• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10953  από mary_d_ath
 Σάβ Οκτ 31, 2009 3:26 pm
Φτου ******... Είχα γράψει ένα κατεβατό και το 'χασα γιατί τα "παιξε" το pc!!
Τελοσπάντων, δεν τα ξαναγράφω, θα εστιάσω μόνο στη νοηματική...
Οι κωφάλαλοι μαθαίνουν και το κανονικό συντακτικό μας (Υποκείμενο, ρήμα, αντικείμενο κ.ο.κ), το οποίο χρησιμοποιούν στο γραπτό λόγο, αλλά στη νοηματική (που είναι ο δικός τους "προφορικός" λόγος) χρησιμοποιούν το δικό τους!! Σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολο γι' αυτούς να τα μάθουν, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κι αλλιώς!! Εξάλλου τα πάντα είναι μια συνήθεια!!
Και κάτι πολύ καλό που ανακάλυψα στο you tube:
[youtube]xMlBF50uizc[/youtube]

Αυτά τα παιδιά είναι διερμηνείς, το δε δακτυλικό αλφάβητο στην αρχή με το οποίο μας λένε το όνομά τους (όταν τραβάς το αυτί σου, αυτό σημαίνει, "όνομα") το κάνουν απίστευτα γρήγορα, δεν τους καταλαβαίνω!! Κάποιες λέξεις στην πορεία τις "πιάνω", με εξάσκηση πιστεύω με τον καιρό θα μου βγαίνει και εμένα από μόνο του χωρίς να "σκέφτομαι"!!
Τελοσπάντων... Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
Φροντίστε να περάσετε όμορφα!!
 #10958  από aoratos
 Σάβ Οκτ 31, 2009 4:34 pm
Γεια σας και χαρά σας από την ηλιόλουστη Παταγονία! :lol: :P

Ελπίζω να είστε καλά όλοι. :D

Λοιπόν μια παρατήρηση σε Έλενα και Λίτσα.
Τα Vista και XP είναι το λειτουργικό πρόγραμμα του υπολογιστή και δεν γράφουμε εκεί αλλά σε έναν κειμενογράφο όπως το Microsoft Word.
Λογικά Έλενα θα έχεις το Word 2003 ή το 2007. Γράψε ποιο έχεις και αν είναι γνήσιο ή όχι για να μπορέσω να δώσω τις κατάλληλες οδηγίες.

Κατά τα άλλα σήμερα πήγα στην Παταγονική Βαρβάκειο και αγόρασα έναν ροφό 3,5 κιλά. Προτάσεις μαγειρέματος δεκτές. :lol:

Καλό απόγευμα και γενικά καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε.

Από την όμορφη Παταγονία Αόρατος για το mssociety.gr

Υ.Γ. Σας χαιρετούν και οι πιγκουίνοι! :P
 #10960  από litsa
 Σάβ Οκτ 31, 2009 5:37 pm
το θέμα θέλει συζήτηση αόρατε... πάντα τα μπερδεύω ..αλλά είναι βιστα.. αυτά που έχω...
και το word δεν ξέρω...μάλλον του 03 ..

καλέ πότε έφθασες στην παταγονία και δεν μας είπες τίποτα??
θέλω και εγω διακοπές ..διαρκείας!!

βρήκα και κάτι ωραία σάιτ ...τέλεια
έχουν από όλα .. διακοπές, φθηνά εισιτήρια κτλ που να πας, τι να κάνεις και άλλα πολλά!!!

:D :D :D :D :D
χμ ο ροφός έ??
ο μισός σούπα και ο άλλος μισός σχάρα??
 #10964  από BISTONAS
 Σάβ Οκτ 31, 2009 6:58 pm
γεια σας και απο τα χιονισμενα βορεια προαστια της ελλαδας εχετε απολυτο δικιο το οτι εχω χαθει περιμενα πως και πως αυτον το καιρο νοιωθω πολυ καλλητερα με αυτη τη δροσια αλλα λογο δουλειας τρεχουμε και δεν φτανουμε γι'αυτο απουσιασα λιγες μερες. βεβαια η χαρα ειναι οτι ειμαι καλα και μπορω να βοηθησω ,αλλα να , κινδυνευω με πολλες απουσιες απο το καφενειο. :) :)
 #10967  από elena
 Σάβ Οκτ 31, 2009 7:38 pm
καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!! :D :D :D
ελπίζω να είστε όλοι καλά!!!

Mary_d_ath εν μέρει μου έλυσες την απορία :D μήπως μπορείς και να το ζωγραφίσεις? :D

BISTONA αν μείνεις από απουσίες την διαδικασία την ξέρεις!!!μην τα ξαναλέμε :D
κηδεμόνας...δικαιολογητικά...που ήσουν ,γιατί,πότε,πως κτλ :D

Λίτσα μάλλον μπερδέψαμε τα μπούτια μας!!!εγώ μιλάω για τα windows ,εσύ για τα word,και ο aoratos μακάρι να ήξερα :D :D

Λοιπόν dear aoratos :D αν μου μιλάς για το excell 2003 ή 2007 να σου πω ότι έχει ο άντρας μου στον υπολογιστή του το excell 2003 ή office 2003 ,δεν ξέρω αν είναι το ίδιο πράγμα,είναι γνήσιο ,δεν ξέρω να το χειρίζομαι ,οπότε φέξε μου και γλίστρησα :D :D
πόσο είπα ότι θέλω να γράψω την εργασία μία εβδομάδα? :D κάντες δύο για καλό και κακό :D :D
και αυτό παίζεται....τα μπερδέματά μου :evil:

τώρα όσο για τον ροφό...εδώ θα αυτοσχεδιάσω :D :D
το κεφάλι και την ουρά φτιάξτα σούπα !!!
βάζεις όλα τα λαχανικά δηλαδή...μία πατάτα ,ένα κρεμμύδι ,μία ντομάτα ,ένα κολοκυθάκι,σέλινο..
αφού βράσουν ρίξε και το κεφάλι του ροφού με την ουρά...μόλις βράσει και αυτό ,σούρωσέ τα...
τα λαχανικά τα περνάς από μπλέντερ,καθαρίζεις τα του ψαριού,και όλα μαζί τα ρίχνεις στην κατσαρόλα,με λίγο ρύζι...στο τέλος φτιάχνεις αυγολέμονο και είναι ΣΟΥΠΕΡ!!!
το υπόλοιπο ψάρι μπορείς να το βάλεις με πατάτες στο φούρνο ,όπως κάνουμε το πλακί...ξέρεις?

λοιπόν τώρα πρέπει να σας αφήσω γιατί έχουμε έξοδο....σε κάτι ξενέρωτους :roll:

καλό βράδυ σε όλους και ....
πολλά φιλιά
elena trikolore :D
 #10968  από Maria77
 Σάβ Οκτ 31, 2009 7:41 pm
elena έγραψε:
Υ.Γ καλά η Maria77 καιρό δεν έχει να εμφανιστεί?ο BISTONAS?θα βγάλω απουσιολόγιο μου φαίνεται...
Αχ, παιδιά έχω χάσει πολλά επεισόδια απο το καφενείο και δεν σας προλαβαίνω! Μπαίνω κάποιες μέρες, διαβάζω λίγο αλλά δεν πολυπρολαβαίνω! Ξεκίνησα και γυμναστήριο τα απογεύματα! Δεν πήγαινε άλλο... :D

Καλό Σαββατόβραδο σε όλους, ΧΧΧ
 #10969  από mary_d_ath
 Σάβ Οκτ 31, 2009 8:02 pm
Τι να ζωγραφίσω; Δεν κατάλαβα... :lol: :lol:
Άσε που βαριέμαι τώρα... Δεν είναι το ταλέντο μου η ζωγραφική!!
Λοιπόν, καλή έξοδο σε όσους θα βγουν!! Εγώ βγήκα χτες, αλλά δεν αποκλείω πλήρως το γεγονός να βγω και σήμερα, αναλόγως τα κέφια (βέβαια σήμερα θα είναι πιο ήρεμα τα πράγματα αν βγω)!!
Προς το παρόν είμαι "τραυματίας", είχαμε πάει χτες Ζαφείρη Μελά-Χαρά Βέρα (είμαι γενικά λίγο "σκυλού", το 'χω αυτό :lol: ) και εκεί πάνω στο χορό κάποια "γουρούνα" μου πάτησε με το τακούνι της το πόδι πάνω ακριβώς στο μικρό δαχτυλάκι!! Μου το συνέθλιψε και δεν το θυμόμουν σήμερα, μόνο απορούσα γιατί με πονούσε το δάχτυλο!! Μπας και μου το έχει ραγίσει; Είναι λίγο φουσκωμένο, η αλήθεια να λέγεται...
Θα κάνω μήνυση κατά αγνώστου, τρομοκρατική επίθεση ήταν!! :lol: :lol:
Ζήλεψε που μας έραιναν με λουλούδια και είπε να με εκτοπίσει από την πίστα!! :lol: :lol:
Τελοσπάντων, καλό βράδυ σε όλους/όλες!!
Φροντίστε να περάσετε όμορφα!!
 #10970  από litsa
 Σάβ Οκτ 31, 2009 8:10 pm
o aoratos εγραψε:
Τα Vista και XP είναι το λειτουργικό πρόγραμμα του υπολογιστή και δεν γράφουμε εκεί αλλά σε έναν κειμενογράφο όπως το Microsoft Word.
Λογικά Έλενα θα έχεις το Word 2003 ή το 2007. Γράψε ποιο έχεις και αν είναι γνήσιο ή όχι για να μπορέσω να δώσω τις κατάλληλες οδηγίες.

και εγώ επιμένω ότι πρέπει να ανοίξεις το word oxi to word pad
και εκεί θα γράψεις την εργασία..

Αόρατε βοήθεια δεν ξέρω τι άλλο να πω!!!
λοιπόν ξεκίνησα να γραφω και εγώ και γίνεται το εξής .....κουφό
το εικονίδιο επεξεργαστής εξίσωσης (π εξίσωση του word 2007) όταν αποθηκεύω αυτό που έχω γράψει, μου μένει απενεργοποιημένο...
και τι κάνω η έξυπνη?? :o :o :? :shock: :shock:
έχω ένα αρχειο χωρίς να το αποθηκεύσω και μόλις γράψω κάτι το κανω αντιγραφή και επικόλληση στο κανονικό.. χι χι !! μέχρι να δω τι παίζει...
ΣΟΣ ΣΟΣ ΣΟΣ !!

αντε καλά να περνάτε..
;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος litsa την Σάβ Οκτ 31, 2009 10:37 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
 #10971  από Εύη Ξ
 Σάβ Οκτ 31, 2009 10:07 pm
Καλό Σαββατόβραδο σε όλους.
 #10972  από chryssa
 Κυρ Νοέμ 01, 2009 1:08 am
Απευθυνομαι σε οσους..... αρεσει να μαγειρευουν :!: :) :)
google Betty's cuisine θα βρειτε οδηγιες απο μαγειρισσα με μερακι
δοκιμαστε την κουζινα της ......και δε θα χασετε !!!! ;) ;) :)
  • 1
  • 135
  • 136
  • 137
  • 138
  • 139
  • 2901