• PRINCE.....!!!!

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #11041  από princeofathens2004
 Δευ Νοέμ 02, 2009 6:46 pm
Καλησπέρα.

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους σας για τη ζεστή αγκαλιά που μου κάνατε. Να είσαστε καλά, γεροί και δυνατοί (κι ας είσαστε και ορισμένοι Ολυμπιακοί, Γεώργιε άγλυκε - χωρίς γλυκό εννοώ και καλά να πάθεις που δεν είχε).
Επόμενη συνάντηση πότε? γιατί σ'αυτή την πάτησα και τελικά δε μπόρεσα να είμαι. Άλλωστε είναι λαϊκό το αίτημα για κάτι επόμενο.

Thanks again
 #11045  από Maria77
 Δευ Νοέμ 02, 2009 10:17 pm
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Prince, πάντα με υγεία! :)
 #11046  από Lena
 Δευ Νοέμ 02, 2009 10:22 pm
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΝ PRINCE
 #11065  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τρί Νοέμ 03, 2009 12:46 pm
Καλήμέρα PRINCE , θα σου πω κάτι για να μην στεναχωριέσαι . Γλυκό μπορεί να μην κατανάλωσα στη συνάντηση αλλά δεν το σκέφθηκα καθόλου λόγω της εξαιρετικής συνομιλίας που είχαμε με τα άλλα μέλη , καθώς και οι υποσχέσεις της Χρύσας για προσφορά ολόκληρης τούρτας σε επόμενη συνάντηση .
 #11101  από princeofathens2004
 Τετ Νοέμ 04, 2009 9:02 am
Γεώργιε

Δεν στεναχωριέμαι που τελικά δεν έφαγες γλυκό. Στεναχωριέμαι που τελικά δεν κατάφερα να έρθω για να σε πειράζω.
Όσον αφορά την τούρτα που έταξε η Χρύσα να ξέρεις ότι αν είμαι εκεί στην άλλη συνάντηση δε θα ακουμπήσει ούτε με το δάχτυλό σου τούρτα. Θα τη φάω όλη.

Γειά σου παλιο.......ολυμπιακέ. Να έχεις Καλημέρα
 #11105  από christina
 Τετ Νοέμ 04, 2009 9:23 am
Dear prince,

Ελπίζω να δέχεσαι ευχές από μια γαυρίνα.. :P
Χρόνια πολλά, ό,τι ποθείς!!
 #11109  από makisb
 Τετ Νοέμ 04, 2009 9:55 am
Χρόνια Πολλά!!
 #11115  από ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΩΤΟΓΕΡΟΣ
 Τετ Νοέμ 04, 2009 11:20 am
Αγαπητέ Prince , δεν έχω να πω κάτρι ιδιαίτερο παρά μόνο ότι για την τούρτα της χρύσας που νομίζεις, πτωχέ τω πνεύματι ότι θα φάς , κράτα μικρό καλάθι . Αυτό το λέω διότι σύμφωνα με τα λεγόμενα της ανωτέρω κυρίας η τελευταία , προορίζεται για μένα .
 #11156  από princeofathens2004
 Πέμ Νοέμ 05, 2009 7:41 am
Αγαπητέ Γεώργιε καλημέρα

Την πάτησες γιατί εκτέθηκες ανεπανόρθωτα αφού σε παρέσυρα και αποκάλυψες τελικά το αληθινό σου πρόσωπο. Είσαι "φαταούλας". Μην κρύβεσαι. Παραδέξου το.
Όσον αφορά την εν λόγω κυρία, τί να έλεγε βλέποντας στα μάτια σου την τρελή επιθυμία να φας γλυκό? Στο είπε προκειμένου να σε κάνει να ηρεμήσεις!

Υ.Γ. Το καλάθι που θα κρατάω θα είναι μικρό αλλά το κουτάλι που θα διαλέξω για να "μονομαχίσουμε" θα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ