγκωνα κ κατω συνεχεια μουδιασμενα κλπ.κ να μην ξερω πιυ να στηριξω τον αυχενα κλπ.κ πονος στις παλαμες συν τσιμπηματα.κ ειδικα πονος στην κλειδωση του χεριου εκει πιυ ξεκιναει η παλαμη.να προσθεσω οτι κ με την εκπνοη μουδιαζαν τα χερι μου στις παλαμες στο πνω μερος.δεν αγχωνομαι παω σε ορθοπεδικο μιας κ λεω θα τραυματιστηκα στην γυμναστικη κ.μου δινει ηλεκτρομυογραφημα ανω ακρων.δεν εδειξε απολυτως τιπιτα.ουτε καρπιαιο σωληνα ουτε αυχενικο οπως υποστηριξε εκεινος...κ μου λεει..πρεπει να σε δει νευρολογος παλι κ να σε αναλαβει εκεινος.μου λεει η ειναι ψυχοσωματικο η ειναι καποια μορφη σκληρυνσης.μα του λεω εκανα μαγνητικη εγκεφαλου κ δεν εδειξε κατι.κ μου λεει ισως χρειαστουν κ αλλες μαγνητικες αν κ δεν θεωρω οτι εχεις κατι..εγω φυσικα τα εκανα πανω μου..εψαξα λιγο κ διαβασα για τις εξετασεις..απλα θελω να κανω μια ερωτηση...θα πρεπει να κανω παλι στο κεφαλι η ειναι οκ απο τον γεναρη που την εκανα?κ δευτερον οι δυο αλλες μαγνητικες αφορουν τον αυχενα κ την σπονδυλικη στηλη?τις κανεις μαζι η χωριστα?εκλεισα ραντεβου με την γιατρο μου αλλα οπως καταλαβαινεται εχω αγχωθει..σας ευχαριστω εκ των προτερων κ καλως σας βρηκα..κ μια συμβουλη...θα περασει κ αυτο(μακαρι να το ειχαμε εμπεδωσει ολοι).να ειστε καλα
 #112006  από Στάθης
 Παρ Ιουν 26, 2015 1:21 pm
tzina2012 έγραψε:θα πρεπει να κανω παλι στο κεφαλι η ειναι οκ απο τον γεναρη που την εκανα?κ δευτερον οι δυο αλλες μαγνητικες αφορουν τον αυχενα κ την σπονδυλικη στηλη?τις κανεις μαζι η χωριστα?εκλεισα ραντεβου με την γιατρο μου αλλα οπως καταλαβαινεται εχω αγχωθει..σας ευχαριστω εκ των προτερων κ καλως σας βρηκα..κ μια συμβουλη...θα περασει κ αυτο(μακαρι να το ειχαμε εμπεδωσει ολοι).να ειστε καλα
Γεια σου Τζίνα, εάν έχει κάνει Μαγνητική εγκεφάλου τον Γενάρη, μετά από 6μήνες μπορείς να ξανακάνεις εάν ψάχνεις κάτι, όπως στην περίπτωσή σου.

Όσο για την Αυχενική και Θωρακική μαγνητική, παρέα με εγκεφαλική υπάρχουν άλλοι που τις κάνουν χωριστά, και άλλοι που αντέχουν και τις κάνουν μαζί. Θυμάμαι ότι η διάρκεια όλων μαζί στην περίπτωσή μου ήταν γύρω στην 1ώρα και 40λεπτά, όπου και λάλησα από τα γκρικου γκρικι γκρικου γκρικι. Όταν βγήκα ευτυχώς δεν κόλλαγαν κουτάλια πάνω μου...

Καλή δύναμη και σου εύχομαι γρήγορα περιστατικά !
 #112019  από tzina2012
 Παρ Ιουν 26, 2015 5:22 pm
Στάθης έγραψε:
tzina2012 έγραψε:θα πρεπει να κανω παλι στο κεφαλι η ειναι οκ απο τον γεναρη που την εκανα?κ δευτερον οι δυο αλλες μαγνητικες αφορουν τον αυχενα κ την σπονδυλικη στηλη?τις κανεις μαζι η χωριστα?εκλεισα ραντεβου με την γιατρο μου αλλα οπως καταλαβαινεται εχω αγχωθει..σας ευχαριστω εκ των προτερων κ καλως σας βρηκα..κ μια συμβουλη...θα περασει κ αυτο(μακαρι να το ειχαμε εμπεδωσει ολοι).να ειστε καλα
Γεια σου Τζίνα, εάν έχει κάνει Μαγνητική εγκεφάλου τον Γενάρη, μετά από 6μήνες μπορείς να ξανακάνεις εάν ψάχνεις κάτι, όπως στην περίπτωσή σου.

Όσο για την Αυχενική και Θωρακική μαγνητική, παρέα με εγκεφαλική υπάρχουν άλλοι που τις κάνουν χωριστά, και άλλοι που αντέχουν και τις κάνουν μαζί. Θυμάμαι ότι η διάρκεια όλων μαζί στην περίπτωσή μου ήταν γύρω στην 1ώρα και 40λεπτά, όπου και λάλησα από τα γκρικου γκρικι γκρικου γκρικι. Όταν βγήκα ευτυχώς δεν κόλλαγαν κουτάλια πάνω μου...

Καλή δύναμη και σου εύχομαι γρήγορα περιστατικά !
Καλησπερα κ ευχαριστω για την αμεση απαντηση.Σχετικα με τις δυο αυτες μαγνητικες..ο γιατρος κρινει με βαση τα συμπτωματα ποια πρεπει να γινει η για να αποκλειστουν ολα τα ενδεχομενα πρεπει να γινουν αναγκαστικα κ οι δυο?η ισως κ η τριτη στο κεφαλι ξανα?
 #112027  από billios
 Παρ Ιουν 26, 2015 9:30 pm
Αν σε ψαχνει για σκλυρυνση θα πρεπει να κανεις και τις τρεις μαγνητικες και αν κριθει απαραιτητο να τις επαναλαβεις στους 6 μηνους,αν επισης κρινει ο γιατρος σου απαραιτητο θα σου πει να κανεις και οσφυονοτιαια παρακεντηση για ε.ν.υ.
 #112154  από tzina2012
 Τετ Ιούλ 08, 2015 1:08 am
Παιδια ειχα καιρο να γραψω.ακομα τρεχω για εξετασεις.βρηκαν μια εστια στην μαγνητικη αυχενα ,βασικα υποψια εστιας οπως γραφει,3.8 χιλιοστα χωρις να ενισχυεται με το σκιαγραφικο.θα κανω παλι μαγνητικες καθως κ παρακεντηση.ερωτηση...θα πρεπει να μεινω στο νοσοκομειο μετα την παρακεντηση κ ποσο?αυτο δεν το καταλαβα ακριβως..