• ΉΡΘΑ ΚΑΙ ΕΓΩ

• Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
Είστε καινούργιο μέλος; Παρουσίαστε τον εαυτό σας στην κοινωνία του MSSociety.
 #109854  από billios
 Παρ Μαρ 06, 2015 8:45 pm
Σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να βαλεις το μυαλο σου σε μια ταξη,ειναι απολυτος φυσιολογικο και ανθρωπινο να αγχωνεσαι.
Καθε τι νεο και ποσο μαλλον ασχημο νεο που αφορα την υγεια και το μελλον μας κανει να αγχωνομαστε,προεχει να γεννησεις και ΜΕΤΑ θα δεις περι τινος προκειτε,μην το δενεις οτι ειναι ντεβικ γιατι μπορει να μην ειναι.
 #109895  από manana
 Κυρ Μαρ 08, 2015 10:17 am
Σας ευχαριστω ολους παρα πολυ! Μου δωσατε πολυ κουραγιο που το ειχα αναγκη. Ο θεος να σας εχει ολους καλα κ να σας δινει δυναμη!
 #109897  από ΑΝΝΑ59
 Κυρ Μαρ 08, 2015 12:50 pm
:smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-sun: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #110214  από nick1981
 Τετ Μαρ 25, 2015 11:17 am
Για τη devic υπαρχει εξεταση αιματος για τα αντισωματα NMO.γινεται στο παστερ κ στη νευροδιαγνωστικη.εγω την εκανα στο ισραηλ το2009 κ πρεπει να την επαναλαβω.εχω μονο εστιε στο μυελο γι αυττοι την εκξανα.ευτυχως 5,5 χρονια κ δεν εχω υποτροπες.Συγγνωμη,μονο απο αυτη την οπτικη νευριτιδα ο γιατρος εβγαλε αυτη τη διαγνωση?
 #110232  από sofia13
 Τετ Μαρ 25, 2015 11:05 pm
'Ολα καλά να σου πάνε εύχομαι.
Επισκληρίδιο αναισθησία , έκανε φίλη μου και συνασθενής μας και της πήγαν όλα τέλεια...
Αλλά όχι σε γένα , σε άλλη επέμβαση .
Ψάξτο λίγο με το γιατρό σου .
Ψάξτο όμως, ναί;
Ευχές και αγάπη !
:smile-flower: :smile-flower: :smile-flower:
 #110343  από manana
 Τρί Μαρ 31, 2015 2:44 pm
σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!
για την ώρα δεν μπορώ να έχω ορθή διάγνωση διότι λόγω της κύησης δε μου επιτρέπουν να κάνω μαγνητικές με σκιαγραφικό ούτε θέλουν να με βάλουν σε διαδικασία για οσφιονωτιαία παρακέντηση, ούτως ή άλλως ακόμα κ αν γίνει διάγνωση δε μπορώ να ακολουθήσω κάποια φαρμακευτική αγωγή λόγω της εγκυμοσύνης. οπότε υπομονή και βλέπουμε.
η νευρολόγος λέει πως μάλλον πάμε για devic λόγω:
1)οπτική νευρίτιδα
2) μια εστία στον εγκέφαλο η οποία δε ξέρουμε τι είναι καθώς η μαγνητική ήταν χωρίς σκιαγραφικό
3)μια αλλοίωση στον αυχένα που και πάλι δε ξέρουμε και πολλά λόγω ότι έγινε μόνο μια μαγνητική εγκεφάλου χωρίς σκιαγραφικό
4) μούδιασμα στις άκρες των δαχτύλων (αντίχειρας δείκτης μέσος) του αριστερού χεριού που παρουσιάστηκε πριν από πέντε χρόνια

.. αυτά έχουμε για την ώρα...
ξέρει κανείς αν τελικά αυτές οι ασθένειες είναι κληρονομικές? αλλού διαβάζω ότι είναι και αλλού όχι, ανησυχώ πολύ για τα παιδιά μου, διαβάζω για περιπτώσεις με μικρά παιδάκια που διαγνώστηκαν και πονάω πολύ...

για την ώρα μου είπαν πως επισκληρίδειος επιτρέπεται, .. πλέον όμως δε ξέρω κατά πόσο έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς.
για το θηλασμό δεν έχω ιδέα, άλλος μου λέει πως δεν υπάρχει πρόβλημα και ίσως προστατέψει το μωρό από το να εμφανίσει κάτι παρόμοιο στη ζωή του και άλλος μου λέει οτι ο θηλασμός είναι πολύ μεγάλο στρες για τον οργανισμό και στην περίπτωση μου καλό θα ήταν να το αποφύγω... τελικά όσο ρωτάς μπερδεύεσαι περισσότερο...

... άντε και ο θεός βοηθός.. καλή δύναμη σε όλους!!!
 #110348  από ΑΝΝΑ59
 Τρί Μαρ 31, 2015 5:49 pm
:emojis-1: Σε ''βλεπω'' λιγο πιο χαλαρη ...Χαιρομαι γι αυτο ! Ειπαμε, θα ηρεμησεις και θα περιμενεις το παιδακι σου ! Μια παρατηρηση μονο : ΔΕΝ νομιζω οτι ο θηλασμος αποτελει πηγη στρες για τον οργανισμο . Καθε αλλο . Βοηθα παρα πολυ το σωμα της γυναικας να επανελθει , μετα τον τοκετο .Βοηθα στην αποβολη του λιπους της εγκυμοσυνης και στην απωλεια βαρους .Εκτος απ'αυτα , ειναι ανεκτιμητης αξιας για το παιδι . Τρεφει και δυναμωνει το σωμα του . Του δινει απεραντη γαληνη . Ενισχυει το δεσμο μανας-παιδιου .Κλπ...κλπ...Σου μιλαω εκ πειρας ! Και κατι αλλο : Γιατι θελεις να κανεις επισκληριδιο ;;; ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ !!!!! :emojis-4:
 #110349  από manana
 Τρί Μαρ 31, 2015 6:34 pm
έχω ήδη μια γέννα στο ιστορικό μου με καισαρική οπότε πάω πάλι για καισαρική και πλέον την κάνουν με επισκληρίδειο εκτός και αν υπάρχει κάποια αντένδειξη

από την ολική νάρκωση προτιμώ την επισκληρίδειο.., αν πήγαινα για φυσιολογικό τοκετό δε θα με ένοιαζε
ναι συμφωνώ με αυτά που λες για το θηλασμό μιας και το έχω ήδη ζήσει μια φορά ,αν κατάλαβα καλά η νευρολόγος φοβάται μήπως δυσκολευτώ -πιεστώ και έχω μετά κάποια υποτροπή που από ότι λένε οι πιθανότητες είναι ανεβασμένες μετά τη γέννα

μήπως ξέρει κανείς πόσο χρόνο χρειάζεται για να αποβάλλει ο οργανισμός το σκιαγραφικό (λογικά θα πρέπει να κάνω προσωρινή διακοπή του θηλασμού για να μπορέσω να κάνω τις μαγνητικές που εκκρεμούν.

.. χμ πιο χαλαρή δε ξέρω αν είμαι απλά κάνω το σταυρό μου και όπου με βγάλει και σκέφτομαι πως υπάρχουν και πολύ χειρότερα δυστυχώς...
 #110354  από ΑΝΝΑ59
 Τετ Απρ 01, 2015 9:34 am
manana έγραψε:έχω ήδη μια γέννα στο ιστορικό μου με καισαρική οπότε πάω πάλι για καισαρική και πλέον την κάνουν με επισκληρίδειο εκτός και αν υπάρχει κάποια αντένδειξη

από την ολική νάρκωση προτιμώ την επισκληρίδειο.., αν πήγαινα για φυσιολογικό τοκετό δε θα με ένοιαζε
ναι συμφωνώ με αυτά που λες για το θηλασμό μιας και το έχω ήδη ζήσει μια φορά ,αν κατάλαβα καλά η νευρολόγος φοβάται μήπως δυσκολευτώ -πιεστώ και έχω μετά κάποια υποτροπή που από ότι λένε οι πιθανότητες είναι ανεβασμένες μετά τη γέννα

μήπως ξέρει κανείς πόσο χρόνο χρειάζεται για να αποβάλλει ο οργανισμός το σκιαγραφικό (λογικά θα πρέπει να κάνω προσωρινή διακοπή του θηλασμού για να μπορέσω να κάνω τις μαγνητικές που εκκρεμούν.

.. χμ πιο χαλαρή δε ξέρω αν είμαι απλά κάνω το σταυρό μου και όπου με βγάλει και σκέφτομαι πως υπάρχουν και πολύ χειρότερα δυστυχώς...
:smile-flower: Καλημερα και ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ !Δεν ηξερα οτι προκειται να κανεις καισαρικη .Νομιζα οτι ''δεν θελεις να πονεσεις'' και ημουν ετοιμη να σε μαλωσω ! :smile-giggle: Συζητησε με τους γιατρους , για τη μορφη της ναρκωσης . Δυστυχως , δεν θυμαμαι ποσος χρονος χρειαζεται για να αποβληθει το σκιαγραφικο απο τον οργανισμο μας . ΚΑΙ αυτο , θα το συζητησεις με τους γιατρους. Οσο για το θηλασμο....βλεποντας και κανοντας ......Και παλι σου ευχομαι να πανε ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!! :smile-kiss:
 #110365  από billios
 Τετ Απρ 01, 2015 9:22 pm
Το σκιαγραφικο αποβαλεται τις αμεσως επομενες ωρες αρκει να βοηθησεις με πολλα υγρα για να εχεις ουρα.