• Καφενείο "Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ"

• Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
Αναρτήσεις και συζητήσεις άσχετες με την νόσο της πολλαπλής σκλήρυνσης.
 #10822  από aoratos
 Πέμ Οκτ 29, 2009 10:07 am
Καλή σας ημέρα.

Είναι όντως πολύ λυπηρό Έλενα να χάνεις ανθρώπους που ήταν πολύ κοντά σου και το έχουμε περάσει όλοι ή τουλάχιστον οι περισσότεροι φαντάζομαι.
Το σίγουρο όμως είναι πως αυτοί που "φεύγουν" θα ήθελαν να μας έβλεπαν όπως είμαστε σε όλες τις στιγμές της καθημερινότητάς μας και κυρίως με το πιο γλυκό χαμόγελο!

Για το βίντεο μην σε απασχολεί, μπορείς να το κρατήσεις για μελλοντική χρήση και σίγουρα μπορείς να φτιάξεις καλύτερο!

Προέχει να είσαι καλά.

Την καλημέρα μου ξανά σε σένα και τους υπόλοιπους.
 #10826  από elena
 Πέμ Οκτ 29, 2009 10:30 am
καλημέρα σε όλη την παρέα!!! :D :D

καλά είμαι ,προσπαθώ τουλάχιστον!!!θα το ξεπεράσω ,που θα πάει!!!
aorate ήταν πολύ ωραίο το βιντεάκι :D και επειδή σηκώνεις την πλάκα είσαι ο μόνος που μπορώ να πειράξω :D κουραστικό?

λοιπόν να σας γράψω μερικά νέα....
έκανα εξετάσεις αίματος ,όλα καλά βγήκαν ,μόνο ο αιματοκρίτης κοντεύει να φτάσει στο πάτωμα :D πρέπει να ξεκινήσω σίδηρο πάλι...
την Δευτέρα έχω κλείσει ραντεβού και ξεκινάω την rebif ...μες την τρελή χαρά η Έλενα :D
είμαι δύο εβδομάδες χωρίς θεραπεία ,η καλύτερή μου,αλλά βρε παιδιά ο σύζυγός μου δεν έχει σταματήσει να μουρμουράει...έχει μεγάλη ανασφάλεια,νομίζει ότι αν κάνω θεραπεία θα είναι όλα καλά...και πότε ξεκινάς ...πολύ το άφησες...κτλ...κτλ...
πιο πολύ με αγχώνει...και αν δεν του λέω να ηρεμήσει!!αυτός τίποτα!!
θα του κάνω πλάκα καμμιά μέρα ,θα πέσει ξερός :D :D :D

αυτά προς το παρόν...

καλή συνέχεια στην ημέρα σας
να είστε πάντα καλά
φιλιά elena trikolore :D
 #10828  από aoratos
 Πέμ Οκτ 29, 2009 10:35 am
elena έγραψε: κουραστικό?
Τις βιταμίνες μου και θα αντέξω... :P
 #10830  από elena
 Πέμ Οκτ 29, 2009 10:39 am
aoratos έγραψε:
elena έγραψε: κουραστικό?
Τις βιταμίνες μου και θα αντέξω... :P
μμμμμ...σιγά!τα θέλει και σένα ο ..... σου :D :D :D
 #10836  από soulla
 Πέμ Οκτ 29, 2009 11:10 am
ειναι τραγικο εννοητε δεν καταλαβα οτι ηταν τοσο νεος φυσικα η ηλικια ειναι απλα ενας αριθμος και για τους πιο μεγαλους ειναι τραγικο το θεμα ειναι να μην μενουν μικρα παιδια εφυγε και εμενα μια φιλη χτες θα παντρευοταν τον γενναρη οτι και να λεμε εμεις ειναι απλα λεξεις το θεμα ειναι ο πονος που μενει στις ψυχες των κοντινων τους ανθρωπων
 #10844  από elena
 Πέμ Οκτ 29, 2009 1:02 pm
aorate μια τελευταία ερώτηση!!!
έφτιαξα το βίντεο που ήθελα ,το έστειλα στο e-mail,αλλά δεν θυμάμαι τον κωδικό :D του e-mail
αν τον θυμηθώ πως θα το βάλω?θα κάνω αποθήκευση?και μετά υποβολή?

Υ.Γ. ξανθοπορτοκαλοκόκκινη :D :D γκαγκάου :D :D
 #10847  από aoratos
 Πέμ Οκτ 29, 2009 1:38 pm
Η αλήθεια είναι ότι δεν κατάλαβα την ερώτηση οπότε απαντάω στην τύχη. :lol:

1. Ξέχασες τον κωδικό... Καθόλου παράλογο για σένα! :P
2. Θα τον θυμηθείς... Ψιλοπαράλογο! :P
3. Αν τον θυμηθείς.... Θα έχει το λινκ που σε οδηγεί στο βίντεο το οποίο θα κάνεις αντιγραφή και επικόλληση.

Υ.Γ. Πλάκα σου κάνω και επειδή είσαι σε ευαίσθητη φάση μην παρεξηγηθείς. :D
 #10848  από elena
 Πέμ Οκτ 29, 2009 1:46 pm
Εντάξει ,ευχαριστώ!!!να είσαι σε αναμονή... ;)
δεν είμαι τόσο χαζή...το έχω γράψει σε χαρτάκι...πρέπει πρώτα να βρω το χαρτάκι(αν θυμηθώ που το έχω βάλει) :D :D :D
σε διαφορετική περίπτωση θα φτιάξω άλλο :D έχω φτιάξει ένα σωρό mail..λες να μην ξέρω? :D
 #10858  από elena
 Πέμ Οκτ 29, 2009 3:39 pm
Τόσο δύσκολο είναι δηλαδή να κάνεις και εικονογραφιμένα αυτά που λες ...αντιγραφή και επικόλληση?

1.βρήκα το e-mail
2.όλα εντάξει ,το έστειλα..
3.πως θα κάνω αντιγραφή και επικόλληση?
4.που?

προσπαθώ δύο ώρες και έχω νευριάσει... :shock:
 #10861  από aoratos
 Πέμ Οκτ 29, 2009 3:48 pm
Μπλέξαμε πάλι με το χαριτωμένα πολύχρωμο σου στυλ. :P

1. Μαρκάρουμε την διεύθυνση (εκεί που παίζει το βίντεο στην προκειμένη περίπτωση).
2. Αντιγραφή σημαίνει δεξί κλικ και αντιγραφή με το αριστερό ή ταυτόχρονα πατημένα τα CTRL και C
3. Επικόλληση σημαίνει ότι πάμε εκεί που θέλουμε να τοποθετήσουμε το βίντεο και πατάμε δεξί κλικ και επικόλληση με το αριστερό ή ταυτόχρονα πατημένα τα CTRL και V.
  • 1
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 2901