• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10973  από aoratos
 Κυρ Νοέμ 01, 2009 1:54 am
Γεια σας παιδάκια.

Merci chryssa για τις συνταγές, έβαλα το site στα αγαπημένα για να το ψάξω πιο εμπεριστατωμένα! :lol:

Λίτσα θα σου απαντήσω πιο σίγουρα για το συγκεκριμένο θέμα την Δευτέρα που θα το δω στο γραφείο (εκεί έχω το Office 2007).

Ντίαρ Έλενα καλό θα ήταν να είχα ένα μικρό δείγμα του τι ακριβώς θέλεις να γράψεις. Βρες τρόπο να το δω (το έχεις σαν άσκηση :P ).

Καλό σας βράδυ από τα Πυρηναία Όρη! :lol: :P
 #10984  από Κατερίνα
 Κυρ Νοέμ 01, 2009 6:05 pm
Καλησπέρα και καλό μήνα!!!Νομίζω παράπονο για κρύο δεν έχει κανείς...Πήγα χτες με την παγωνιά να βοηθήσω μια φίλη με μετακόμιση-καθάρισμα και κατέληξα με δέκατα στο κρεβάτι!! :shock: Πάει και η συνάντηση και τα είχα κανονίσει όλα για να πάω(δεν είμαι απο Αθήνα)... :( Αλήθεια πως περάσατε παιδιά?Περιμένουμε τα νέα...
 #10986  από litsa
 Κυρ Νοέμ 01, 2009 7:02 pm
Κατερινάκι περαστικούλια!
και εγώ ψιλοκρύωσα.. χθες γιατί ήμουν ακομα με το κοντομάνικο... τάχα μην ζεσταίνομαι..
ειναι αυτό που λέμε ότι όποιος καεί στο χυλό, φυσάει και το γιαούρτι..
τέσπα .. έμεινα μεσα και ελπίζω αυριο να είμαι περδίκι!!

τι εγινε η συνάντηση ?? ακόμα περιμένουμε νέα!!
μάλλον έφαγαν όλα τα γλυκά και τους μεζέδες.. θέλω και εγώ ..!!

:D :D

αόρατε το βρήκα!
όταν αποθηκεύω το έγγραφο word 2007 και εχει εξισώσεις τότε πρέπει να αποθηκευτεί σαν αρχειο του word 2007 - το οποίο όμως δεν ανοίγει στα 2003 - προηγούμενα προγράμματα..
:lol: :lol: ελπιζω να τα λέω σωστά.. γιατί έτσι μου ζήτησε το προγραμμα..
οπότε θα την γράψω έτσι και μετά θα την αντιγράψω σε ένα αρχειο 2003... :D :D :D ;) ;) :roll: :roll:
 #10992  από Κατερίνα
 Κυρ Νοέμ 01, 2009 8:01 pm
Αχ ευχαριστώ Λίτσα μου!Πήρα 2 ντεπόν και είμαι καλά τώρα,μάλλον πρόλαβα κάτι πιο βαρβάτο!Περαστικά και σε σένα!Φιλάκια!!
 #11003  από mary_d_ath
 Κυρ Νοέμ 01, 2009 10:51 pm
Καληνύχτα σε όλους/όλες και όνειρα γλυκά!!
Αύριο πάω στο νέο μουσείο της Ακρόπολης (έχω χαρεί)!!
Πήγα και σε ένα σύγχρονο "μουσείο" κέρινων ομοιομάτων σήμερα, πλάκα είχε!!
Έπαιξα και κίνο για πρώτη φορά, δεν κέρδισα τίποτα...
Έχω όμως το τζόκερ, για να δούμε... :lol: :lol:
Μακάρι!!
Bone nuit!!
 #11013  από elena
 Δευ Νοέμ 02, 2009 12:07 pm
Μια μεγάλη καλημέρα σε όλη την παρέα!!!και καλό μήνα!!!

χαίρομαι που είστε όλοι καλά ,χαίρομαι που πήγε καλά η συνάντηση των παιδιών,περαστικά στις συναχομένες...υπομονή θα περάσει!!!

Mary_d_ath καλή επιστυχία στο τζόκερ!!!
δεν ήξερα ότι έχει και στην Αθήνα μουσείο κέρινων ομοιωμάτων :shock:
έχω πάει στου Λονδίνου και είναι πολύ ωραίο...

aorate ελπίζω να έφτιαξες την ψαρόσουπα....γιατί αν λάβω υπ'όψιν μου πόσο αργός είσαι,το ψάρι θα μπαγιατέψει ... :D :D

αυτά που συζητάγαμε τις προηγούμενες μέρες για τις εργασίες του εαπ,να σας πω ότι δεν μας έχει δοθεί καμμιά διευκρίνηση ,για το πως θα παρουσιαστεί η εργασία αλλά και τι ακριβώς θέλουν...μόνη μου βρήκα από μία φίλη ,εργασίες από άλλες ειδικότητες για να δω πως τις παρουσιάζουν...

aorate θα στείλω την πιο "μπιχλιμπιδωτή"άσκηση :D :D :D για να πάρεις μιά ιδέα....αλλά....
θέλω ρίζες ,αγκύλες{αυτές είναι μικρές} κλάσματα?και γενικά ότι μπορεί να με βοηθήσει,στο να γράφω ασκήσεις και λύσεις πιο γρήγορα...

Σήμερα το μεσημέρι θα ξεκινήσω rebif ...δεν θέλω :cry: :cry: :cry: την ατυχία μου :cry: :cry:
καλά...καλά δεν κλαίω ...θα γελάω :D θα σας γράψω εντυπώσεις...

αυτά προς το παρόν...

καλή συνέχεια σε όλους
φιλιά πολλά
elena trikolore :D

Y.Γ aorate την άσκηση πρέπει και να την λύσεις :D :D :D την έχεις για "άσκηση" :D :D
Συνημμένα
μαθ..jpg
μαθ..jpg (59.43 KiB) Προβλήθηκε 141 φορές
 #11017  από soulla
 Δευ Νοέμ 02, 2009 12:40 pm
κινεζικα ειναι :?: Η μαθηματικα αυτα :?: καλη αρχη ελενα ευχομαι να βοηθησει μην φοβασαι ολα θα πανε καλα :lol: :lol: μονο το θαρρος εχουμε ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙς
 #11018  από aoratos
 Δευ Νοέμ 02, 2009 12:57 pm
Καλημέρα και καλό μήνα από τα χιονισμένα Ίμια! :lol:

Λοιπόν έχουμε και λέμε…
Το κοίταξα σήμερα Λίτσα και έχεις δίκιο, το Office 2003 δεν έχει ενσωματωμένες τις Μαθηματικές συναρτήσεις, αλλά μπορείς να κάνεις κάτι άλλο… Στο Αποθήκευση ως να το αποθηκεύεις σαν Έγγραφο Word 97-2003.
Οι μαθηματικοί τύποι αποθηκεύονται σαν εικόνες μη επεξεργάσιμες.

Εσύ Έλενα έχεις τις εξής λύσεις εφόσον έχεις το Office 2003:
1. Αγοράζεις το 2007 ή το βρίσκεις σπασμένο…
2. Βρίσκεις ένα πρόγραμμα να κατεβάσεις που μπορείς να γράφεις τους τύπους. (Εγώ θα το κάνω στην τελική… )
3. Βρίσκεις έναν άλλο υπολογιστή με Office 2007.
4. Σου γράφω εγώ τους τύπους. :D

Υ.Γ.1. Δεν έφτιαξα ακόμα το ψάρι αλλά έδωσε μια συνταγή και ο ψαράς. Μία στρώση κρεμμύδια, το ψάρι από πάνω και από πάνω φέτες ντομάτα, 2 ποτήρια κρασί και στον φούρνο.

Υ.Γ.2. Αν σου λύνουν άλλοι τις ασκήσεις δεν κάνεις τίποτε :P

Υ.Γ.3. soulla 汉语/漢語 :P
 #11019  από elena
 Δευ Νοέμ 02, 2009 1:11 pm
Καλημέρα και πάλι!!!!

τώρα αν σου πω ότι δεν κατάλαβα τίποτα ....θα γελάσεις....ή θα κοπανήσεις το κεφάλι στον τοίχο!!! :D :D :D
για να μην συμβεί τίποτα από τα δύο ,θα προσποιηθώ ότι κατάλαβα!!!! :D :D :D
αλλά δεν είσαι εντάξει!!!την άσκηση που μου έβαλες ,την έκανα....εσύ γιατί? :D :D
δεν πειράζει...έτσι και αλλιώς τις έχω λύσει όλες...και στην ανάγκη στέλνω και χειρόγραφα τις λύσεις...δεν θα σκάσω!!!!

καλό μεσημέρι :D

Υ.Γ. μία ερώτηση:εννοείς να σου στέλνω τις ασκήσεις με τις λύσεις,να τα γράφεις στον υπολογιστή και να μου τα ξαναστέλνεις????εντάξει!!!!
 #11022  από aoratos
 Δευ Νοέμ 02, 2009 2:22 pm
elena έγραψε:Υ.Γ. μία ερώτηση:εννοείς να σου στέλνω τις ασκήσεις με τις λύσεις,να τα γράφεις στον υπολογιστή και να μου τα ξαναστέλνεις????εντάξει!!!!
Πρέπει να φοράς την περούκα σήμερα, δεν εξηγείται αλλιώς ότι έπιασες με την μία. :P

Βέβαια τώρα που το καλοσκέφτομαι υπάρχει μια εξήγηση ακόμα...
Καταλαβαίνεις μόνο ότι σε συμφέρει !!! :lol: :P
  • 1
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 140
  • 2901