• Καχυποψία....

• Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Γενική συζήτηση επί θεμάτων της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #109608  από Κωνσταντίνα
 Πέμ Φεβ 26, 2015 6:49 pm
Κώστας έγραψε:
Κωνσταντίνα έγραψε: Φτάνει κάποια στιγμή που λες ως εδώ μάγκες και ........είσαι ελεύθερος :smile-hi:
Κωσταντίνα δεύτερη φορά σήμερα που σου αποδίδω τα εύσημα. Τη τρίτη κερνάω καφεδάκι στο Mall
:smile-clapping: :smile-clapping: :smile-clapping:
Άντε Κώστα μου να στανιάρουμε λίγο, να ανοίξει κι ο καιρός και φύγαμε :auto-sportbike: :auto-swerve: :auto-rally: :auto-rally: :auto-dirtbike: :auto-driving:
 #109609  από litsa
 Πέμ Φεβ 26, 2015 6:56 pm
Ετσι ακριβώς....

εγώ παιδιά και το ρεμπίφ μου κάνω και ας έχει τρελές παρενέργειες και τις βιταμίνες μου καταπίνω...

τα υπόλοιπα είναι όπως τα βλέπει κανείς...
 #109611  από mplearkouda
 Πέμ Φεβ 26, 2015 7:21 pm
Άκρως ενδιαφέροντα τα όσα γράφει ο tom80.
Προσωπικά είμαι πολύ καχύποπτη πλεον με τους γιατρούς. Για να εμπιστευτώ κάποιον, πολύ βασικό είναι να μην νοιώθω ότι με βλέπει μόνο σαν χρήμα. Δεν παρα να είναι ο καλύτερος επιστήμονας εγώ δεν μπορώ να τον εμπιστευτώ.
Το συγκεκριμένο τύπο μάλλον θα τον είχα επισκεφτεί μέχρι τώρα αν ήμουνα στην Αθήνα. Και επειδή το σκέφτηκα σε διάφορες φάσεις να ξεσηκωθώ να πάω για να τον δω απο τις τόσες θετικές εμπειρίες που διάβασα εδώ, υπήρχαν και κάποια πράματα που με έκαναν καχύποπτη. Το πρώτο ήταν αυτό με την ιστοσελίδα που είπα αρχικά, που μπορεί να κάνω και λάθος τελικά, δεν παίρνω όρκο. Το άλλο που μου έκανε κακή εντύπωση είναι αυτό με τις αναλύσεις που τις κάνει στο εργαστήριο, όπως και το ότι θα πρεπε να στειλω αίμα στην Αθήνα, και δεν μπορούσε να μου πει τι αναλύσεις είναι να τις κάνω εδώ και να του στείλω απλά τα αποτελέσματα...
Αυτά όλα κάπου δεν μου άρεσαν. Με το post του tom80 είμαι πλεον σίγουρη ότι δεν υπάρχει για μένα κανενας λόγος να ξεσηκωθώ να ανέβω Αθήνα για να τον επισκεφτώ.
Ευχαριστώ tom80...

Να προσθέσω ότι πιστεύω κι εγώ ότι η ελπίδα έχει τεράστια δύναμη. Για αυτό θεωρώ εγκληματικό το ότι κάποιοι επιτήδιοι εκμεταλλεύονται τον πόνο και την απελπισία κάποιων ανθρώπων που τους αδίκησε η ζωή, και νευριάζω πάρα πολύ όταν επισκέπτομαι τέτοιους. Και το θεωρώ υποχρέωση μου να αναφέρω την εμπειρία μου με τέτοιους απατεώνες. Για μένα δεν είναι θέμα ότι σκοτώνω την ελπίδα, είναι θέμα ενημέρωσης..
 #109612  από tom80
 Πέμ Φεβ 26, 2015 8:08 pm
[quote="dm123"] δεν είμαι σίγουρος ότι είναι στη φυλακή[quote="dm123"]
ο dr. young που δεν είναι γιατρός αλλά κάτοχος διδακτορικού μπαινοβγαίνει στη φυλακή

[quote="dm123"] Επίσης ο κυρ Λευτέρης έχει μεν σπουδές ιατρικές αλλά δεν είναι εγγεγραμμένος στον ιατρικό σύλλογο. Τον έχω ρωτήσει περί τούτου και μου είπε ότι απλά δεν θέλει να έχει σχέση με τον κλάδο, του αρκεί ο τίτλος γενετιστής [quote="dm123"]
Πτυχίο Ιατρικής έχει σίγουρα ?

[quote="dm123"]Έχει και μια εταιρεία μονοπρόσωπη ΕΠΕ που λειτουργεί νόμιμα σαν ιατρείο – εργαστήριο επομένως έχει αυτή την δυνατότητα. [quote="dm123"]
Πως λέγεται η εταιρία του? Μήπως Health Sign μονοπρόσωπη ΕΠΕ ?

[quote="dm123"] διαφωνώ μαζί σου.. εμένα μου έδωσε την λίστα της αλκαλικής διατροφής αλλά δεν μου έβγαλε εκτός των καρύδια και για το κρέας μου είπε να αποφεύγω τα λίπη (δηλαδή το χοιρινό)..Με μέτρο το μοσχάρι, άφοβα κοτόπουλο, κουνέλι και όλα αυτά σε γενικές γραμμές χωρίς να δίνει διαιτολόγιο[quote="dm123"]
O κυρ Λευτεράκης είχε μια τυποποιημένη λίστα με το τι πρέπει και τι δεν πρέπει στην αλκαλική διατροφή και στα απαγορευμένα τρόφιμα είχε τα καρύδια και όλους τους τύπους κρέατος έκτος από το κοτόπουλο. Αν στη δικιά σου λίστα τα άλλαξε ήταν λόγο του κραξίματος που έφαγε από εμένα.

[quote="dm123"]Νομίζω όμως ότι σε περίπτωση που δεν δράσει κάτι(όπως στη περίπτωση σου) μπορείς άνετα να του την πεις ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα είχες και την υπόνοια μήπως και η άλλη εταιρεία που[quote="dm123"]
Σε εμένα τα συμπληρώματα είχαν ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ. Του την είπα άσχημα και απλά μείωσε το δόση

[quote="dm123"] Για το mycelent μπορείς από μόνο σου να διαβάσεις διάφορα ωραία πράγματα.. αλλά ο κυρ Λευτέρης σε αυτό είναι λίγο τραγικός. Κάθε φορά που το αναφέρω μου λέει και κάτι διαφορετικό στο τι περιέχει[quote="dm123"]
Το Mycelent κανει 46 Ε το μπουκαλακι (και δεν βγάζει μληνα) είναι απαράδεκτο να μην ξέρει γιατί στο δίνει και να σου πουλαει φούμαρα (διμεθυλεστερα του φουμαρικού οξεος βλέπε TECFIDERA) για μεταξωτές κορδέλες.

Κώστας
Έχεις δικιο φίλε Κώστα
πολλά τα λεφτά Άρη….
Ο Κυρ Λευτεράκης δεν δίνει καμία εξατομικευμένη αγωγή με βάση το ματαβολομικό προφίλ. Σε όλους ΠΣ δίνει τα ίδια!!!
Απλά σου παίρνει τα λεφτά για το τεστ

#110134  από nikolaras
 Σάβ Μαρ 21, 2015 7:58 pm
fantazomai milame gia ton giatrosto kolwnaki. Dn kserw gia sas aderfia egw proswpika eida diafora k beltiwsh k pistepste me den eimai o tupos p efftiakse h ugeia t logo kalhs dia8eshs. Gt eimai poly klapsas eixe ftiaksei h ugeia m standar logo twn skeuasmatwn m to pe k o neurologos m p dn pisteue apla m pe dokimase dn exeis na xaseis kati alla k o fusio m k pleon k o personal trrainer m . Dn ta lew auta gia na sas allaksw gnwmh . Apla ta lew gia na sas pw oti egw san nikos eida diafora. K ton empisteuomai k opote paw kaulantizw me thn party t xazologontas legontas fusika k ta problhmata m ola ktlp . Elpizw na mn eimai o monos p xei dei diafora oxi gt exw kapoio offelos ap to giatro apla gt egw san nikkos ton exw psula . Auta Sugnwmh gia ta greekglish <3 Agaph panw apo ola kouragio k dunamh na eiste kala
 #110139  από sofia13
 Σάβ Μαρ 21, 2015 8:13 pm
Μπράβο Νικολάρα , μπράβο .
Όλα καλυτερότερα να σου πάνε παιδί μας !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 #110142  από litsa
 Σάβ Μαρ 21, 2015 9:43 pm
μπράβο Νικολάρα μας!!!
Συγχαρητήρια!!!
και εις άλλα πολλάα!!!
χαίρομαι πολύ!!!
πάρα πολύ!! :emojis-2: :emojis-3: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1: :emojis-1:
και εμένα ο νευρολόγος μου στην Θεσσαλονίκη, μου είπε δεν πρόκειται να πάθεις κάτι, απλά χρήματα θα χάσεις...
ε, είπα και εγώ, ας δοκιμάσω, στην αρχή πήγα στο ραντεβού, και σκεφτόμουν ότι αν δεν μου αρέσει, δεν θα κάνω το τεστ...! ελα που μου είπε πράγματα, που άλλοι δεν τα είχαν πει...
και προχώρησα, και το είπα και σε εσάς... !!
Θεός δεν είναι, αλλά εμένα με έχει σταθεροποιήσει, έτσι δείχνουν και οι μαγνητικές!!
Πήγα, πρόσφατα, έκανα ξανά το τεστ, του έστειλα και μέιλ,, σε αυτά που δεν προλάβαμε να πούμε, και επειδή η υπόλοιπη ιατρική, μας θεωρεί ότι λόγω σκπ, πρέπει να επιδεινωνόμαστε, εγώ ακολουθώ τις βιταμίνες, την διατροφή, όσο μπορώ, την κίνηση... και ότι άλλο κρίνω ότι με βοηθάει... Δεν είμαι εντελώς πειθαρχημένη, αλλά προσπαθώ... όπως συνεχίζω το ρεμπιφ44, γιατί έτσι νιώθω...

Αφού γύρισα, εξήγησα, γιατί ήμουν χάλια, είχα να κάνω γενικές αίματος, ένα 9μηνο... ούτε και θυμάμαι από πότε?
αιματοκρίτης 32... αποθήκες? άδειες...
Σέρβις κάνουμε στο αυτοκίνητο, σέρβις στο σπίτι.. κτλ ... ε και εμείς σερβις χρειαζόμαστε... και φροντίδα.. και προδέρμ!

Ο καθένας κάνει ότι του αρέσει, ότι θέλει και ότι νομίζει ότι τον βοηθάει...
Θέλει όμως ασταμάτητη συνεχή προσπάθεια, σε όλα τα επίπεδα!
Αυτό είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε! Να μην τα παρατάμε...

Τα γράφω όλα αυτά, γιατί προβληματίστηκα αρκετά, δεν μου αρέσει να φανατίζομαι, και ρώτησα και μίλησα... ακόμα και με τον αθλητή, (ειμαι πελάτισσα στα βιολογικα προιοντα,) που παιρνει βιταμίνες, και εχει παει στον ντοκτορα, διότι ε΄χει και αυτός διάφορα θέματα, και μου είπε ότι αν μία μέρα δεν φάει τα αλκαλικα του, τότε, την επομένη είναι χάλια...

τα συμπεράσματα δικά σας!

καλή συνέχεια, λοιπόν σε όλους μας...
καλή δύναμη, επιμονή και υπομονή!!
 #110143  από Κωνσταντίνα
 Σάβ Μαρ 21, 2015 10:18 pm
Στεlitsa μου σου έχω πει και προσωπικά πόσο καλό μου κάνεις, αλλά θέλω να στο εκφράσω και δημοσίως :smile-inlove: .
Σ' ευχαριστώ πολύ :romance-kisscheek: :smile-flower:
 #110147  από βικυ
 Κυρ Μαρ 22, 2015 10:53 am
Νικο χαίρομαι που πας καλά και εύχομαι να συνεχίσεις έτσι και............ καλυτερα!