• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10865  από elena
 Πέμ Οκτ 29, 2009 6:37 pm
καλησπέρα σε όλη την παρέα!!!
ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! :D :D :D

Από το προσωπικό αρχείο του aoratou ,στιγμές απίστευτες....
ένα όνειρο είχε ο φουκαράς και του έμεινε ο καημός...δεν πειράζει aorate,φτιάξε τον μουσακά με την συνταγή που σου έδωσα και που ξέρεις ,μπορεί τελικά να τα καταφέρεις :D :D :D

http://www.grapheine.com/bombaytv/movie ... 39e8a.html

Υ.Γ.τα κατάφερα τελικά!!!ύστερα από τις οδηγίες σου!!!δεν φταίω εγώ μόνος σου έβγαλες τα μάτια σου :D :D

καλό απόγευμα σε όλους
elena trikolore :D
 #10877  από aoratos
 Πέμ Οκτ 29, 2009 10:22 pm
Ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ το κοινό που με αποθέωσε !! :lol:

Ευχαριστώ την Έλενα που βοήθησε στην χορογραφία και παρουσιάστηκε πλάι μου, αλλά ρε κορίτσι μου άλλη φορά δεν είναι ανάγκη να φοράς περούκα τώρα που έχεις γίνει φίρμα σαν τρικολόρε. :P

Ευχαριστώ επίσης για το ζωηρό χειροκρότημα τον μπατζανάκη μου, την θεία μου, τον γείτονα και τον σκύλο του. :lol:

Ναι όντως ήμουν καταπληκτικός αν και σε κάποια στγμή μου θύμισα τον βας-βας Παρασκευά. :lol:
 #10882  από elena
 Πέμ Οκτ 29, 2009 11:22 pm
Μην μου πεις ότι θέλεις να σου δώσουμε και το βραβείο :D :D :D
:D :D :D :D
με την άσπρη την φόρμα την κολλητή :D :D :D και το κόκκινο φουλάρι :D :D :D
σε καλό να μου βγουν τα γέλια!!!

καληνύχτα και καλό ξημέρωμα
φιλιά σε όλους

Y.Γ.τον μουσακά τον έφτιαξες?είναι το διαβατήριο για την επιτυχία :D :D
 #10911  από elena
 Παρ Οκτ 30, 2009 12:45 pm
Καλημέρα και από το καφενείο μας!!! :D :D
ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! :D :D

Παρασκευή και τέλος της εβδομάδας....δεν αλλάζει τίποτα αλλά έτσι λέμε ... :D :D
οι υπόλοιποι που δεν θα πάτε στην συνάντηση τι θα κάνετε?έχετε κανονίσει τίποτα?
Τόσο κόπο έκανα να φτιάξω το βίντεο για τον aorato ,και ακόμα περισσότερο να το βάλω ,δεν το είδε κανείς να σχολιάσουμε? :D

ο aoratos δεν μου μιλάει σήμερα..μάλλον είναι θυμωμένος!!! :D :D
γειά σου aorate τι κάνεις?

οι υπόλοιποι γράψτε κανένα νέο βρε παιδιά....

θα τα ξαναπούμε....

καλή συνέχεια σε όλους
 #10915  από aoratos
 Παρ Οκτ 30, 2009 1:48 pm
Καλημέρα και από το καφενείο μας!!! :D :D
ελπίζω να είστε όλοι καλά!!! :D :D
elena έγραψε:ο aoratos δεν μου μιλάει σήμερα..μάλλον είναι θυμωμένος!!! :D :D
γειά σου aorate τι κάνεις?
Γεια σου Έλενα, δεν άδειασα γιατί είχα να μοιράσω αυτόγραφα στους χιλιάδες θαυμαστές μου! :P
Το θυμωμένος το αφήνω ασχολίαστο... :D

Καλά που είμαστε εδώ Έλενα και δουλεύει λίγο το καφενείο, αλλιώς θα είχε κλείσει το ρημάδι. :lol:

Άντε καλά να είστε όλοι!
 #10917  από mary_d_ath
 Παρ Οκτ 30, 2009 3:10 pm
:lol: :lol: :lol:
To Bollywood κατά που πέφτει; :lol: :lol:
Τελοσπάντων, πάω να ετοιμαστώ για δουλειά σιγά-σιγά...
Καλό μεσημεροαπόγευμα σε όλους/όλες!!
(έχω αρκετά νέα αλλά που να τα γράψω τώρα-θα γράψω συνοπτικά τα πιο πρόσφατα ενδιαφέροντα. Χθες στο μάθημα, μάθαμε να λέμε την ώρα στη νοηματική και το πιο περίεργο απ' όλα είναι ότι οι κωφοί δε λένε ποτέ το "και πέντε" ή το "παρά πέντε", δεν κατάλαβα βέβαια γιατί... Λένε δηλαδή "3 ακριβώς, 3 και 10, 3 και τέταρτο... 3 παρά τέταρτο, παρά δέκα, 4 ακριβώς... Γιατί πηδάνε το "και 5" και το "παρα πεντε" οεο;; Και όχι τίποτα άλλο, έχουμε και εργασία. Πρέπει να γράψουμε συνοπτικά μια ιστορία της ζωής μας που να περικλείει και τι κάνουμε στην καθημερινότητά μας... Αυτό μετά θα προσπαθήσουμε να το παρουσιάσουμε στη νοηματική, ναι καλά... Σίγουρα μπορούμε!! Το δε συντακτικό, διαφέρει πάρα πολύ από το συντακτικό της καθομιλουμένης... Για παράδειγμα, λέμε στα ελληνικά "ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος, που ήρθε στο σπίτι μου χθες;", στη δε νοηματική πάει κάπως έτσι: "χθες στο σπίτι μου αυτός ο άνθρωπος που ήρθε, ποιος είναι;" )
Τελοσπάντων, είναι πάρα πολλά αυτά που μάθαμε, άντε να τα θυμόμαστε... Ευτυχώς κάνουμε επαναλήψεις διαρκώς...
Φεύγω, γιατί άργησα!! Καλό απόγευμα και πάλι!!
 #10918  από Κατερίνα
 Παρ Οκτ 30, 2009 3:18 pm
Καλέ τι να πούμε? αφου ήμασταν εκει μέσα στο πλήθος των θεατών και φωνάζαμε... :lol:
Μα είστε μεγάλα σούργελα!!!!! :D :D :D :D
 #10919  από elena
 Παρ Οκτ 30, 2009 3:22 pm
Γειά σας ...ακόμα μια φορά!!!!

Έτσι εξηγείται!!!ένα στάδιο γεμάτο ,που να προλάβεις....φαντάζομαι την κούραση που θα έχεις :shock:
δεν λες τίποτα ...οι τελευταίοι μείναμε :o
αλλά ούτε και εσύ αν δεν σε παρασύρω δεν γράφεις....βαριέστε ...μου φαίνεται :?
τέλος πάντων ,μην γκρινιάζω συνέχεια...

σήμερα μου φαίνεται ότι έχει κρύο ...τα βγάλατε τα χειμωνιάτικα....ετοιμάστε τα τζάκια...τα καλοριφέρ ....τις σόμπες...τις φουφούδες....όχι λάθος, φουφούδες δεν υπάρχουν πια!!! :D
προγραμματίστε εκδρομές σε τοπία χειμωνιάτικα ,έχει τόσο ωραία μέρη η Ελλάδα!!!
πάντως θα ήθελα να πάω σε ένα νησί τώρα τον χειμώνα ...νομίζω θα μου αρέσει :?
καστανάδες άραγε υπάρχουν στο κέντρο της Αθήνας?έχω να δω πάρα πολλά χρόνια...

καλό απόγευμα σε όλους
και καλή ξεκούραση
 #10920  από elena
 Παρ Οκτ 30, 2009 3:25 pm
ΚΑΤΕΡΙΝΑ83 έγραψε:Καλέ τι να πούμε? αφου ήμασταν εκει μέσα στο πλήθος των θεατών και φωνάζαμε... :lol:
Μα είστε μεγάλα σούργελα!!!!! :D :D :D :D
από πότε το χιούμορ ,σουργελοποιήθηκε?αν είναι έτσι ,ναι έχεις δίκιο ....είμαι μεγάλο σούργελο!!!
ξανθοπορτοκαλοκόκκινο σούργελο...κάνω την διαφορά από τα υπόλοιπα!!!
 #10926  από chryssa
 Παρ Οκτ 30, 2009 6:04 pm
elena λιγα σχολια για το video ....μας τυφλωσε η λαμψη του Αορατου αγοριου με τ'ασπρα 8-) 8-) αυτο το κοκκινο φουλαρι-γραβατα θα πρεπει να φορεθει πολυ φετος :idea:
απο κινηση δε και φιγουρες..... τον εκτοπισε τον Μichael !!. Εισαι αστερι !!! εκανες εναν aorato να λαμψει !!!!!
Θα σε ηθελα ομως κι εσενα πιο φωτεινη ....πιο λαμπερη.....δε σου πανε τα σκουρα
του εδωσες και ολη την πιστα δικια του ...........ταπαιξε ο ανθρωπος κι εχασε τη μιλια του
Να δουμε τωρα με ποιον θα παιζεις .......... :? :roll:
συμβουλεψε τον να πιει πασιφλορα με πρασινο τσαι και μελι.....θα ηρεμισει και θα τον ξαναβρουμε...... ;) :) :D :D
  • 1
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • 2901